QUOTE(vildar @ 2010 01 14, 14:02)
Sveikos merginos
Noriu paklaust gal kas darė Citrininius pyragėlius pagal Mišelę
Bandau nuorodą įdėt
http://www.kuking.ne...p=686156#686156
Kažin ar ne trupučio nereikia sulaistyti biskvito, ir dar ar jis toks skanesnis šviežias, ar "pabuvęs" porą dienų
Aš tik darysiu jį kaip tortą, skonis nuo to, manau, nepablogės
As dariau jau ne karta,darau ir kaip torta.biskvito sulaistyti tikrai nereikia,labai puikus biskvitas gaunasi,nuo kremo sumirksta.Skanus ir sviezias ir pora dienu pabuves,skonis beveik nesikeicia,jam nereikia,kad susitovetu,jis toks lengvas ir purus.
Cia to torto pjuvis(nuotrauka nelabai kokybiska)
kadangi biskvito teslos gaunasi nemazai,as iskepiau viena didelej skardoj ir viena kvadratini biskvita mazesnej skardelej.dideli perpjoviau i per puse,aplyginau,kad gautusi trys kvadratiniai biskvitai.
kremo sutepiau du sluoksnius,nes virsu norejau dengti icingu,tam pasidariau sviestinio kremo su kondensuotu pienu,i kuri dar idejau to citrininio kurdo,gavosi labai skanus sviestinis kremas su rugstele.