Ryt kepsiu biskvita sampaniniui tortui,o pertepimas ten toks kaip Davidija rase
Sveikutės, gal kuri turite Paukščių pieno torto receptą, kur paukščių pienas daromas iš grietinėlės, kiaušiniu trynių, išplaktų su cukrumi, ar kažko panašaus. Aš jį buvau kažkur radusi ir jau gaminau, labai skanus, bet turbūt pamiršau išsisaugoti receptą, o dabar tiksliai neatsimenu sudėties ir niekur nerandu tokio.
Gal ir durnas klausimas bet gal galit pasakyti kiek lakstu reikia issikepti dziovintu vaisiu ir riesutu tortui, ten trys kremai kiek ju sluoksniu daryti? Is anksto aciukas, nes pirma karta kepsiu sita torta.
QUOTE(ariele23 @ 2009 12 09, 10:18)
Gal ir durnas klausimas bet gal galit pasakyti kiek lakstu reikia issikepti dziovintu vaisiu ir riesutu tortui, ten trys kremai kiek ju sluoksniu daryti? Is anksto aciukas, nes pirma karta kepsiu sita torta.
iš 6 lakštų gaunasi diiiiidddelis tortas, toks matomas
QUOTE(rikke @ 2009 12 08, 19:59)
Ryt kepsiu biskvita sampaniniui tortui,o pertepimas ten toks kaip Davidija rase
Kepiau ta torta, pertepimas kaip tik toks Laaabai skanus
QUOTE(Olesta @ 2009 12 09, 12:45)
iš 6 lakštų gaunasi diiiiidddelis tortas, toks matomas
O kokio mazdaug storio kocioti tesla?
QUOTE(ariele23 @ 2009 12 10, 10:11)
kaip ir medaus tortui, plonai
QUOTE(ariele23 @ 2009 12 10, 10:11)
labai aciu
iskepiau sampaninio torto biskvita laabai purus
Atejau konsultacijos
sakykit, ar nieko neatsitiks snikers ir griliaziniam tortams, jeigu as juos padarysiu sestadieni, o valgysim tik antradieni? ar geriau juos daryti sekmadieni? bet sestadienis man butu patogesnis
sakykit, ar nieko neatsitiks snikers ir griliaziniam tortams, jeigu as juos padarysiu sestadieni, o valgysim tik antradieni? ar geriau juos daryti sekmadieni? bet sestadienis man butu patogesnis
alio alio, gal kas atsakysit man i klausimukus?
QUOTE(eglejk @ 2009 12 11, 18:46)
alio alio, gal kas atsakysit man i klausimukus?
Snikersas, kuo ilgiau stovi, tuo man skanesnis griljažinio nesu darius bet jei panašus, nieko jam neatsitiks, manau