sviestą visada naudoju tą patį, pakeičiau tik pieną, kurio tą dieną nebuvo ir gavosi šššš..... su uogiene, kremas buvo skystas visiškai, pirmą kartą, o darant, su Aukseliu ištiko bėda
Nu nežinau..... man viskas su juo ok matyt viską lemia mano 100%-inio riebumo sviestas o be to kokosais galima sutirštint kremą, jų beriant bemaž dvigubai daugiau
As ir pora kartu dariau su tuo aukseliu ir parduotuviniu sviestu(82%)kremas tirstas buvo ir tepiau be formos
tai vat aš du gi irgi taip pat sutepiau ir nieko, o trečias kažkas ni to buvo ir tiek zakon podlosti tikriausiai
Aš šventėms ir kepiau Rafaelo svajonę ir,kaip sako Olesta,zakon podlasti suveikė. Šį torčiuką jau kepiau trečią kartą-anie kartai buvo super,o šįkart,kai reikėjo vaišint svečius,gavosi kažkas ne taip. Sviestą pirkau kaip visada-Rokiškio,bet jau koks keistas jis buvo-sukant iš jo skyrėsi vanduo (anais kartais taip nebuvo). Ir kremas man gavosi kažkoks kitoks,net nemoku pasakyt,kas jame ne taip
Sveikos,visas su sventemis Mergaites,kreipiuosi pagalbos,kazkada kepiau torta i kurio krema dejosi Mars sokoladukai,vyras uzsiprase jo naujakui,o as nors uzsimusk negerandu recepto gal kuri zinot,kur galeciau ji rast
QUOTE(vlm28 @ 2009 12 28, 12:47)
Sveikos,visas su sventemis Mergaites,kreipiuosi pagalbos,kazkada kepiau torta i kurio krema dejosi Mars sokoladukai,vyras uzsiprase jo naujakui,o as nors uzsimusk negerandu recepto gal kuri zinot,kur galeciau ji rast
Gal sis receptas tiks http://www.supermama...p;#entry7330062
QUOTE(cloudlet @ 2009 12 28, 12:17)
sitas aciu labai
QUOTE(Evelincik @ 2009 12 28, 10:48)
As ir pora kartu dariau su tuo aukseliu ir parduotuviniu sviestu(82%)kremas tirstas buvo ir tepiau be formos
o aš tai visus tortus darau be formos ir ta patį rafaelo, ir šiaip visus, išskyrus kur su želatina stangdinasi. ką aš žinau, visada gerai gaunasi )
Papildyta:
pamačiau su mars šokoladukais tortą, ir aš būtinai pasidarysiu naujiems metams
Sveikutės kepėjėlės Noriu pabandyti išsikepti "Rafaelo" torčiuką Naujiesiems metams kažin ar galima būtų biskvitą vieną iškepti ir tada supjaustyti į keturias dalis. Ir jei galima kiek maždaug laiko kepti ir kokiame karštyje Ačiukas bus už atsakymą
QUOTE(aukseliss @ 2009 12 28, 16:44)
Sveikutės kepėjėlės Noriu pabandyti išsikepti "Rafaelo" torčiuką Naujiesiems metams kažin ar galima būtų biskvitą vieną iškepti ir tada supjaustyti į keturias dalis. Ir jei galima kiek maždaug laiko kepti ir kokiame karštyje Ačiukas bus už atsakymą
50 min 190 laipsniu
aš ankščiau visada kepdavau tą rafaelo atskirai. bet anąkart pabandžiau kartu, viskas puikiai susipjaustė visada dabar taip kepsiu, nereik žaist. aš ir gal apie 50min kepiau