Įkraunama...
Įkraunama...

Antspeniai (antkrūčiai)

Naudoju Avent antspenius, nes mazoji buvo nugriauzusi iki kraujo verysad.gif Dabar be problemu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(divole @ 2010 03 20, 19:15)
Parasykit man kas nors, kuo skyriasi mazas dydis nuo standartinio? Kaip man zinot, kokio man reikia?  g.gif

As naudojau maza dydi, standartinis man buvo per didelis. Mano speneliai mazi.
Bet mano akimis ziurint, standartinis ir siaip per didelis, mazesniam silpnesniam naujagimiui sunku ji ir apzioti. 2.gif
Atsakyti
Mums dar nėra net savaitės, bet jau naudojam antspenius. Labai nugraužė mažoji jau GN mane. Skaičius buvau daug, bet be praktikos tai turbūt ir nepadaviau teisingai papulio. Viena iš akušerių patarė nusipirkti ir būtent Avent ir standart dydžio. Ji sakė, kad patys antspeniai dydžiu nesiskiria, skiriasi tik skylutės juose - vienos didesnės kitos mažesnės. Tą patį vyrui pasakė ir vaistinėje, kai juos pirko. Esu labai patenkinta jais, nes pirmą naktį, kai grįžom namo maniau išprotėsiu - sukanus dantis maitinau dukrytę, todėl pirmas dalykas ko paprašiau ryte vyro - antspenių. Kol kas nieko blogo nepastebiu, tik nervuoja biškį tas sterilizavimas... Ar jūs visos juos virinat 5 min? Ar neužtektų nuplauti verdančiu vandeniu? (iš virdulio?) g.gif
Atsakyti
QUOTE(Peachy_sheila @ 2010 04 15, 18:15)
Mums dar nėra net savaitės, bet jau naudojam antspenius. Labai nugraužė mažoji jau GN mane. Skaičius buvau daug, bet be praktikos tai turbūt ir nepadaviau teisingai papulio. Viena iš akušerių patarė nusipirkti ir būtent Avent ir standart dydžio. Ji sakė, kad patys antspeniai dydžiu nesiskiria, skiriasi tik skylutės juose - vienos didesnės kitos mažesnės. Tą patį vyrui pasakė ir vaistinėje, kai juos pirko. Esu labai patenkinta jais, nes pirmą naktį, kai grįžom namo maniau išprotėsiu - sukanus dantis maitinau dukrytę, todėl pirmas dalykas ko paprašiau ryte vyro - antspenių. Kol kas nieko blogo nepastebiu, tik nervuoja biškį tas sterilizavimas... Ar jūs visos juos virinat 5 min? Ar neužtektų nuplauti verdančiu vandeniu? (iš virdulio?)  g.gif

As virindavau tik karta per savaite. O po kiekvieno maitinimo tiesiog nuplaudavau po kranu ir tada nuplikydavau verdanciu vandeniu. Viskas buvo ok 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Aronia @ 2010 04 16, 09:37)
As virindavau tik karta per savaite. O po kiekvieno maitinimo tiesiog nuplaudavau po kranu ir tada nuplikydavau verdanciu vandeniu. Viskas buvo ok  4u.gif

ačiū bigsmile.gif
Aš irgi jau kažkaip kitaip elgsiuosi nes naktį juos virinti yra žiauru doh.gif
Atsakyti
man tai antspeniai buvo issigelbejimas maitinant, nes pas mane mazi speneliai ir dukryte tiesiog ju neuzciuope, tai pirkau standart dydzio antspeniukus, nes jie man pasirode rimtesni, i juos speneis sulenda, geriau gal pienas istraukiamas, o tie mazieji tai siauri tokie, turetu vaikui sunkiai trauktis pienukas g.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,man taikeista,kad jus antspenius virinat lotuliukas.gif nes man vieni issilyde doh.gif ,o paskui vaistineje paaiskino,kad juo reikia trumpam imerkti i verdanti vandeni lotuliukas.gif niu cia tai geras thumbup.gif
Atsakyti
Atnaujinu temą ax.gif
gal kas naudojot chicco lateksinius antspenius? Ar geriau silikoniniai, pvz.: Avent?
Atsakyti
Gal kas galėtų pasakyti, kaip reikia dėti AVENT antspenį ant krūtinės: ar "sparneliai"/ ilgesnioji antspenio dalis turi būti horizontaliai, ar vertikaliai? ax.gif
Ir kaip juos pritvirtinti, kad paduodant krūtį nenukristų? tongue.gif
Atsakyti
as naudoju avent standartinio dydzio. is pradziu labai dideli atrode, bet mazajai jie tiko ir patiko. speneliai uzgyjo, valgo godziai, bet dabar turim kita beda - be ju kruties nebeima;(kaip dabar atpratint ir pripratint imt kruti???sad.gif(
Atsakyti
QUOTE(zvible @ 2011 11 15, 18:10)
as naudoju avent standartinio dydzio. is pradziu labai dideli atrode, bet mazajai jie tiko ir patiko. speneliai uzgyjo, valgo godziai, bet dabar turim kita beda - be ju kruties nebeima;(kaip dabar atpratint ir pripratint imt kruti???sad.gif(

vis pabandyk duot be antspenio, galkada susigundys valgyt be gumos smile.gif
man buvo tokia pati situacija, maniškis tik po trijų mėnesių pradėjo valgyt be antspenių. Vis duodavau, bet raukydavosi, nežinojo ką su tuo speneliu veikt,kol vieną dieną opa ir kuo normaliausiai pavalgė be antspenių smile.gif paskum dar savaitę kartais prašydavo, paskiau išmečiau tuos bjaurius daiktus ir iki šiol normaliai geria pienuką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Emperatriz @ 2005 12 12, 00:01)
Maitinu dukrytę su antspeniais jau 4-tas mėnuo, nes speneliai lb jautrūs ir kitaip niekaip neišėjo. Girdėjau kad negalima jų naudoti. Gal kas žino kodėl? Šiaip dabar viskas gerai, bet bijau kad gal dantukai pradės kreivai dygti ar dar kokių problemų bus.... g.gif  g.gif  g.gif  blink.gif

Maitinant su antspeniais pieno gaminama ketvitadaliu mažiau.

Aš maitinu su antspeniais jau 3 - ias mėnuo. Tikiuosi išmaitinti sūnelį mažiausiai iki 6 mėn be jokio papildomo maisto ar gėrimų.
Atsakyti