RiMami tortas su bananais tikrai tikrai įspūdingo skonio, aš laistau migdoliniu amaretu, tai kažkas nerealaus man tas tortas, o bananai, nepasakyčiau, kad jie labai išsiskiria skoniu iš torto, jie kaip tik suteikia tokio švelnumo dar, nu žodžiu vienas mano mėgstamiausių tortų, o tą kremą tai griekas ima ragaujant, kažkada liko tai du medučio lakštus pertepiau juo - pasaka
Olesta - seile nutyso
Stiklo napoleonui tesla paruosta, siandien lakstelius kepsiu ir pertepsiu.
O vat sitas bus sekantis Vis ziuredavau i Asseni receptuka, bet nesiryzau kazkodel jo kepti - dabar buuuutinai, o ypac po tokiu komentaru bei nuotraulyciu
Stiklo napoleonui tesla paruosta, siandien lakstelius kepsiu ir pertepsiu.
O vat sitas bus sekantis Vis ziuredavau i Asseni receptuka, bet nesiryzau kazkodel jo kepti - dabar buuuutinai, o ypac po tokiu komentaru bei nuotraulyciu
Sveikos merginos ir vaikinai
O as kazkaip vis nesiriztu kepti tortu su bananiniais pertepimais, nes vis bijau kad pajuoduos bananai ir vaizdas bus ne koks
O as kazkaip vis nesiriztu kepti tortu su bananiniais pertepimais, nes vis bijau kad pajuoduos bananai ir vaizdas bus ne koks
QUOTE(Tangiuke @ 2010 01 27, 10:51)
Sveikos merginos ir vaikinai
pjaustytus bananus reikia siek tiek paslakstyti citrinu sultimis, skonis nepasikeis, o jie nejuoduos
patikrinta simtakart - nera buve, kad nesuveiktu
QUOTE(ooo @ 2010 01 27, 10:25)
pjaustytus bananus reikia siek tiek paslakstyti citrinu sultimis, skonis nepasikeis, o jie nejuoduos
TIKRAI TAIP 100 %
Tik as dar del tos napoleono teslos norejau pasitikslinti - jinai man kazkokia trupinukais, nesulipo i viena gabala. Ar as cia ne taip kazka pridariau Nors dariau butent pagal recepta....minkiau minkiau vakar, bet ne galo nei krasto - nesulimpa ir nors tu nusisauk
QUOTE(Dzanetukas @ 2010 01 27, 12:47)
Tik as dar del tos napoleono teslos norejau pasitikslinti - jinai man kazkokia trupinukais, nesulipo i viena gabala. Ar as cia ne taip kazka pridariau Nors dariau butent pagal recepta....minkiau minkiau vakar, bet ne galo nei krasto - nesulimpa ir nors tu nusisauk
Gal milų per daug... Bandyk dar po truputį dėt majonezo ar grietinės gal išeis kas
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 01 27, 13:09)
Gal milų per daug... Bandyk dar po truputį dėt majonezo ar grietinės gal išeis kas
Bet turetu issiminkyt gerai??? ane
Tada bandysiu dar daminkyt Dekui
QUOTE(Dzanetukas @ 2010 01 27, 13:15)
Turėtų tikiuosi kasnors gausis, nes paskui ant sąžinės gulės man tas napoleonas
Aciu uz patarima Butinai pabandysiu
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 01 27, 13:17)
Turėtų tikiuosi kasnors gausis, nes paskui ant sąžinės gulės man tas napoleonas
Zinai, kartais sakoma - kad rankos ne is tos vietos auga
Si karta galima pritaikyti man
sveikos , daznai receptuose rasoma imti itin smulku cukru tai ar negaletumete parasyti koki jus butent naudojat pavadinima firma nes man nelabai suprantama kokio smulkumo reikia kad butu nes kiek apziuriu visur jis beveik vienodas
aciu uz atsakyma
aciu uz atsakyma