QUOTE(inetum @ 2010 01 29, 10:49)
sveikos merginos idesiu receptuka kuris ne visai atitinka pavadinima bet daznai tortams reikalingas produgtas tai varske. kaip pasigaminti pacioms be dydelio vargo kremines konsistencijos varskes.
taigi imame pakeli kefyro ir dedame ji i kamera susaldome gerai i leda ir is vakaro ar kada pageidaujate isimame ji islukstenate ji is apvalkalo ir paliekate sietelyje nuvarveti, jei retas patieksite merliuko. ryte rasite labai skanios svelnios varskytes kuria jau galite naudoti pagal norus. is vieno litro pakelio iseina kazkur apie 300 -350 gramu varskes.
pabandykite tirkai patiks.
nepykite jei cia kam pasirodys ne i tema
taigi imame pakeli kefyro ir dedame ji i kamera susaldome gerai i leda ir is vakaro ar kada pageidaujate isimame ji islukstenate ji is apvalkalo ir paliekate sietelyje nuvarveti, jei retas patieksite merliuko. ryte rasite labai skanios svelnios varskytes kuria jau galite naudoti pagal norus. is vieno litro pakelio iseina kazkur apie 300 -350 gramu varskes.
pabandykite tirkai patiks.
nepykite jei cia kam pasirodys ne i tema
O kokio riebumo kefyra saldote?Ar tai neturi jokios reiksmes?