Įkraunama...
Įkraunama...

Antspeniai (antkrūčiai)

QUOTE(lodore @ 2007 02 13, 12:09)
Gal kas bandėte kūdikį žindyti su specialiais apsauginiais antkrūčiais? Aš nusipirkau, nes labai nugriaužė spenelius ir skauda, bet su tom "gumytėm" vaikas nepatraukia ir jaučiu, kad nepavalgo. Ar kas turit  panašios patirties? unsure.gif

as pradzioj maitinai su antspeniais, vaikutis tikrai valgydavo ilgiau, jam tai dvigubas darbas tikrai sunkiau istraukt pieneli...
Atsakyti
Mano maziui 3 savaites, ir mes vis dar valgom su antspeniais. Valgom ilgai 20- 30 min. bet kitos iseities tiesiog neturiu, nes siaubingai nugrauze spenelius. JAu sugijo, bet vis dar bijau juos nusiimti, nes dar ir dabar jauciu skausma zindant...
Atsakyti
Pačioj pradžioj kokias dvi tris savaites naudojau "avent" antspenius. Nes buvau taip nučiulpta, kad kiekvienas maitinimas buvo siaubas ir ašaros verysad.gif . Sesutės ligoninėj baisiai nepalankiai į tai žiūrėjo. Tačiau aš manau, kad vaikui sveikiau rami mama su antspeniais, nei cypianti iš skausmo ir baisiausiai įsitempusi be jų. O vaikas sveikas ir ėdrus su šia kliūtimi susitvarkė be vargo mirksiukas.gif .
Atsakyti
Man irgi buvo panasi istorija kaip i vienai is cia rasiusiu mamyciu, kol dar tik priespenis buvo tai mazyle irgi pastoviai zysdavo, tai vienas spenelis beveik pusiau buvo net pusiau skiles, ir atsivere didziule zaizda, net ir pienui pasirodzius nei kiek nepalengvejo. Naudojau viska kad tik uzgydyt ir kompresus ir geriausius tepalus, bet tiesiog speneliams reikejo laiko uzgyti, baisiausia buvo kai pabandziau naudoti antspenius, kelis kartus nepavyko, nu galvoju viskas, teks atsisakyt maitinimo kad ir kaip nenoreciau ir lelytes butu gaila, bet bandem bandem ir pavyko, dabar traukia pienuka per antspeni ir vargo nematom abi lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tik noreciau dabar kad vel be atnspeniu imtu kruti, bet kartais ima, o kartais toki skandala pakelia, tai net nezinau ka ir daryti g.gif
Atsakyti
Naudojau ir as antspenius nes speneliai mano mazi,krutys buvo didziules ir kietos,tai mergyte niekaip negalejo apziot spenelio. Nusipirkau as tuos antspenius ir gyvenimas nusvito bigsmile.gif Tiesa pradzioj spingdavo,bet priprato ir taip 4menesiukus valge.
Atsakyti
turiu pažįstamą, kuri dukrytę maitina tik su anspeniais, kitaip neįšėjo iškart spenelai skilinėdavo, dukrytė verkdavo, taigi anspenių dėka maitinimas sėkmingai vyksta jau 6 mėnesį. šaunuolės ir sėkmės toliau.
Atsakyti
o as zinokit turiu nusiskundimu del antspeniu. mano mazyle labai nuvalge spenelius, pabandziau su antspeniais tai su kraujais pritrauke. kaip sugijo galvoju pabandysiu su antspeniais, kad vel nenukramtytu speneliu, tai ar as negerai uzsidejau ar ka, vistiek nuvalge skaudziai. mum 2 savaites dar tik tai oi vargstam su maitinimu verysad.gif
Atsakyti
Mano minusas buvo tas, kad jie man tiesiog netiko - didelio dydzio buvo per dideli, o vidutinio per mazi doh.gif , tai taip ir atvargau kruvinais speneliais be ju... Budavo, mazius pradeda verkt, kad jau alkanas, o as - kad vel maitint reikia. Bet kazkaip praejo per pora savaiciu - tepdavau bepantenu, garmastanu (tik butinai nuplaukit - labai jau kartus tas tepalas, fui schmoll.gif ), o ir mazius ismoko placiau issizioti, zodziu, tas skausmingas periodas praeina - su antspeniais ar be ju biggrin.gif
Atsakyti
kol dar pas mane buvo tik priešpienis, mažius taip nugraužė, nes praktiškai nepaleisdavo krūtinės, taip kad kitos išeities nebuvo, tik anspenius pirkt. gerai, kad jie išrasti thumbup.gif
Atsakyti
Aš juos naudojau pirmą mėnesį, nes kitaip nebuvo įmanoma, per pirmas 2dienas iki žaizdų nuvalgė. Pabandžiau su antspeniu ir paėmė iš karto, dėl to problemų nebuvo, o kai jau užgijo tai jų ir nebenaudojom, taip pat valgė ir valgo be jų tongue.gif
Atsakyti
mano pirma mergička taip buvo nuvalgius spenelius, kad visą pirmą mėnesį maitinau ir verkiau, o paskui tik verkiau, nes pieno neliko doh.gif
Tai galvojau, kad šį kartą to nebūtų, nusipirkau antspenius priš gimdymą ir tik pagimdžius pradėjau su jais maitint. Bet nieko neišėjo, mažoji jų nenorėjo doh.gif
kartojosi ta pati istorija - nugriaužti speneliai, skausmas, ašaros maitinant, bet pabaiga kitokia - vis dar maitinu pati thumbup.gif
Atsakyti
Pati maitinu tik su antspeniais jau nuo gimimo. Nemokejo maze gerai apzioti, tai per 1 para buvo nugrauzti speneliai iki kraujo. Sesute patare MB nupirkti juos. 2 para maitinau su jais, aisku pradzioje buvo sunkiau, bet labai greitai viskas susitvarke. Maitinu su jais jau 4,5 menesio ir jokiu problemu thumbup.gif Beje be antspenio kruties nebeima, nebemoka ir pyksta, kad nepatogu. Bet cia jokios problemos nematau schmoll.gif
Atsakyti