labas vakaras
bandžiau ir aš kept karamelinį biskvitą iš daividijos snikerso (bijojau iškart visą tortą kept , kad nesugadinčiau
) biskvitas gavos tikrai puikus , dėkui daividija
tik va su karameliniu ganašu tai jau mistika gaunas
, pirmą kart karamelė sudegė , atrodo taip gražiai parudo ir nespėjau nė sureguot kai akyse sudegė , pagalvojau , gal ugnis per stipri tai ant visai miniatiūrinės viriau , tai vanduo išvirė o cukrus tai ir liko cukrum
, nu 3 kartą lyg ir išviriau tik man dabar kyla įtarimas , kad per mažai suvirinau , supyliau grietinėlę biškutį susicukravo , bet truputį pakaitinus ištirpo , atšaldžiau nu ir plakiau , mikseris diddžiausiu greičiu jau lyg ir pradėjo tirštėt tik ėmė viskas krist ir gavos sviestas , gal bandyt kokį grietinėlės standiklį dėt