QUOTE(simutesto @ 2009 12 03, 14:04)
Sveikos, noriu patarimu
pirma kart darysiu torta savo mazosios gimtadieniui, tai noriu paklaust. darysiu is kondensuoto pieno su lazdyno riesutais. nusipirkau tuos biskvitus, tai noriupaklaust ar juos reiks suslapinti? ir kaip tai padaryti, kad torciukas nebutu sausas, kiek laiko reikia virt ta piena? ir kaip ji sutrint su sviestu ir kiek jo reikia vienam indeliui kondensuoto pieno?
o torto recepte neparasyta?
jei ner recepte, tai galiu rekomenduot sita krema - man patiko
400 gr. sviesto
1 indelis sutirstinto pieno su cukrumi (reikia isvirti, virti apie 1,5 - 2 val.).
abu komponentai turi buti vienodos temperaturos, todel rekomenduotina viena diena isvirti kondensuota, o tik kita diena maisyti krema is kambario temperaturos kondensuoto virto ir sviesto. Pirma issuku sviesta, supilu virta kondensuota ir gerai ismaisau.
kadangi kepiau Otela, o ten dregni lakstai, tai nieko daugiau netepiau ir nelaisciau - skonis buvo