QUOTE(Olesta @ 2010 01 14, 19:46)
o kokios diskusijos
snikerį Olesta iš taupumo iškepa su vienu rududu, jei dar norit ganašo, tai teks dasipirkti antrą induką... pasakysiu taip, jei norit greitai tą ganašą išgauti, teks dėti standiklio pokutį, bet jei palaikysit per naktį šaldytuve, išplaksit puikiausiai ir be standiklio tiks ir puošimui.....šiaip į ganašą dėjau jau ir pilną ir nepilną indelį, visada išsiplaka, o grietinėlė pas mane 35 %
nežinau ar kiek aiškiau patapo, mano skaičiavimais turėtų užtekti 2 indelių Rududu
tai dabar susimaisiau...pagal mane rududu tai virta sguscionke, o recepte neparasyta kad virta turi buti, dejau paprasta
tai kaip ten dabar yra
kokia as tundra
tik dabar pamaciau kad tikrai visur eina virtas
o as dejau paprasta
bet kremas is skonio patiko...ir biskvitai geri gavosi...tikriauisai paradau tik ta karameles skoni visam torte
na gal ganasas komensuos siek tiek
nu koks oblomas