Įkraunama...
Įkraunama...

Antspeniai (antkrūčiai)

Man antspeniai labai padėjo užsigydyti nugraužtus spenius.
Atsakyti
man taip pat padejo antspeniai Nuk lateksiniai - jie dideli, bet uztat uzgijo ir dar Bepanthen tepiau. manau nemokejau paduoti vaikui kruties is pradziu. I gijimo pabaiga naudovau silikoninius Avent - jie jau nedaug apsaugo, bet is karto nesiryzau duoti kruties. Siaip po to reikejo su vaiku mokytis is naujo zisti ir zindyti...
Atsakyti
Su pirma dukra turėjau labai didelių maitinimo problemų. Vienas spenelis įdubęs, o ir šiaip nemokėjo taisyklingai paimt, nugraužė, skaudėjo, maitinimas buvo tokia kančia doh.gif . Po kokių 3 sav. pediatrė pasiūlė anspenius. Nieko nebuvau apie juos girdėjusi. Bet jau buvau pradėjusi pieną nutraukinėt pientraukiu ir maitint iš buteliuko, nes maitinimas buvo tapęs tikru išbandymu ir man ir leliukui. Verkdavom abi verysad.gif .
su antru vaiku pirmiausia pasirūpinau anspeniais. Ligoninėje liepė natūraliai, neleido jokių "gumų" naudot. Tai per tris dienas vėl taip nugraužė doh.gif , kad pirmiausia gryžusi namo vėl išsitraukiau anspenius. iš pradžių nelabai norėjo imt, bet bet greit paėmė ir su anspeniu, nes valgyt turbūt labiau norėjosi. Greit užgijo speneliai, taisyklingai įtraukia ir šiaip viskas thumbup.gif . Man anspeniai vienintelis būdas maitinti.
Atsakyti
kaip smagu skaityti, kad Jums antspeniai padejo. Kas turi normalius spenelius, tai tas dar suprantu, bet pas ka speneliai idube- kaip tada? pas mane idube- bevalgydama dukryte juos istraukia, aisku jau apgriauzti, skausmingi, bet po valgymo jie vela kazkaip sulenda doh.gif ir kitas maitinimas vel kancia... o su antspeniais- tai kaip itraukia i ta vakuuma, nu tai tik rekt ir norisi cry.gif ten tas spenelis , man atrodo, dar daugiau issitempia ir , aisku, skausmingai...
Atsakyti
Aš t.p negaliu pasigyrti savo speneliais. Niekaip negalėjau mažiuko išmokint taisyklingai imt krūtį, dar gimdymo namuose taip apgraužė, kad sienom lipt norėjosi verysad.gif. Radau išeitį - Avent antspeniai, jau 7 mėn.kaip maitinu tik su jais. Nes vaikas priprato, o be jų neima krūties schmoll.gif
Atsakyti
Merginos, turiu 2 antspenius AVENT firmos, nenaudojau, tik išpakuoti. Gal kam reikia, atiduosiu, gaila išmesti.
Atsakyti
Parduodu visiskai naujus (net nepraplesta pakuote) AVENT silikoninius antspenius (mazo dydzio) uz kokius 15 litu ....
(vyras nupirko netuos sad.gif )
jei domina rasykit i AZ
Atsakyti
Mano patirtis maitinant su antspeniais:ka tik pagimdzius ligoninej kankinausi be siulydama kudikiui kruti,kol viena sesute pasake,kad speneliai fiziskai netinkami zindyti ir patare nusipirkti antspenius.Sakau jai dideli aciu!nezinau ka buciau darius be ju.Is pradziu labai pergyvenau ,kad su jais turiu maitinti daug kas ,,protijo,,kad pakenteciau nugrauztu spenelius uzgytu ir viskas butu gerai,kad oro daug pritrauks pilvuka pus,kad per plastmase maitint nesamone ir t.t....Ir ka suejo vaikiukui 4 men ir jis pats ju atsisake,dabar valgom be ju ir tuo labai dziaugiuosi.O buvau nusiteikus maitint su jais kol turesiu pieno.Tai va lenkiu galva anspeniams thumbup.gif Naudojau avent ir canpol firmos.Canpol patiko labiau.Didziausias minusas -ju plovimas ir sterelizavimas ir nesiojimas visur su savimi.Planuojam antra leliuka.Pirmas pirkinys bus-antspeniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(emeraldstar @ 2009 12 17, 12:30)
daug kas ,,protijo,,,kad per plastmase maitint nesamone ir t.t....

Mano mama man jau trečias mėnuo neduoda ramybės su savo pasisakymais "dar tu vis per tą soskę maitini, duok vaikui normaliai, nes per tą plasmasę neprivalgo" doh.gif
Atsakyti
Gal kam reikia, dovanoju visiškai naujus canpol antspenius. Guli nenaudojami. Vilniuje
Atsakyti
Parasykit man kas nors, kuo skyriasi mazas dydis nuo standartinio? Kaip man zinot, kokio man reikia? g.gif
Atsakyti
Turejau omeny, AVENT firmos antspenius. smile.gif
Atsakyti