nu va kitokio nemeta, radau dar vieną, nusiunčiau draugei, gal tas, aš tai tokio neatsimenu visai, nes apskritai tortais pradėjau domėtis tik 2 metai atgal, tai jau man aguonėlę prisiminti be šansų
Olesta, aciu
Sveikos,
Gal kas man pagelbės
Mačiau Stašaitytės laidoje, kaip darė iš šaldytos sloksniotos tešlos "Napoleoną". Gal kas užsirašėte, ar šiaip numanote, kokiu kremu tiktų pertepti iškeptus lakštus?
Galvoju, gal užtektų minkštą sviestą išsukti ir sumaišyti su kondensuotu pienu
Gal kas man pagelbės
Mačiau Stašaitytės laidoje, kaip darė iš šaldytos sloksniotos tešlos "Napoleoną". Gal kas užsirašėte, ar šiaip numanote, kokiu kremu tiktų pertepti iškeptus lakštus?
Galvoju, gal užtektų minkštą sviestą išsukti ir sumaišyti su kondensuotu pienu
QUOTE(gb78 @ 2010 01 07, 10:52)
Sveikos,
Gal kas man pagelbės
Mačiau Stašaitytės laidoje, kaip darė iš šaldytos sloksniotos tešlos "Napoleoną". Gal kas užsirašėte, ar šiaip numanote, kokiu kremu tiktų pertepti iškeptus lakštus?
Galvoju, gal užtektų minkštą sviestą išsukti ir sumaišyti su kondensuotu pienu
Gal kas man pagelbės
Mačiau Stašaitytės laidoje, kaip darė iš šaldytos sloksniotos tešlos "Napoleoną". Gal kas užsirašėte, ar šiaip numanote, kokiu kremu tiktų pertepti iškeptus lakštus?
Galvoju, gal užtektų minkštą sviestą išsukti ir sumaišyti su kondensuotu pienu
As darau is saldytos sluoksniuotos teslos,gali pertepti kondensuotu+sviestu,arba daryk krema napoleonini,gaunasi labai skanus tortas cia receptasnededu,ipilu truputi grietineles.
kepiau plykytos teslos torta ,labai skanuss
Davidija aciu uz receptuka ir paaiskinima
Davidija aciu uz receptuka ir paaiskinima
Na ka mano pirma karta darytas Juodasis miskas, laaabai skanus,tik man nesigavo, nebezinau kodel,ar todel ,kad per ploni biskvitai ,ar per daug juos apsslaksciau nesidave pjautis, tokia kaip kose,nu nezinau
va vaizdelis ,bet skanus tai bebrotiskai ...viens ir sukapojom
va vaizdelis ,bet skanus tai bebrotiskai ...viens ir sukapojom
QUOTE(kemppinele @ 2010 01 09, 21:42)
Na ka mano pirma karta darytas Juodasis miskas, laaabai skanus,tik man nesigavo, nebezinau kodel,ar todel ,kad per ploni biskvitai ,ar per daug juos apsslaksciau nesidave pjautis, tokia kaip kose,nu nezinau
va vaizdelis ,bet skanus tai bebrotiskai ...viens ir sukapojom
va vaizdelis ,bet skanus tai bebrotiskai ...viens ir sukapojom
Nu bet ir vaizdelis labai skanus Net užsimaniau dabar kokio čiortuko
na merginos, ilgai skaitineju as cia, tyrineju ir pagaliau nutariau prisijungti y smaliziu gretas pirmiausia pasirosysiu koks buvo mano pirmasis blynas:
http://public.fotki....lis-viduje.html
Viduje, '' Varskes surelis'' pagal Elzbieta http://zaidziamevirt...es-surelis.html
neturiu perpjauto, nes veziau y svecius, bet man lb patiko, neriebus toks , niam
Papildyta:
ketvirtadieny draiu ''Juodajy miska'' tj gavosi puikiai, tik per skubejima kepdama antra laksta ymeciau net 3 saukstelius sodod, tj patikekit koks lakstas gavosi- viena soda bet kita karta tjp nebus siaip grietinelej tikrai reikia maziau saldumo, o siaip tj idealus tortas, slapias toks, gerai pjaunasi, bsikvitas minkstutis-mano tortu tortas ( kol kas )
Taigi va cia rezultatas, ydejau kelias foto bet tik sitaip, nes kitaip nemoku
http://public.fotki....skas.html#media
tuo paciu cia mano pirmasis bandymas daryti gelytes is marshmallows mases
http://public.fotki....lis-viduje.html
Viduje, '' Varskes surelis'' pagal Elzbieta http://zaidziamevirt...es-surelis.html
neturiu perpjauto, nes veziau y svecius, bet man lb patiko, neriebus toks , niam
Papildyta:
ketvirtadieny draiu ''Juodajy miska'' tj gavosi puikiai, tik per skubejima kepdama antra laksta ymeciau net 3 saukstelius sodod, tj patikekit koks lakstas gavosi- viena soda bet kita karta tjp nebus siaip grietinelej tikrai reikia maziau saldumo, o siaip tj idealus tortas, slapias toks, gerai pjaunasi, bsikvitas minkstutis-mano tortu tortas ( kol kas )
Taigi va cia rezultatas, ydejau kelias foto bet tik sitaip, nes kitaip nemoku
http://public.fotki....skas.html#media
tuo paciu cia mano pirmasis bandymas daryti gelytes is marshmallows mases
laimita,blynais tikrai nepavadinciau naminiai puikus tortai,saunuole
noreciau paklausti kuri is masiu lengvesne daryti gelytes ir lapelius? as bandzius tik is sokolado ir marcipano
QUOTE(JOLKA999 @ 2010 01 09, 22:54)
laimita,blynais tikrai nepavadinciau naminiai puikus tortai,saunuole
Labai aciu brt tikrai dar yra kur tobuleti per savo iseigines nieko kito neveikiu, tik kepu tortus vyras jau liepe pardavinet, nes sako nebus tuoj kam suvalgyt
Papildyta:
as dariau is marsmallows mases, tj tikrai negaliu pasakyti, kd lengviausia, meginsiu is cukraus pudros mases. kazkodel atrodo nesunku, nes tvirtesne mase, o marsmellows, tj man tokia netvirta, sunkoka dirbti...
nu kad labai nesunkios tos visos masės, jau aš iščiupinėjusi visokiausių: dabar net nebedarau atskirų masių lapeliams ar gėlėms, iš tų pačių dengiamųjų masių sulipdau, jos sąlytyje su oru sutvirtėja...sunkiausia, bet patvariausia dirbti su Cipciuko cukrine gėlių mase, tik reikia dirbti greitai, kitaip džiūna irgi greitai, bet pagamintos gėlės irgi greit išdžiūna, tai jeigu reikia kokio netikėtai užklupus tortuko, tai jos pačios pačiausios....
šitas dariau iš Meian masės su gliukoze tortų dengimui, liko likučių, o rožių kol kas nelabai moku gaminti, tai pasipraktikavimui bandžiau kelis būdus joms išgauti
šitas dariau iš Meian masės su gliukoze tortų dengimui, liko likučių, o rožių kol kas nelabai moku gaminti, tai pasipraktikavimui bandžiau kelis būdus joms išgauti