O kaip tokį tinkliuką padaryti?
Kaip daryti tai įtariu, bet kaip padaryti apvalų
Būčiau labai dėkinga, jei paaiškintumėte visą procesą
QUOTE(daividija @ 2010 01 07, 13:07)
As darau is saldytos sluoksniuotos teslos,gali pertepti kondensuotu+sviestu,arba daryk krema napoleonini,gaunasi labai skanus tortas cia receptasnededu,ipilu truputi grietineles.
Koki sviesta perkat? Man neiseina tas kriemas, sviestas nesusalo, lieka skistas kremas
Stai cia viskas aiskiai parodyta su nuotraukom
http://www.supermama...?...78104&st=84
tikrai nera sudetinga
http://www.supermama...?...78104&st=84
tikrai nera sudetinga
QUOTE(eris @ 2010 01 10, 09:13)
Koki sviesta perkat? Man neiseina tas kriemas, sviestas nesusalo, lieka skistas kremas
sviestas bet koks, 72-82 proc. sviestą išplak iki purumo, o paskui srovele pilk kokius 3-4 šaukštus kondensuoto vis plakdama, jis ni kaip nesigaus Tau skystas kažką ne taip padarei
QUOTE(eris @ 2010 01 10, 10:13)
Koki sviesta perkat? Man neiseina tas kriemas, sviestas nesusalo, lieka skistas kremas
Pastarosiomis dienomis išbandžiau trijų rūšių pertepimą Napoleonui iš šaldytos sloksniuotos bemielės tešlos. Pirmą bandžiau kondensuotą pieną su sviestu sukti - labai jaučiasi sviestas, veliasi apie dantis - neskanu labai.
Toliau bandžiau pagal čia pasiūlytą receptuką - man gavosi tas plykytas kremas su riebalais, jau daug skaniau, bet man kažkaip tie riebalai vien pagalvojus nepatinka, kad taip riebu.
O trečias variantas - idealus - siūlau visoms (ačiū RiMami už nuorodėlę) - dariau pagal štai čia siūlomą receptą, kur plykytos tešlos vamzdeliai įdaryti. Ir dariau, kaip autorės pasiūlyta, tą plykytą kremą (pudingas toks gavosi) atšalusį sumaišiau su plakta grietinėle. Skonis nuostabus, gaivu, neriebu
http://www.supermama...;#entry21764050
Kaip man patinka Supermamos
Olesta,o kiek laiko gelytes gali stoveti is MMG mases ar jos sukieteja,ar minkstos buna
QUOTE(Dai'na @ 2010 01 10, 13:23)
Olesta,o kiek laiko gelytes gali stoveti is MMG mases ar jos sukieteja,ar minkstos buna
ilgai, net neįsivaizduoju, metus, du, kol nesutrupės stovėdamos cukrinė masė gi, joms niekas nenutinka
pažiūrėk čia, prisidariau, laikysiu, kol sunaudosiu, jos sukietėja gan greitai, vakar kur dariau, tai šiandien jau kietos, kai negauna sąlyčio su kremu ta masė tvirtėja galit daryti iš bet kokios masės, kokią mokat daryti
Labas vakaras mergaitės,norėčiau dukrytės gimtadieniui barbę iškepti (gimtadienis vasario 3)gal patarsit kokį biskvitą naudoti ,kremą gaminti
QUOTE(volungele @ 2010 01 11, 20:05)
Labas vakaras mergaitės,norėčiau dukrytės gimtadieniui barbę iškepti (gimtadienis vasario 3)gal patarsit kokį biskvitą naudoti ,kremą gaminti
labai gerai kepasi is medaus torto,as kaip tik siandien dariau dukrytes gimtadieniui "barbe",tai isbandziau nauja receptuka,medaus+kakavos torta su plikytu kremu,deja torto recepta idesiu veliau,kai prajausim ta barbe..
Sveikos, medaus torto receptą turiu,ir dar bites laikau tik va bėda mažė medaus nė burnon.O jei kitokį biskvitą ,o kremukas ,koks geriausia savaitgaly važiuosiu Klaipėdon tai susipirkčiau visko ko pas mus nebūna :rolleyes.Dengti galvoju su pastiliažu ,bezė bijau.
QUOTE(volungele @ 2010 01 12, 08:05)
Sveikos, medaus torto receptą turiu,ir dar bites laikau tik va bėda mažė medaus nė burnon.O jei kitokį biskvitą ,o kremukas ,koks geriausia savaitgaly važiuosiu Klaipėdon tai susipirkčiau visko ko pas mus nebūna :rolleyes.Dengti galvoju su pastiliažu ,bezė bijau.
medų galima pakeisti kondensuotu pienu tas pats kiekis
Skaičiau pas jus temelėse ,kad kokosų aliejau reikia pastiliažui,o kur jo rasti , tiesa jei imsiu spalvotus zefyrus ar galima gauti spalvotą mąsę,na jau atleiskit už kvailus klausimus diletantei