Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-4

QUOTE(Olesta @ 2009 12 29, 12:16)
nu iš kur Jums tas saldumas gaunasi ten, juk atsiskiedžia ir su sviestu ir su grietinėle, biskvitai susilaisto, jokio saldumo nelieka, normaliausias tortukas,  tai snikerio visai negalėtumėt valgyti tada  g.gif

Bet Snikeri vis tiek bandysiu, nes Snikerius pacius labai megstu, gal panasus skonis bus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 12 29, 13:16)
nu iš kur Jums tas saldumas gaunasi ten, juk atsiskiedžia ir su sviestu ir su grietinėle, biskvitai susilaisto, jokio saldumo nelieka, normaliausias tortukas,  tai snikerio visai negalėtumėt valgyti tada  g.gif

drinks_cheers.gif nu tikrai , man tai jis skanus

QUOTE(Beautiful Life @ 2009 12 29, 13:31)
Matot, mes namuose beveik nenaudojam cukraus, jeigu kepu pyragus/keksus cukraus dedu puse normos ir tai per saldu  doh.gif Kepiau Kaledini pyraga su cukatais, tai po gabaliuka nesuvalgem, nes per ne lyg saldu  blush2.gif
Del to ir bijau, kad ir Rafaelo per saldus nebutu  blush2.gif , nors koks bebutu vis tiek suvalgysim  biggrin.gif

jei taip nemegstat saldziai tai rinkites plaktos grietineles kremo torta ir desit cukraus kiek noresit smile.gif man tai tortas turi buti saldus, kitaip koks jis tortas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2009 12 29, 15:46)

Man jis irgi skanus buvo, kaip tortas. Bet labai jautesi kondensuoto pieno saldumas. Gal per mazai biskvitus sulaisciau citrinos sultim.
Atsakyti
QUOTE(Nova @ 2009 12 29, 16:59)
Man jis irgi skanus buvo, kaip tortas. Bet labai jautesi kondensuoto pieno saldumas. Gal per mazai biskvitus sulaisciau citrinos sultim.

gali buti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2009 12 28, 21:58)

Rikke, o ganašas gavosi, ar nedarei???? bigsmile.gif kur tortikas, greit rodai  bigsmile.gif

ne nedariau ganaso ,saldainiu mase dengiau ,foto vakare
Atsakyti
labukas 4u.gif nauju metu vakarui noriu iskepti Rafaelo svajone.perskaiciau,kad kai kurios kepejeles kepa viena biskvita is visos teslos vietoj 4atskirai... recepte kepimas vyksta 23cm skersmens formoj,jei mano forma 26cm ar nebus blogai,jei iskepsiu viska per viena karta?
ir del kremo... Olesta atrodo rase,kad nereikia jokio standiklio...as jo ir neturiu ax.gif tai neieskoti ir daryti be jo-kreas pavyks ar geiau paieksoti? aciu 4u.gif
Atsakyti
pavyks pavyks, kremas pakankamai tirštas, nededu niekada standiklio į kremus, net jei rašo receptūroje 4u.gif iš normos aš kepu 24 cm skardoje, pilnai perpjaunu į gerus 4 neplonus biskvitus 4u.gif
Atsakyti
merginos,o keliais šaukštais vyšnių sirupo sulaistot biskvitą?
kepiau juodajį mišką Kalėdoms ir įtariu kad per daug aš jį sušlapinau....gavosi skanus ,bet per šlapias ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Liusii @ 2009 12 29, 15:46)
jei taip nemegstat saldziai tai rinkites plaktos grietineles kremo torta ir desit cukraus kiek noresit  smile.gif man tai tortas turi buti saldus, kitaip koks jis tortas  biggrin.gif

Tiek daug geru ir skaniu atsiliepimu apie Rafaelo wub.gif , kad negaliu atsispirt pagundai paragaut bigsmile.gif Koks begautusi jis man, vis tiek ji suvalgysim, tik labai jau norisi, kad ir man jis gautusi skanus rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2009 12 29, 20:07)
merginos,o keliais šaukštais vyšnių sirupo sulaistot biskvitą?
kepiau juodajį mišką Kalėdoms ir įtariu kad per daug aš jį sušlapinau....gavosi skanus ,bet per šlapias ax.gif

26 cm skersmens vienam biskvitui laistau 4-5 šaukštus (mano šaukštai po 15 ml) 4u.gif
Atsakyti
aciu Olesta 4u.gif pasimatavau savo tortine-24cm doh.gif kaip cia amn pasivaideno,kad 26,turbut per mazai naudojama biggrin.gif einu kept biskvito,ryt sutepsiu,tai turbut ketvirtadienio vakarui bus pats tas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(dolly` @ 2009 12 29, 22:11)
aciu Olesta 4u.gif  pasimatavau savo tortine-24cm doh.gif kaip cia amn pasivaideno,kad 26,turbut per mazai naudojama biggrin.gif einu kept biskvito,ryt sutepsiu,tai turbut ketvirtadienio vakarui bus pats tas rolleyes.gif

tai Rafaelas Tau garantuotas 4u.gif sėkmės ir skanaus 4u.gif aš irgi išradinėju šį vakarą dviratį, rytoj užbaigsiu, o suskanausim penktadienį, jei bus valgomas, atnešiu čia blush2.gif
Atsakyti