Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-4

QUOTE(Pakvaisus @ 2009 12 24, 12:04)
tai išsikepi pagal tas visas normas vieną biskvitą,tada vėl pagal taspačias normas antrą bikvitą kepi  ax.gif


tai kodel negalima iskart viso kepti? hmm..itariu neperkepa, ania??? as tai noriu mazuti tortuka daryt, tiksliau du, jei pavyks... tai vadinas pirmojo biskvito teslos komponentus dar pusiau dalint... nu dar paskitinesiu, kad nebutu šnipštas

aciu tau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ligita33 @ 2009 12 24, 12:11)
tai kodel negalima iskart viso kepti? hmm..itariu neperkepa, ania??? as tai noriu mazuti tortuka daryt, tiksliau du, jei pavyks... tai vadinas pirmojo biskvito teslos komponentus dar pusiau dalint... nu dar paskitinesiu, kad nebutu šnipštas

aciu tau  mirksiukas.gif

juodaji miska reikia butinai per du kartus kepti
norma nurodyta 25/26 cm torto formai
jei mazesne forma, tai kiek ko naudot skaiciuok pagal formule PiRkvadratu biggrin.gif
nu pvz, jei norma 25 cm formai, tai jos plotas 3,14*12,5*12,5 lygu 490
jei forma 21, tai plotas bus 3,14*10,5*10,5 lygu 346
skirtumas gaunasi 30 proc, reiskia, visko vienam biskvitui dedi trecdaliu maziau
Atsakyti
QUOTE(ooo @ 2009 12 24, 12:20)
juodaji miska reikia butinai per du kartus kepti
norma nurodyta 25/26 cm torto formai
jei mazesne forma, tai kiek ko naudot skaiciuok pagal formule PiRkvadratu  biggrin.gif
nu pvz, jei norma 25 cm formai, tai jos plotas 3,14*12,5*12,5 lygu 490
jei forma 21, tai plotas bus 3,14*10,5*10,5 lygu 346
skirtumas gaunasi 30 proc, reiskia, visko vienam biskvitui dedi trecdaliu maziau


ojojoj... jau dabar matau, kad man bus sakez... doh.gif kaip tycia ir vaikai nelabai jau sian draugiskai nusiteike doh.gif
o forma klot sviestiniu popieriu?ar tept ji sviestu? krastu jauciu netept? nu mano geriausia ir didziausia pagalbininke uzsiemus tortu kepimu ir nera jos prie kompo... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(ligita33 @ 2009 12 24, 12:40)
ojojoj... jau dabar matau, kad man bus sakez...  doh.gif kaip tycia ir vaikai nelabai jau sian draugiskai nusiteike  doh.gif
o forma klot sviestiniu popieriu?ar tept ji sviestu? krastu jauciu netept? nu mano geriausia ir didziausia pagalbininke uzsiemus tortu kepimu ir nera jos prie kompo...  verysad.gif


as kai kepiau biskvitus juodajam miskui, tai tiesiog formeles dugna isklojau kepimo popieriumi , nieko netepiau schmoll.gif rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pakvaisus: 24 gruodžio 2009 - 12:20
Sveikos, noriu kepti "Rafaelo svajone" ir nezinau as pas mus yra pirkti standiklio doh.gif ar galiu ji kuo nors pakeisti? ir ar tinka sutirstinto pieno gaminys vietoj kondensuoto pieno? blush2.gif Aciu
Atsakyti
QUOTE(justina_r @ 2009 12 27, 17:14)
Sveikos, noriu kepti "Rafaelo svajone" ir nezinau as pas mus yra pirkti standiklio doh.gif  ar galiu ji kuo nors pakeisti? ir ar tinka sutirstinto pieno gaminys vietoj kondensuoto pieno?  blush2.gif  Aciu

GAMINYS NETINKA, REIKIA TIRŠTO KONDENSUOTO PIENO, o standiklio niekada nededu į grietinėlę šiam įdarui 4u.gif vat su pieno gaminiu ati apturėjau pravalą, niekaip nestingo kremas, lanką atidarau, o kremas gražiai bėga nuo stalo ant grindų, nebent sviesto daugiau dėtum mirksiukas.gif ir neprivaryk kepimo miltelių viso pakelio, ypač jei Oetkerio naudoji, jausis miltukai, sočiai pakanka 2 arbatinių šaukštelių 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Olesta: 27 gruodžio 2009 - 17:39
smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dekoratyvine: 27 gruodžio 2009 - 17:40

QUOTE(Olesta @ 2009 12 27, 18:39)
GAMINYS NETINKA, REIKIA TIRŠTO KONDENSUOTO PIENO, o standiklio niekada nededu į grietinėlę šiam įdarui  4u.gif vat su pieno gaminiu ati apturėjau pravalą, niekaip nestingo kremas, lanką atidarau, o kremas gražiai bėga nuo stalo ant grindų, nebent sviesto daugiau dėtum  mirksiukas.gif ir neprivaryk kepimo miltelių viso pakelio, ypač jei Oetkerio naudoji, jausis miltukai, sočiai pakanka 2 arbatinių šaukštelių  4u.gif


Aciu Olesta notworthy.gif
Atsakyti
tai kad ant tu skarbonkiu visu raso sutirstintas pieno gaminys sad.gif
gal galit nuotraukyte kap tas kondensuotas pieno indelis atrodo, bent zinosiu ko ieskot
Atsakyti
yra toks kond.pienas pagal rūšis:

SALDINTAS SUTIRŠTINTAS PIENAS 8% rieb.
VARTOJIMAS:

BALTINTI KAVĄ, KAKAVĄ, ARBATĄ, VALGYTI KAIP DESERTĄ, VARTOTI KONDITERIJOJE, KEPINIAMS, VALGOMŲJŲ LEDŲ, SALDAINIŲ GAMINIMUI.
GAMINAMA IŠGARINANT DRĖGMĘ IŠ PASTERIZUOTO PIENO IR CUKRAUS MIŠINIO
user posted image

SALDINTAS SUTIRŠTINTAS PIENINIS GAMINYS 8% rieb.
GAMINAMAS IŠ PASTERIZUOTO PIENO KILMĖS MEDŽIAGŲ IR CUKRAUS MIŠINIO, PRIDEDANT AUGALINIŲ RIEBALŲ.

user posted image

kadangi perku šokančia lietuvaitę... g.gif

p.s. pirkti, Gitale, reikia pirmąjį. mirksiukas.gif
nenorėjau rėkti. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurginė: 27 gruodžio 2009 - 18:41
aciu , o tai ir as buciau apsizoplinusi
Atsakyti
Ateinu apgint pieninį gaminį tongue.gif lotuliukas.gif Aš dažniausiai naudoju tą kuris su geltona etikete (už 2,99 lyg tai) nu ką aš žinau - man jis visai geras rolleyes.gif (ką tik Kalėdoms viriau jį 2 val. su biškiu tai ir suvirė normaliai thumbup.gif ) rodau savo rafaelo vidų - daryta būtent su šituo kondensuotu produktu lotuliukas.gif ir tortas buvo perteptas išvis be jokios formos schmoll.gif niekas niekur net ir nebandė bėgt schmoll.gif kremas gana tirštas gaunasi, manau esmė - svieste mirksiukas.gif aš naudoju naminį, žodžiu reik imti kuo riebesnį, tiesa ir kokosų dėjau daugiau apie 80 g ax.gif

user posted image

čia kepta atskirais lakštais, todėl gavosi 6 net sluoksniai ax.gif
Atsakyti