Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-4

RiMami tortas su bananais tikrai tikrai įspūdingo skonio, aš laistau migdoliniu amaretu, tai kažkas nerealaus man tas tortas, o bananai, nepasakyčiau, kad jie labai išsiskiria skoniu iš torto, jie kaip tik suteikia tokio švelnumo dar, nu žodžiu vienas mano mėgstamiausių tortų, o tą kremą tai griekas ima ragaujant, kažkada liko tai du medučio lakštus pertepiau juo - pasaka blush2.gif
Atsakyti
Olesta - seile nutyso thumbup.gif
Stiklo napoleonui tesla paruosta, siandien lakstelius kepsiu ir pertepsiu.
O vat sitas bus sekantis blush2.gif Vis ziuredavau i Asseni receptuka, bet nesiryzau kazkodel jo kepti - dabar buuuutinai, o ypac po tokiu komentaru bei nuotraulyciu essen.gif
Atsakyti
Sveikos merginos ir vaikinai smile.gif
O as kazkaip vis nesiriztu kepti tortu su bananiniais pertepimais, nes vis bijau kad pajuoduos bananai ir vaizdas bus ne koks blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Tangiuke @ 2010 01 27, 10:51)
Sveikos merginos ir vaikinai smile.gif
O as kazkaip vis nesiriztu kepti tortu su bananiniais pertepimais, nes vis bijau kad pajuoduos bananai ir vaizdas bus ne koks blush2.gif

pjaustytus bananus reikia siek tiek paslakstyti citrinu sultimis, skonis nepasikeis, o jie nejuoduos mirksiukas.gif
patikrinta simtakart - nera buve, kad nesuveiktu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2010 01 27, 10:25)
pjaustytus bananus reikia siek tiek paslakstyti citrinu sultimis, skonis nepasikeis, o jie nejuoduos  mirksiukas.gif
patikrinta simtakart - nera buve, kad nesuveiktu  mirksiukas.gif

TIKRAI TAIP 100 %
Atsakyti
Tik as dar del tos napoleono teslos norejau pasitikslinti - jinai man kazkokia trupinukais, nesulipo i viena gabala. Ar as cia ne taip kazka pridariau doh.gif Nors dariau butent pagal recepta....minkiau minkiau vakar, bet ne galo nei krasto - nesulimpa ir nors tu nusisauk gun_rifle.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzanetukas @ 2010 01 27, 12:47)
Tik as dar del tos napoleono teslos norejau pasitikslinti - jinai man kazkokia trupinukais, nesulipo i viena gabala. Ar as cia ne taip kazka pridariau doh.gif Nors dariau butent pagal recepta....minkiau minkiau vakar, bet ne galo nei krasto - nesulimpa ir nors tu nusisauk gun_rifle.gif

Gal milų per daug... Bandyk dar po truputį dėt majonezo ar grietinės mirksiukas.gif gal išeis kas g.gif
Atsakyti
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 01 27, 13:09)
Gal milų per daug... Bandyk dar po truputį dėt majonezo ar grietinės  mirksiukas.gif  gal išeis kas  g.gif

Bet turetu issiminkyt gerai??? ane blush2.gif
Tada bandysiu dar daminkyt doh.gif Dekui smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzanetukas @ 2010 01 27, 13:15)
Bet turetu issiminkyt gerai??? ane blush2.gif
Tada bandysiu dar  daminkyt doh.gif Dekui smile.gif

Turėtų g.gif tikiuosi kasnors gausis, nes paskui ant sąžinės gulės man tas napoleonas blush2.gif
Atsakyti
Aciu uz patarima 4u.gif Butinai pabandysiu
Atsakyti
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 01 27, 13:17)
Turėtų  g.gif  tikiuosi kasnors gausis, nes paskui ant sąžinės gulės man tas napoleonas  blush2.gif

Zinai, kartais sakoma - kad rankos ne is tos vietos auga lotuliukas.gif doh.gif
Si karta galima pritaikyti man lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzanetukas: 27 sausio 2010 - 11:37
sveikos , daznai receptuose rasoma imti itin smulku cukru tai ar negaletumete parasyti koki jus butent naudojat pavadinima firma g.gif nes man nelabai suprantama kokio smulkumo reikia kad butu nes kiek apziuriu visur jis beveik vienodas doh.gif
aciu uz atsakyma 4u.gif
Atsakyti