Įkraunama...
Įkraunama...

Antspeniai (antkrūčiai)

QUOTE(rimimita @ 2008 10 14, 13:19)
na mano speneliai neidube,bet buvo nugrauzti,tai dar guledama ligoninej paprasiau mamos kad nupirktu, o ji man skambina is vaistines ir sako kad visi dideli, tai pasakiau kad maziausius nupirktu.kai atveze man ir juos uzsidejau ant kruties tai issigandau, taip neiprastai atrode, o dar mama sako nieko nebus, vaikutis nepaims ir neistrauks pienuko... bet kai likau palatoj viena vistiek pabandziau su antspeniais maitinti, nes maitinimas buvo kancia, ir likau labai patenkinta, leliukas itraukia speneli i vidu antspenio ir suformuoja taip kaip reikia  mirksiukas.gif  ir leliukas pavalges buvo ir man kanciu maziau ir uzsigydziau spenelius ax.gif ir pienuko tikrai nesumazejo ax.gif

Na, mano irgi nera idube, bet tiesiog jie pas mane mazi blush2.gif ne tokie dideli, kaip tose antspeniuose (cia raso standartiniai) user posted image
O mazu antspenių foto nerandu verysad.gif tai idomu ar jie daug mazesni uz situos ar ne? g.gif
Na bet tokiu atveju man turbut mazus reikes pirkti ax.gif
Ir dar klausimukas, raso, kad pakuoteje yra 2 vienetai, idomu kas kiek laiko reikia juos keisti, na ta prasme naujais?
Atsakyti
As buvau viena pakuote nusipirkus, tai tik viena antspeni teishnaudojau. Kokia savaite gal pamaitinau su juo ir sugijo man papukas, antro taip ir neprireike wink.gif (atsidejau antram vaikui ) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingulyte @ 2008 07 11, 00:28)
As turejau AVENT antspenius nusipirkus, bet taip ir nepanaudojau. Kazkaip pabijojau, jog vaikui bus nepatogu.

as taip pat smile.gif tikrai ne pirmo butinumo preke, neverta skubet pirkt
Atsakyti
Jau 3-čia savaitė kaip sūnelį maitinu su antspeniu. Tik jam gimus bandžiau jį pati maitnti. Atrodė, kad lyg ir traukia tą pienuką, lyg ir viskas OK. Bet po kiekvieno pediatrės apsilankymo ir jo pasvėrimo matėsi, kad jis visai nepavalgo. Svoris nukrito žemiau leistinos ribos doh.gif
Mano speneliai irgi labai mažyčiai, todėl viena akušerė patarė nusipirkti antspenius (Avent pačius mažiausius). Aišku tie patys mažiausi irgi iš pradžių atrodė labai dideli ir bijojau, kad sūnelis jų net neapžios... Bet jam visai jie tiko ir jis galų gale dėka jų pradėjo valgyti smile.gif

Tiesa, kol bandžiau ligoninėje maitinti be antspenių, vis tepiausi spenelius Avent tepaliuku ir man jie nei skilinėjo, nei labai skaudėjo (gal dėl to, kad sūnelis beveik nieko iš jų neištraukdavo). Bet ki pradėjau naudot antspenius ir žindymas pasidarė inensyvesnis, tai pirmą savaitę man speneliai netgi per antspenius sutrūknėjo ir labai skaudėjo. Tada labai pagelbėjo Multi-Mam kompresiukai smile.gif
Na o dabar ir toliau maitinu su anspeniais, nes be jų sūnelis visai nenori žįsti doh.gif doh.gif doh.gif

Papildyta:
QUOTE(krevete6 @ 2007 07 22, 20:34)
Mamytes, norejau paklausti, kurios maitinate su antspeniais, ar nekyla problemu maitinti viesai? Kaip tai darote?

Mane irgi tas klausimas neramina. Jeigu nepavyks jo atpratinti nuo antspenio, tai manau turesim keblumu išėjus ilgesniam laikui iš namų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaQ @ 2009 02 05, 19:52)
Na o dabar ir toliau maitinu su anspeniais, nes be jų sūnelis visai nenori žįsti doh.gif  doh.gif  doh.gif

Papildyta:
Mane irgi tas klausimas neramina. Jeigu nepavyks jo atpratinti nuo antspenio, tai manau turesim keblumu išėjus ilgesniam laikui iš namų  doh.gif

Po pirmu triju dienu zindymo kanciu, paprasiau, kad man sese nupirktu antspenius. mano ir speneliai ir krutys, manyciau, yra is mazesniu, bet sese nupirko standartinio dydzio, o paskui ir maziausio. tai galiu pasakyti, kad tie maziausi visai netiko, nes vaikas nemokejo su jais valgyti, o ir skausmas ne mazesnis nei bei ju, o tie standartiniai, tai liuks thumbup.gif nors atrode jie ryskiai man per didelis, bet mazius valge ir man neskaudejo. pradzioje budavo labai patogu stebeti ar vaikas traukia kiek nors pieno ar ne ir ar viska istraukia ar ne (nes silikonas permatomas ir jeigu viska istraukia, tai antspenyje pienuko nebuna, o vaikas toliau bando zisti, o jeigu vaikas nustoja valgyti, o antspenis dar pilnas pienuko, reiskias jam uztenka ir pavalgo) man buvo labai patogu jais maitinti ir taip dariau gal 2 menesius. paskui po biski vaika pradejau atpratinti, nes atsibodo pastovus ju dezinfekavimas, ypatingai naktimis. pradzioje vaikas pradedavo valgyti be antspenio, bet paskui vidury maitinimo pradedavo rekti visaip, galvodavau, kad pilvuka pucia ir taip tris dienas kankinomes, kol daejo, kad ne pilva pucia, o silikono nori. netikejo manim nei anyta nei mama, bet kai pacios pamate, patikejo. bet tas truko neilgai ir labai sekmingai vaikas atprato. antram vaikui butinai busiu pasiruosusi antspenius jau i gimdymo namus. kam kankintis ir maitinti vaika is kraujuojancios kruties jeigu yra toks geras palengvinimas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ruggiagele: 06 vasario 2009 - 12:34
Mano dukruze nepripazino antspeniu. Gerai, kad juos buvo paskolinusi drauge, nereikejo pirkti. Nors mano speneliai mazi ir ploksti, teko ilgokai pasikankinti, bet laikui begant viskas susitvarke. Reikia labai daug noro ir kantrybes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(LinaQ @ 2009 02 05, 20:52)
Na o dabar ir toliau maitinu su anspeniais, nes be jų sūnelis visai nenori žįsti doh.gif  doh.gif  doh.gif

Jau po truputi ir mes mokinamės valgyti be antspenių. Kartais šiek tiek nutraukęs pienuko sūnelis mielai traukia ir be jo. Keletą kartų pavyko iš vis be anspenio pamaitinti tongue.gif
Aišku visa tai pavyksta tik man sėdint ir laikant jį ant rankų. Gulint dar kol kas be antspenio niekaip nesigauna verysad.gif Na bet manau greitai išmoksim visai apseiti be antspenių smile.gif
Atsakyti
man tai nereikejo ju kai savo maitinau, bet va drauge tika pasigimde ir turi problemu, tai klausia manes, mat nelabai dabar kada gali po SM narsyti.. kaip supratau is daugumos tai Avent'o antspenius daugiausia perkat, as va dar chicco antspenius radau, kazin kurie geresni.. g.gif reik pagelbet tai mano draugei
Atsakyti
QUOTE(Ingulyte @ 2008 07 11, 00:28)
As turejau AVENT antspenius nusipirkus, bet taip ir nepanaudojau. Kazkaip pabijojau, jog vaikui bus nepatogu.

QUOTE(Karoliute @ 2009 01 29, 09:02)
as taip pat smile.gif tikrai ne pirmo butinumo preke, neverta skubet pirkt

As panaudojau ir tik viena kart, tai mano maziukui jie nepatiko, nemokejo valgyti su jais 4u.gif
Atsakyti
turim avento, bandem naudot pirmom dienom, nesnugrauze speneli, bet nlb jam pavyko, tai pientrauki isigijom, o db del maitinimo is kruties nera problemu thumbup.gif
Atsakyti
Naudoju antspenius, nes kitaip pačiai maitinti vargiai ar pavyktų, nes įdubę speneliai. Turiu Canpol ir Avent antspenius, juos naudoju pakaitom. Kad kažkurie geresni - negalėčiau išskirti. Gal kol kas Canpol labiau naudojami, nes mažesni, o Avent turiu standartinius, jie didoki kol kas.
Net ir su antspeniais maitinant - maitinimas skausmingas procesas. Speneliai suskilinėję, o pati maitinimo pradžia (pora min.) labai skausminga ir nemaloni. Maitinimosi procesas trunka po valandą ir ilgiau doh.gif Nežinau, ar mažylei pienuką ištraukti sunku, ar tiesiog jo nepakanka, bet ilgai maitinasi. Labai tikiuosi, kad su laiku tai normalizuosis.

Atsakyti
Man kai po gimdymo mazyle nugrauze spenelius, antspeniai nepadejo.... Skausmas buvo lygiai toks pat. Tai gelbejausi tik kremuku speneliams thumbup.gif
Atsakyti