laukiuosi antro ir antspenius nusipirkau is anksto, nes prisiminus kankyne kai maitinau pirma darosi silpna nezinau gal del to, kad buvo nugrauzti speneliai ir maitinau trumpai- tik tris savaites o paskui pienas dingo dabar pabandysiu is pat karto antspenius, jei lelius ims, tai gal ir pienuko ilgiau turesiu
Man taip pat buvo reikalingas šis dalykėlis,nes lelius visai gimes nenorėjo imt krūties. tris dienas taip pabadavo, o paskui jau bandė per antkrūtį.
QUOTE(gintagne @ 2007 07 09, 13:50)
Man taip pat buvo reikalingas šis dalykėlis,nes lelius visai gimes nenorėjo imt krūties. tris dienas taip pabadavo, o paskui jau bandė per antkrūtį.
ka turi omeny "pabadavo" ?
mano vyriokui tuo bus 2 savaite si rmes valgom su antspeniais,nes vienas spenelis plokscias,sunkiai suima,o ir ligoninej iki krauju nugrauze.noreciau matinti be ju,bet sunelis nepagauna kruties.suima,spjauna,blaskosi.nezinau ar todel kad zioplas dar,ar prie silikono priprato ir idomu tiesa kad maziukai neistraukia pilnai pienelio per antspenius?nors vizualiai matau kad juose yra pienuko
Perskaicius komentarus supratau,kad as ju uzsidet taisyklingai nemoku.As tik prglausdavau antspeni prie kruties ir kisdavau vaikui.Sis ,aisku,spjove ir neeme.Maitinam be jo dabar ir kenciam skausmus.
Maitinu su antspeniais ir nematau tame nieko blogo.Zinoma pradejau del to paties kaip ir visos-del skaudanciu speneliu.O dabar mum abiem gerai.Man gerai,nes dukryte labai juda valgydama ir galvyte kraipo,taip ir buvo suzalojus spenelius.O dukriukas irgi nesiskundzia-lengvai paima,maziau oro prisitraukia ir istraukia tiek kiek nori,nes budavo is kruties ciurksle kai pavaro tai springsta.O del pripratimo-baigsiu maitint ir atpras.
per antspenius vaikutis gali nevisiskai istraukti piena, nes paima per mazai kruties, todel maitinimo pabaigoj reiketu duoti vaikui be antspenio pabaigti.
Mamytes, norejau paklausti, kurios maitinate su antspeniais, ar nekyla problemu maitinti viesai? Kaip tai darote?
As pati maitinu su antspeniais, nes dukryte nepaima kruties, bet dabar turesiu truputi paturistauti, tai galvoju, kaip gi reikes elgtis kazkaip nesinori sviestis su tokiais 'aparatais'
As pati maitinu su antspeniais, nes dukryte nepaima kruties, bet dabar turesiu truputi paturistauti, tai galvoju, kaip gi reikes elgtis kazkaip nesinori sviestis su tokiais 'aparatais'
QUOTE(Basava @ 2007 07 22, 14:51)
per antspenius vaikutis gali nevisiskai istraukti piena, nes paima per mazai kruties, todel maitinimo pabaigoj reiketu duoti vaikui be antspenio pabaigti.
maitinu su antspaniais 5men. ir piena tikrai gerai istraukia. ir kaip manai, kaip ikisti kruti gale maitinimo, kai jis jos nepaima, o siek tiek prigriebes spjauna? beje, jau dabar, pats paima be antspenio tik kad patraukia 5min ir viskas. o jei ispjauna kai pienas bega srove, tai ir neikisi, bo nespeja ryt, na dar ispradziu labai idomiai jam ta pieno srove atrode. nevalge, o tik spoksojo ir nezinojo kas vyksta
Sakykit, mamos, o kokios firmos antsoenius naudojot ir silikoninius ar kauciukinius?Nes as isigijau Avent, bet ziuriu, kad jie yra dvijeu rusiu,ir didieji man per dideli, o mazieji per mazi(:Ar ju buna dvieju rusiu, ar yra kokie midi?Ar tiesiog reikia ieskoti kitu firmu, ne Avent?
Aš pradėjau maitinti su antspeniais, nes maniškis, pirmą parą praleidęs naujagimių skyriuj, nenorėjo imti krūties, bet noriai apžiodavo buteliuką. Tai nutariau pagudrauti ir vietoj buteliuko pakišau krūtį su antspeniu. Pavyko Taip du mėnesius ir maitinau, bet karts nuo karto vis pabandydavau pasiūlyti krūties be antspenio. Ir mano didelei nuostabai pokytis įvyko vos per kelias dienas. Kai mažiui suėjo du mėnesiai porą dienų dar bandė valgyt ir per antspenį, ir be jo. Galiausiai apsisprendė ir vieną dieną valgyti per antspenį atsisakė. Dabar negaliu įsiūlyti, net kai spenius apgraužia.
Maniškiui su Aventais sunkiai sekės, bet labai patiko Canpol Babies- jų kitokia forma. Verta pabandyti.
QUOTE(bankininke @ 2008 02 12, 20:43)
Sakykit, mamos, o kokios firmos antsoenius naudojot ir silikoninius ar kauciukinius?Nes as isigijau Avent, bet ziuriu, kad jie yra dvijeu rusiu,ir didieji man per dideli, o mazieji per mazi(:Ar ju buna dvieju rusiu, ar yra kokie midi?Ar tiesiog reikia ieskoti kitu firmu, ne Avent?
Maniškiui su Aventais sunkiai sekės, bet labai patiko Canpol Babies- jų kitokia forma. Verta pabandyti.
sveik, yra vienas bet....kada tik antspeniai naudojami speneliu uzgydymui ir visai kas kita,,--mano atveju- nu nera tu speneliu---net su antspeniais vaikas vos vos teistraukia,,taigi kartais antspeniai vienintelis dalykas leidziantis maitin t