Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-4

nu labai įdomu, ką šiąnakt kepei, kad pusę keturių ryto dar receptus teberašei doh.gif AČIŪ LABAI - atrodo fantastiškai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 12 06, 22:42)
Rikke  wub.gif  fainas tortis, o skonis???  bigsmile.gif

mum labai patiko ,turi panasumo i juodaji miska ,nes as vietoj razinu dejau vysnias ax.gif
turiu pjuvi ,bet nekokia foto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 12 07, 07:52)
nu labai įdomu, ką šiąnakt kepei, kad pusę keturių ryto dar receptus teberašei  doh.gif AČIŪ LABAI - atrodo fantastiškai  4u.gif

atspėjai - yra ir dar vienas hihihi.gif keliaus į papuošimus jisai, a'le vakar t.y šiandien jau būt išaušę laugh.gif pasirodysiu greitu laiku blush2.gif

rikke, simpatiškas tavo torčiukas labai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RiMami: 07 gruodžio 2009 - 14:15
QUOTE(RiMami @ 2009 12 07, 14:13)
rikke, simpatiškas tavo torčiukas labai  wub.gif

aciu
Atsakyti
Esu uzmacius papuosimu temoje, kad Asseni rase, jog sugalvojo kazkoki nauja torta su vysniom ir karameliniu pertepimu berods smile.gif (tortas buvo su eziukais ant tiltuko wub.gif wub.gif ). Ar Asseni kur nors skelbe ta naujaji recepta? blush2.gif Labai jis mane sudomino ax.gif
Papildyta:
P. S. Ir dar labai noriu pagirti ir pasakyt aciu Olestai uz uzrodyma -tai Glacee braskini torta su mascarpone wub.gif wub.gif nu nerealus wub.gif visiem labai labai patiko, eina i mano megstamiausiuju sarasa katu su Juodu misku mirksiukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(pumpica @ 2009 12 07, 17:37)
Esu uzmacius papuosimu temoje, kad Asseni rase, jog sugalvojo kazkoki nauja torta su vysniom ir karameliniu pertepimu berods smile.gif (tortas buvo su eziukais ant tiltuko  wub.gif  wub.gif ). Ar Asseni kur nors skelbe ta naujaji recepta?  blush2.gif Labai jis mane sudomino  ax.gif
Papildyta:
P. S. Ir dar labai noriu pagirti ir pasakyt aciu Olestai uz uzrodyma -tai Glacee braskini torta su mascarpone  wub.gif  wub.gif nu nerealus  wub.gif visiem labai labai patiko, eina i mano megstamiausiuju sarasa katu su Juodu misku  mirksiukas.gif  thumbup.gif

Kiek pamenu, dar nepaskelbė, bet žadėjo thumbup.gif laukim doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate_b @ 2009 12 05, 15:37)

labai skaniai atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vikucce @ 2009 12 07, 19:56)
Kiek pamenu, dar nepaskelbė, bet žadėjo thumbup.gif laukim doh.gif

unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Ot, mergos, ot idykeles lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Nu gi nieko as nezadejau
Atsakyti
sveikos. :4u:tikiuosi neismesit manes? as vis skaitau jusu receptus ir vis pagaminu koki tortuka.tik papuosimai mano nelabai kokie,tai kelt nesinori.paskutini karta dariau rafaelo svajone,nu tikrai nerialus tortukas,darysiu turbut ir kaledom,tik norejau paklaust jei pabandyt det persiku marinuotu,kremas neprades leistis,arba koki plona sluoksni zele?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Adera: 08 gruodžio 2009 - 00:55
skaiciuoju vienaip, skaiciuoju kitaip ir nesuskaiciuoju blush2.gif
jei recepte yra viskas torto 25 cm dydzio, tai kokio dydzio torto formos reikia norint daryti is puses normos? blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 12 08, 11:22)
skaiciuoju vienaip, skaiciuoju kitaip ir nesuskaiciuoju  blush2.gif
jei recepte yra viskas torto 25 cm dydzio, tai kokio dydzio torto formos reikia norint daryti is puses normos?  blush2.gif  4u.gif

Na, as sakyciau 18 galbut mirksiukas.gif Bet kitos gal daugiau zinos, kurios daugiau kepa su mazesnem formom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Asseni @ 2009 12 07, 20:16)
unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif
Ot, mergos, ot idykeles  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Nu gi nieko as nezadejau

tai cia reiskia, kad nebus recepto? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti