Merginos, nepergyvenkit, kepkit kada tik laiko turit. Iki menesio mazdaug jie gali stovet, pridenkit kuom nors, kad nedulketu ir viskas. Ir sutepkite minimum para iki valgymo, antra trecia para siaip skaniau, is tikro kuo ilgiau mirksta tuo geriau O del sodos - sutepus neturetu jaustis
Turiu iskept torta, kad tiktu ir vaikam ir suaugusiems, kad nebutu kietas ir sausas, be riesutu Kas tai galetu buti?
QUOTE(Astulenka @ 2009 12 17, 12:56)
Turiu iskept torta, kad tiktu ir vaikam ir suaugusiems, kad nebutu kietas ir sausas, be riesutu Kas tai galetu buti?
Gal but medaus tortas tiktų
QUOTE(Astulenka @ 2009 12 17, 11:56)
Turiu iskept torta, kad tiktu ir vaikam ir suaugusiems, kad nebutu kietas ir sausas, be riesutu Kas tai galetu buti?
na,tai priklauso kokio skonio nori rinktis-ar rudi biskvitai su sviestiniu kremu ar patinka sviesus biskvitai su vaisiu grietineles pertepimu ir kad butu minkstas ir purus tai tokio skonio man labai patiko Cipciuko aguoninis -citrininis(dar Sroves,, mandarininis,, irgi kazkas panasaus tik iseiga brangesne)galiu pjuvi parodyti,meduciai ,sakyciau,gal kiek ,,stangresni,, sausesni,tagi sunku nurodyti
,,aguoninis-apelsininis,, pjuvis,tik foto neryski labai
QUOTE(mazuliux @ 2009 12 17, 12:52)
Merginos, nepergyvenkit, kepkit kada tik laiko turit. Iki menesio mazdaug jie gali stovet, pridenkit kuom nors, kad nedulketu ir viskas. Ir sutepkite minimum para iki valgymo, antra trecia para siaip skaniau, is tikro kuo ilgiau mirksta tuo geriau O del sodos - sutepus neturetu jaustis
O ar tikrai nereikia lakstu pries tepant sulaistyti, siaip tepsiu 22 diena, o valgysim per kaledas tikiuosi bus pats tas
Kokios jus cia saunuoles
O man sestadieniui reukia torciuko kazkur 3 kg,gak kas ka patars nes as taip nemoku
O man sestadieniui reukia torciuko kazkur 3 kg,gak kas ka patars nes as taip nemoku
S-O-S per klaida nusipirkau nesaldinto kondensuoto pieno... Kaip man ji padaryt saldu ir bent kiek tirsta???
QUOTE(arriele @ 2009 12 17, 12:49)
O ar tikrai nereikia lakstu pries tepant sulaistyti, siaip tepsiu 22 diena, o valgysim per kaledas tikiuosi bus pats tas
Tikrai nereikia, tik svarbu nepamazinti grietineles Jis labai puikiai sudreksta. Gali tik sutepus pora valandu palaikyti kambaryje, lakstai greiciau isigers O Kaledoms pats tas tada turetu buti, jezzau, kaip skanu bus, jau isivaizduoju
QUOTE(laurechka @ 2009 12 17, 13:34)
S-O-S per klaida nusipirkau nesaldinto kondensuoto pieno... Kaip man ji padaryt saldu ir bent kiek tirsta???
hm... net nelabai zinau ka patarti. Gal bandyk cukraus ideti ir ant mazos ugnies pavirink truputi, turetu kazkiek sutirsteti. tik ant mazos, kad cukrus istirptu, nesikristalizuotu, kai istirps, gali truputi padidinti. Pavirti kokias 15 min tirkai manau teks, bet reikia zinoma viska stebeti, pamaistyti kartais Bet ar tikrai sitas budas tinka, nezinau, tik pamastymai
Papildyta:
QUOTE(D-i-a-n-a @ 2009 12 17, 13:16)
Kokios jus cia saunuoles
O man sestadieniui reukia torciuko kazkur 3 kg,gak kas ka patars nes as taip nemoku
O man sestadieniui reukia torciuko kazkur 3 kg,gak kas ka patars nes as taip nemoku
O ka patarti? Skoni, gamyba, vaizda
QUOTE(*Daivulyte* @ 2009 12 17, 11:23)
Gal but medaus tortas tiktų
Netinka - nemegsta
QUOTE(Pintikė @ 2009 12 17, 11:42)
na,tai priklauso kokio skonio nori rinktis-ar rudi biskvitai su sviestiniu kremu ar patinka sviesus biskvitai su vaisiu grietineles pertepimu ir kad butu minkstas ir purus tai tokio skonio man labai patiko Cipciuko aguoninis -citrininis(dar Sroves,, mandarininis,, irgi kazkas panasaus tik iseiga brangesne)galiu pjuvi parodyti,meduciai ,sakyciau,gal kiek ,,stangresni,, sausesni,tagi sunku nurodyti
,,aguoninis-apelsininis,, pjuvis,tik foto neryski labai
,,aguoninis-apelsininis,, pjuvis,tik foto neryski labai
Aciu labai, bandysiu kazka kurpt
QUOTE(mazuliux @ 2009 12 17, 16:22)
Gal kas toki bizniuka daro???Kepa pardavimui
Sveikutes
As uosvio gimtadieniui turiu padaryti 2 aukstu torciuka, kadangi tokio dar nedariau tai turiu pora klausimu Jeigu dengti saldainiu mase, tai dengiamas jau surinktas tortas ar dengti atskirus aukstus, o poto juos sujungti?
Ir dar ar kaip nors sutvirtinat pirma auksta? Man sove tokia kvaila mintis gal ant pirmo auksto uzdeti vafli? Bet nenoriu, kad jis labai jaustusi
Buciau labai dekinga jei pasidalintumete savo patirtim
As uosvio gimtadieniui turiu padaryti 2 aukstu torciuka, kadangi tokio dar nedariau tai turiu pora klausimu Jeigu dengti saldainiu mase, tai dengiamas jau surinktas tortas ar dengti atskirus aukstus, o poto juos sujungti?
Ir dar ar kaip nors sutvirtinat pirma auksta? Man sove tokia kvaila mintis gal ant pirmo auksto uzdeti vafli? Bet nenoriu, kad jis labai jaustusi
Buciau labai dekinga jei pasidalintumete savo patirtim
Visgi nusprendziau kepti Migles79 ''Pasaka''. Tik va i biskvita reik '' razinos arba vysnios''. Kokias cia vysnias det, konservuotos ar tiks?
Olga25, as irgi dviaukscio dar nedariau, bet kita savaite darysiu. As dengciau abu aukstus atskirai ir tada deciau viena ant kito. Sutvirtinti aukstus kiek girdejau galima sokoladu. Tu youtube'j paziurek, daug ten filmuku visokiu, tikrai bus aiskiau
Migle79 matau prisijungus Kokias vysnias i ''Pasaka'' det? Aciu aciu aciu ( nes su aguonom jau kepa )
Olga25, as irgi dviaukscio dar nedariau, bet kita savaite darysiu. As dengciau abu aukstus atskirai ir tada deciau viena ant kito. Sutvirtinti aukstus kiek girdejau galima sokoladu. Tu youtube'j paziurek, daug ten filmuku visokiu, tikrai bus aiskiau
Migle79 matau prisijungus Kokias vysnias i ''Pasaka'' det? Aciu aciu aciu ( nes su aguonom jau kepa )