Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-4

QUOTE(Sniege26 @ 2009 11 27, 13:33)
Gal kas užmatėt kur Kaune būtų galima įsigyti mažą torto formą? Na kokių 18 cm, na niekur nerandu doh.gif

Vilniuje kai ieskojau tai radau tik Senukuose... neypac gera, bet retai tokia naudoju, tai gerai...
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2009 11 26, 22:23)
Ateinu su klausimu: o galima Menuliui viena biskvita kepti ir ji pjauti kai ataus ? nelabai noriu terliotis po viena laksta  blush2.gif

na,jau maciau viska atsake,as irgi kepiau menuli,kremui naudojau taip pat plombyrine varske su plakta grietinele,dar citrinos rugsteles,man labai skanus si tortas

QUOTE(Sniege26 @ 2009 11 27, 12:33)
Gal kas užmatėt kur Kaune būtų galima įsigyti mažą torto formą? Na kokių 18 cm, na niekur nerandu doh.gif

urmo bazeje,kur prekiauja indais rytinej galerijoje nuo 12 iki 15 sandelio,apytiksliai kazkuriam is siu sandeliu ,pati pirkau 18 cm
super neto yra 21 cm formu siuo metu 7,99 lt
Atsakyti
Ačiū visoms už patarimus 4u.gif Reikes paieškoti bazėj, o 21 cm jau turiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sniege26 @ 2009 11 27, 13:33)
Gal kas užmatėt kur Kaune būtų galima įsigyti mažą torto formą? Na kokių 18 cm, na niekur nerandu doh.gif

Megoj-Rimi mačiau,tik nepažiūrėjau kainos.
Atsakyti
Sveikutes,sakykit ar galima rafaelo tortui paplocius isikept diena pries sutepant?
Atsakyti
QUOTE(talita @ 2009 12 03, 08:04)
Sveikutes,sakykit ar galima rafaelo tortui paplocius isikept diena pries sutepant?

galima galima
Atsakyti
Maciau kad Olesta kepe rafaelo biskvita per viena karta - o tai kiek mazdaug laiko kepa tada? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 12 03, 12:54)
Maciau kad Olesta kepe rafaelo biskvita per viena karta - o tai kiek mazdaug laiko kepa tada?  ax.gif


As ne Olesta, bet atsakysiu kepa vieną biskvita 190 laipsnių orkaitėje 50 minučių, ir ar iškepęs patikrink pagaliuku 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jurate_b @ 2009 12 03, 13:42)
As ne Olesta, bet atsakysiu kepa vieną biskvita 190 laipsnių orkaitėje 50 minučių, ir ar iškepęs patikrink pagaliuku  4u.gif

dekui 4u.gif kazkur praziurejau sita info doh.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu patarimu blush2.gif pirma kart darysiu torta savo mazosios gimtadieniui, tai noriu paklaust. darysiu is kondensuoto pieno su lazdyno riesutais. nusipirkau tuos biskvitus, tai noriupaklaust ar juos reiks suslapinti? ir kaip tai padaryti, kad torciukas nebutu sausas, kiek laiko reikia virt ta piena? ir kaip ji sutrint su sviestu ir kiek jo reikia vienam indeliui kondensuoto pieno? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(simutesto @ 2009 12 03, 14:04)
Sveikos, noriu patarimu  blush2.gif pirma kart darysiu torta savo mazosios gimtadieniui, tai noriu paklaust. darysiu is kondensuoto pieno su lazdyno riesutais. nusipirkau tuos biskvitus, tai noriupaklaust ar juos reiks suslapinti? ir kaip tai padaryti, kad torciukas nebutu sausas, kiek laiko reikia virt ta piena? ir kaip ji sutrint su sviestu ir kiek jo reikia vienam indeliui kondensuoto pieno?  doh.gif

o torto recepte neparasyta? g.gif
jei ner recepte, tai galiu rekomenduot sita krema - man patiko ax.gif
400 gr. sviesto
1 indelis sutirstinto pieno su cukrumi (reikia isvirti, virti apie 1,5 - 2 val.).

abu komponentai turi buti vienodos temperaturos, todel rekomenduotina viena diena isvirti kondensuota, o tik kita diena maisyti krema is kambario temperaturos kondensuoto virto ir sviesto. Pirma issuku sviesta, supilu virta kondensuota ir gerai ismaisau.
kadangi kepiau Otela, o ten dregni lakstai, tai nieko daugiau netepiau ir nelaisciau - skonis buvo thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ooo: 03 gruodžio 2009 - 13:13
as cia recepta is vyro isgirdau, bet jis nelabai pamena kaip ten darydavo doh.gif o ta piena reikia indeliuose virt ir po to atidaryt ( blush2.gif ), ar ispilti ir puode virt?
Atsakyti