Tai aš ir stengiuosi neišmest, bet kai darau tortus atsijungiu nuo gyvenimo, o trynius sudedu į puoduka, o kai atsimenu ,kad toki egzstuoja, tai jie jau sudžiūvę būna
Vadinasi kitą kartą snikersą užrakinsiu šaltyje ir be 5dienų neliesiu . Bet kai paskaitau, tai čia ne tortas, o nuodėmė tas snikersas...
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 01 04, 13:17)
Tai aš ir stengiuosi neišmest, bet kai darau tortus atsijungiu nuo gyvenimo, o trynius sudedu į puoduka, o kai atsimenu ,kad toki egzstuoja, tai jie jau sudžiūvę būna
Vadinasi kitą kartą snikersą užrakinsiu šaltyje ir be 5dienų neliesiu . Bet kai paskaitau, tai čia ne tortas, o nuodėmė tas snikersas...
tai jau palaikyk kuo ilgiau
o trynius gali panaudoti krepseliams d daiktas
Issikepiau ir as "Rafaelo svajove" - labai skanus tortas, butinai dar kepsiu Labai aciu uz recepta
QUOTE(meduolytee @ 2010 01 04, 15:19)
Kas čia per krepšeliai???
nu asseni tikrai eisiu kept dar to jogurtinio kada, jau dabar svaigstu koks jis skanus LABAI AČIŪ
sveikos mergaites.
Reikia skubaus atsakymo. Ar galima juodojo misko biskvitams margarina keisti sveistu????
Reikia skubaus atsakymo. Ar galima juodojo misko biskvitams margarina keisti sveistu????
QUOTE(eglejk @ 2010 01 04, 15:07)
sveikos mergaites.
galima
QUOTE(justina_r @ 2010 01 04, 14:10)
Issikepiau ir as "Rafaelo svajove" - labai skanus tortas, butinai dar kepsiu Labai aciu uz recepta
o mume neypatingai kažkaip jis..
gal kuri gali patarti kokį tortą,kad būtų neriebus,nesaldus ir su riešutais
QUOTE(Asseni @ 2010 01 03, 22:20)
aciu Asseni, uz recepta,mano sesuo vis zyzdavo,kad nori torto lengvo,jogurtinio,tai sis ,manau,kaip tik jai bus
noriu paklausti ar si torta surinkineti formoje,ar nebutinai?
QUOTE(Pintikė @ 2010 01 04, 17:56)
aciu Asseni, uz recepta,mano sesuo vis zyzdavo,kad nori torto lengvo,jogurtinio,tai sis ,manau,kaip tik jai bus
Jeigu darau apvalu torta, tai visada visus tortus surinkineju formoje, bet yra buve, kad dariau staciakampi jogurtini, tada piliau krema jau kiek sustingusi, kad nebegtu per krastus
QUOTE(Asseni @ 2010 01 04, 17:58)
Jeigu darau apvalu torta, tai visada visus tortus surinkineju formoje, bet yra buve, kad dariau staciakampi jogurtini, tada piliau krema jau kiek sustingusi, kad nebegtu per krastus
aisku,aciu
QUOTE(Olesta @ 2010 01 04, 16:14)
galima
Aciu
jau miskelis iskeptas ir suteptas stingsta saldytuve