QUOTE(Olesta @ 2010 01 30, 13:30)
taip dabar su tuo biskvitu šokoladiniu, taip jis daug skanesnis už juodo miško originalų, ir nuo šiol kepsiu juodus miškus tik su juo,<...>
Kadangi kepu tik "naminiam" naudojimui, tai visada vienodo dydžio, kaip tik tokio, kokio nurodytas recepte. Nors gal reikėtų ir dar mažesnio, nes kartais 25 cm. būna didokas. Tai va, sutepiau tortą. Vieną sluoksnį sudėliojau iš trupinių. Norėjau rašyti tą tortą, bet kad ne visai tą. Nėra manajame to karamelionio kremo sluoksnio. Kažkaip pabijojau, nes ten reikia dėti kiaušinių trynius, o man jie nevisai termiškai apdoroti visada kelia baimę.
Tai sutepiau taip: biskvitas, vyšnios grietinėlė, biskvitas, šokoladinis kremas, o tada biskvitas iš vėl vyšnios grietinėlė. Įdomu, kada jau čia galima ragauti ir spręsti, kas čia tokio išėjo.