Visas sveikinu su Naujaisias!
Pasirodau su savo Rafaelu..Nieko ypatingo,papuošimai labai paprasti..
(Pjūvio nebespėjau nufotkinti)
Olesta, eina sau kaip skaniai tortuko vidus atrodo įsivaizduoju kad skonis nežemiškas turėtų būt
rafaelo man nepatiko.. perminkstas, persaldus.. pastovejes tarsi atgavo sodos skoni.. nekepsiu jo daugiau
naujiems kepiau napoleona su virto kondensuoto pieno kremu - tiesiog sedevras ! Visi liko suzaveti
naujiems kepiau napoleona su virto kondensuoto pieno kremu - tiesiog sedevras ! Visi liko suzaveti
QUOTE(kice @ 2010 01 01, 13:32)
rafaelo man nepatiko.. perminkstas, persaldus.. pastovejes tarsi atgavo sodos skoni.. nekepsiu jo daugiau
naujiems kepiau napoleona su virto kondensuoto pieno kremu - tiesiog sedevras ! Visi liko suzaveti
naujiems kepiau napoleona su virto kondensuoto pieno kremu - tiesiog sedevras ! Visi liko suzaveti
o pagal kurį tešlos receptą? aš vis skaitinėjuosi, bet tie receptai tokie skirtingi seniai norėjau paklaust kuris yra "lengviausias" ir visiems skanus
o dariau Rafaello svajonę, tai man irgi nelabai... gal reikia ilgiau palaikyt, kaip ir snickersą.... reiks dar šiandien paragaut
iš kur sodos skonis Rafaelo svajonėje???? kiba kepimo miltelių primovėt visą pakutį gi rašiau gal 100 kartų jau - jei naudojat Oetkerio kepimo miltelius, jų reikia ne daugiau 2 arbatinių šaukštelių, visas pakelis skirtas 1 kg miltų
o man Napoleonas ne mano skonio, daug darbo ir nieko valgomo skonio reikalas žinoma man biskvitiniai ir medaus tortai, na jogurtiniai dar
o man Napoleonas ne mano skonio, daug darbo ir nieko valgomo skonio reikalas žinoma man biskvitiniai ir medaus tortai, na jogurtiniai dar
mes mokam skaityti receptus ir matuoti miltelius pagal miltu svori
Beje, kitu zmoniu nuomone buvo siek tiek geresne uz mano, apie rafaelo, bet vistiek daugiau nekepsiu
Beje, kitu zmoniu nuomone buvo siek tiek geresne uz mano, apie rafaelo, bet vistiek daugiau nekepsiu
Aš naujakui dariau tris Rafalelo svajones, visiems labai patiko ir visi labai gyre Skonis jo tiesiog nerealus, minkštas, neperriebiausias ir dar migdolai kreme labai gera prieskonį duoda nu žodžiu tikra SVAJONĖ
Dr labai cekava išbandyt Snikersą tikiuosi ir jis man gausis toks pat nerealus
Dr labai cekava išbandyt Snikersą tikiuosi ir jis man gausis toks pat nerealus
isragavom vakar mano Rafaelo svajone- minkstutis,ne per riebus,ne per saldus,idealus ir jokio sodos skonio
QUOTE(Olesta @ 2010 01 01, 16:27)
iš kur sodos skonis Rafaelo svajonėje???? kiba kepimo miltelių primovėt visą pakutį gi rašiau gal 100 kartų jau - jei naudojat Oetkerio kepimo miltelius, jų reikia ne daugiau 2 arbatinių šaukštelių, visas pakelis skirtas 1 kg miltų
o man Napoleonas ne mano skonio, daug darbo ir nieko valgomo skonio reikalas žinoma man biskvitiniai ir medaus tortai, na jogurtiniai dar
o man Napoleonas ne mano skonio, daug darbo ir nieko valgomo skonio reikalas žinoma man biskvitiniai ir medaus tortai, na jogurtiniai dar
kadangi Napoleono dar nesu kepus, tai apie ji dar nieko negal;iu pasakyt
bet Rafaelas tai man labai labai skanus, pritariu Olestai. bet yra buves ir nelabai skanus, kai nekaip gavosi biskvitas... tai manau, kad jei jau jautesi sodos skonis, tai gal nepavyko biskvitas, tada tortas savo zavesi praranda. man ta jis pats paciausias
Ar labai skonis Snikerso suprastės jeigu jis bus be karamelinio ganašo???
QUOTE(ŽaismingaStiklas @ 2010 01 02, 13:15)
Ar labai skonis Snikerso suprastės jeigu jis bus be karamelinio ganašo???
kiek kartų dariau be jo, tai grietinėle puošdavau, tiek masėmis dengiau, skonis tikrai nenukentės
Tada JĖGA Olesta, o kiek laiko reikia tavo atrastą kremą plakt??? Plaikau as ji kokia 10min plakiau ir neišsikplakė, tai db įkišau į šaldytuvą ir vėl eisiu mėgit plakt