QUOTE(Olesta @ 2009 12 29, 13:16)
nu iš kur Jums tas saldumas gaunasi ten, juk atsiskiedžia ir su sviestu ir su grietinėle, biskvitai susilaisto, jokio saldumo nelieka, normaliausias tortukas, tai snikerio visai negalėtumėt valgyti tada
nu tikrai , man tai jis skanus
QUOTE(Beautiful Life @ 2009 12 29, 13:31)
Matot, mes namuose beveik nenaudojam cukraus, jeigu kepu pyragus/keksus cukraus dedu puse normos ir tai per saldu
Kepiau Kaledini pyraga su cukatais, tai po gabaliuka nesuvalgem, nes per ne lyg saldu
Del to ir bijau, kad ir Rafaelo per saldus nebutu
, nors koks bebutu vis tiek suvalgysim
jei taip nemegstat saldziai tai rinkites plaktos grietineles kremo torta ir desit cukraus kiek noresit
man tai tortas turi buti saldus, kitaip koks jis tortas