Įkraunama...
Įkraunama...

Antspeniai (antkrūčiai)

Kadangi speneliu pas mane kaip ir nera, ir dar vaikinas gerokai apgrauzes buvo tai teko ir man antspeniais pasinaudoti.Naudojau avent silikoninius ir viskas buvo kuo puikiausiai thumbup.gif O be antspeniu niekaip neiseidavo kruties paimti
Atsakyti
As ir naudojau AVENT antspenius thumbup.gif .1men kankinausi su skausmu, nes nugrauze spenelius,nemokejo vaikas apzioti gerai.Naudojau bepanthen tepaliuka,bet tiesiog nesuspedavo uzgyti zaizdeles,taigi teko paklausyti mamyciu patarimo ir pabandyti antspenius.Na ir rezultatas-speneliai sugijo,ir vaikutis ismoko gerai apzioti speneli thumbup.gif Man asmeniskai tai labai pagelbejo jie.Pieno tikrai nesumazejo.Pamaitinau su jais apie viena men.ir dabar jau padeti jie i sali ,o mes sekmingai zindom be jokiu problemu thumbup.gif
Atsakyti
Man antspeniai taip pat buvo išsigelbėjimas, nes mažius neėmė krūties, o su antspeniu biški pavargom , bet išmokom valgyti ir taip valgėm kokius keturis mėnesius, tada jis matyt išmoko ir be jo valgyti. Manau jie yra thumbup.gif reikalas
Atsakyti
kai as pati maitinau, tai mum antspeniai nepadejo schmoll.gif , nepatraukdavo niekaip, o be ju pumpindavo pilna burna thumbup.gif , atkentejau, sugijo ir sekmingai maitinau iki 1,3 metu. Cia kaip kam g.gif
Atsakyti
Teko išbandyt antspenius, bet maniškis netraukdavo per juos, o sukąsdavo ir laikydavo ax.gif
Atsakyti
Aš su antspeniais išmaitinau vaiką iki metų. Iš pradžių nervindavo tas papildomas rūpestis sterilizuoti, nepamiršti pasiimti einant iš namų ir pan. bet pripratau. GAiliuosi tik vieno, kad neužteko kantrybės vaiką nuo jų atpratinti, o ir pradėjau per vėlai, kokių 4 mėn. O kai dantys pradėjo kaltis tai ir pasidaviau smile.gif nes jei tik bandydavau be antspenio duoti, iš karto kąsdavo. O pradėjau naudoti juos dėl plokščių spenelių, ir tikrai po poros mėnesių jie buvo neblogai ištraukti, būtų galėjęs ir taip valgyti.
Atsakyti

QUOTE(kriste77 @ 2008 07 03, 11:27)
Aš su antspeniais išmaitinau vaiką iki metų. Iš pradžių nervindavo tas papildomas rūpestis sterilizuoti, nepamiršti pasiimti einant iš namų ir pan. bet pripratau. GAiliuosi tik vieno, kad neužteko kantrybės vaiką nuo jų atpratinti, o ir pradėjau per vėlai, kokių 4 mėn. O kai dantys pradėjo kaltis tai ir pasidaviau smile.gif nes jei tik bandydavau be antspenio duoti, iš karto kąsdavo. O pradėjau naudoti juos dėl plokščių spenelių, ir tikrai po poros mėnesių jie buvo neblogai ištraukti, būtų galėjęs ir taip valgyti.

Situaciaj panaši: idubę speneliai ir jau trys mėnesiai, kaip maitinu, tik su antspeniais thumbup.gif Tai mano didžiausias išsigelbėjimas ax.gif Kadangi į gimdymo namus nebuvau atsivežus, teko lėlytę maitinti mišinukais, kol viena sesutė paprotino nusipirkti antspenius.
Nepatogumai: sterilizavimas ir nepatogu viešoj vietoj maitinti. leliukas dažnai muistydamas nutraukia ji zemyn - pieno prisitasko verysad.gif
Atsakyti
As turejau AVENT antspenius nusipirkus, bet taip ir nepanaudojau. Kazkaip pabijojau, jog vaikui bus nepatogu.
Atsakyti
sveikutės... o mums nuo pat pradžių nesisekė naudotis antspeniais sad.gif mergytė patraukdavo, anspenio galiukas subliukšdavo, tuo viskas ir baigdavos sad.gif
o tie AVENT antspeniai gal kieti?... gal juos vertėtų pabandyti verysad.gif nes mes kur turim, tai tas galiukas labai minkštas unsure.gif
arba aš nemoku jų naudoti verysad.gif
dabar nusitraukinėju pienuką ir geriam iš buteliuko 4u.gif
Atsakyti
Aš naudojau Avent ir canpol, tai pastarieji man daug labiau, naudojau beveik iki penkto mėnesio, kitaip nežinau kaip ji būtų valgius, neištraukdavo visko kai įpusėdavo. Na tai didelis pagalbininkas man buvo smile.gif dabar jau didesne, kai labai nori viską ištraukia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(briede @ 2008 07 04, 21:30)
Situaciaj panaši: idubę speneliai ir jau trys mėnesiai, kaip maitinu, tik su antspeniais  thumbup.gif  Tai mano didžiausias išsigelbėjimas  ax.gif 

jei Jusu speneliai idube, kokio dydzio anspienius pirkot? As ziurejau tai visi tokie dideli unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Emerencija @ 2008 10 12, 13:36)
jei Jusu speneliai idube, kokio dydzio anspienius pirkot? As ziurejau tai visi tokie dideli  unsure.gif

na mano speneliai neidube,bet buvo nugrauzti,tai dar guledama ligoninej paprasiau mamos kad nupirktu, o ji man skambina is vaistines ir sako kad visi dideli, tai pasakiau kad maziausius nupirktu.kai atveze man ir juos uzsidejau ant kruties tai issigandau, taip neiprastai atrode, o dar mama sako nieko nebus, vaikutis nepaims ir neistrauks pienuko... bet kai likau palatoj viena vistiek pabandziau su antspeniais maitinti, nes maitinimas buvo kancia, ir likau labai patenkinta, leliukas itraukia speneli i vidu antspenio ir suformuoja taip kaip reikia mirksiukas.gif ir leliukas pavalges buvo ir man kanciu maziau ir uzsigydziau spenelius ax.gif ir pienuko tikrai nesumazejo ax.gif
Atsakyti