Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-4

Sveikos, nežinau ar klausiu tinkamoje temoje (jei ką iškart atsiprašau) bet vat buvau Čili picoje ir paragavau šokoladinį pyragą "Spragtukas" begalo patiko, ypač pyrago apačia, tokia kaip traši atrodo, net nemoku paaiškinti. Gal kuri ragavot ir netyčia atgaminot receptuką? rolleyes.gif
Atsakyti
o gal kas gali parasyti sviestini krema, kuriuo padengiamas tortas, kad paskui butu galima deti mase, kazkaip nerandu niekur, anksciau maciau kazkur bet dabar neatgaminu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cloudlet @ 2010 01 05, 09:11)
o gal kas gali parasyti sviestini krema, kuriuo padengiamas tortas,  kad paskui butu galima deti mase, kazkaip nerandu niekur, anksciau maciau kazkur bet dabar neatgaminu  doh.gif

sviesto pakelis ir keli šaukštai kondensuoto pieno, sviestą išplaki iki purumo ir tada plakdama susipili pieną, dar paplaki ir viskas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2010 01 05, 10:32)
sviesto pakelis ir keli šaukštai kondensuoto pieno, sviestą išplaki iki purumo ir tada plakdama susipili pieną, dar paplaki ir viskas  4u.gif



Labai aciu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(laurindre @ 2010 01 03, 21:10)
Plikytos teslod braskinis tortas
Lakstus pertepti kremu ir gausiai apdelioti pjaustytomis braskemis.Torta galima valgyti jau po 4val.
Skonis  kaip skanaus plikyto pyragaicio(bent jau man),nepersaldus.

cia kiekviena laksta braskemis apdeliot g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rikke: 05 sausio 2010 - 10:23
QUOTE(rikke @ 2010 01 05, 08:22)
cia kiekviena laksta braskemis apdeliot  g.gif

Aha,ten kiekviena laksta apdelioti braskemis,bet galima ir nedelioti,jau kaip kas megsta. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2010 01 05, 10:28)
Aha,ten kiekviena laksta apdelioti braskemis,bet galima ir nedelioti,jau kaip kas megsta. mirksiukas.gif

aciu
Atsakyti
Kas per daiktas tas berneliu tortas?Per google nerandu,sm ir paieska neranda,gal kuri zinot recepta? smile.gif
Atsakyti
Ai,jau nereikia,gavau recepta smile.gif Pasirodo cia musu kepyklele vietine kazkada kepdavo toki torta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(*Jonė* @ 2010 01 05, 14:20)
Ai,jau nereikia,gavau recepta  smile.gif Pasirodo cia musu kepyklele vietine kazkada kepdavo toki torta ax.gif

tai pasidalink receptu,kas per tortas idomu ax.gif smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Gal kas esat ragavę Jūratės Gulbinienės pyragų ir tortų? (Vilniuj, Zamenhofo 3, Fabijoniškėse, RIMI patalpose, atrodo ir Kaune yra).
Man teko paragauti jų SENOVINĖS RIESTĖS - purus biskvitas su razinomis ir aguonomis sumirkytas karštu šokoladiniu kremu. Skonis - dieviškas... Nežinau, ką atiduočiau už šį receptą....

http://www.tortai-py...s/index/gk_id/2
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vija: 05 sausio 2010 - 16:23
QUOTE(Olesta @ 2010 01 05, 09:32)
sviesto pakelis ir keli šaukštai kondensuoto pieno, sviestą išplaki iki purumo ir tada plakdama susipili pieną, dar paplaki ir viskas  4u.gif

O kaip jūs sviestą plakat? Mane mama mokė sukti šaukštu? Nu kaip mane nervina šitas procesas doh.gif
Atsakyti