nu labai įdomu, ką šiąnakt kepei, kad pusę keturių ryto dar receptus teberašei AČIŪ LABAI - atrodo fantastiškai
QUOTE(Olesta @ 2009 12 06, 22:42)
Rikke fainas tortis, o skonis???
mum labai patiko ,turi panasumo i juodaji miska ,nes as vietoj razinu dejau vysnias
turiu pjuvi ,bet nekokia foto
QUOTE(Olesta @ 2009 12 07, 07:52)
nu labai įdomu, ką šiąnakt kepei, kad pusę keturių ryto dar receptus teberašei AČIŪ LABAI - atrodo fantastiškai
atspėjai - yra ir dar vienas keliaus į papuošimus jisai, a'le vakar t.y šiandien jau būt išaušę pasirodysiu greitu laiku
rikke, simpatiškas tavo torčiukas labai
Esu uzmacius papuosimu temoje, kad Asseni rase, jog sugalvojo kazkoki nauja torta su vysniom ir karameliniu pertepimu berods (tortas buvo su eziukais ant tiltuko ). Ar Asseni kur nors skelbe ta naujaji recepta? Labai jis mane sudomino
Papildyta:
P. S. Ir dar labai noriu pagirti ir pasakyt aciu Olestai uz uzrodyma -tai Glacee braskini torta su mascarpone nu nerealus visiem labai labai patiko, eina i mano megstamiausiuju sarasa katu su Juodu misku
Papildyta:
P. S. Ir dar labai noriu pagirti ir pasakyt aciu Olestai uz uzrodyma -tai Glacee braskini torta su mascarpone nu nerealus visiem labai labai patiko, eina i mano megstamiausiuju sarasa katu su Juodu misku
QUOTE(pumpica @ 2009 12 07, 17:37)
Esu uzmacius papuosimu temoje, kad Asseni rase, jog sugalvojo kazkoki nauja torta su vysniom ir karameliniu pertepimu berods (tortas buvo su eziukais ant tiltuko ). Ar Asseni kur nors skelbe ta naujaji recepta? Labai jis mane sudomino
Papildyta:
Papildyta:
Kiek pamenu, dar nepaskelbė, bet žadėjo laukim
QUOTE(Vikucce @ 2009 12 07, 19:56)
Kiek pamenu, dar nepaskelbė, bet žadėjo laukim
Ot, mergos, ot idykeles
Nu gi nieko as nezadejau
sveikos. :4u:tikiuosi neismesit manes? as vis skaitau jusu receptus ir vis pagaminu koki tortuka.tik papuosimai mano nelabai kokie,tai kelt nesinori.paskutini karta dariau rafaelo svajone,nu tikrai nerialus tortukas,darysiu turbut ir kaledom,tik norejau paklaust jei pabandyt det persiku marinuotu,kremas neprades leistis,arba koki plona sluoksni zele?
QUOTE(ooo @ 2009 12 08, 11:22)
skaiciuoju vienaip, skaiciuoju kitaip ir nesuskaiciuoju
jei recepte yra viskas torto 25 cm dydzio, tai kokio dydzio torto formos reikia norint daryti is puses normos?
jei recepte yra viskas torto 25 cm dydzio, tai kokio dydzio torto formos reikia norint daryti is puses normos?
Na, as sakyciau 18 galbut Bet kitos gal daugiau zinos, kurios daugiau kepa su mazesnem formom
QUOTE(Asseni @ 2009 12 07, 20:16)
tai cia reiskia, kad nebus recepto?