sveikos mamos gal kas nors zino kokiu kremu receptuku butent torto puosimui? busiu labai dekinga
Sveikutės
Sakykit jeigu aš kepsiu Snikersą 28 cm skersmens formoje,tai gal man jį kepti iš dvigubos normos?
Sakykit jeigu aš kepsiu Snikersą 28 cm skersmens formoje,tai gal man jį kepti iš dvigubos normos?
QUOTE(Eva.* @ 2009 12 20, 09:57)
Sveikutės
Kepk is pusantros..
Daividija kazko senokai nebematau tavo tortuka as esu visus tavo tortus isbandziusi laukiu kokio nors naujo
QUOTE(Linsta @ 2009 12 20, 13:05)
Daividija kazko senokai nebematau tavo tortuka as esu visus tavo tortus isbandziusi laukiu kokio nors naujo
As atostogauju nieko siuo metu nekepu is siais metais nekepsiu,nes griztu i LT atostogu
Patarkit iš kelių kaiušinių kepti biskvitą 22 cm širdelės formoje? Kažint užteks 2?
Norejau paklaust Olestos(o gal ne tik jos)....jus kai kepat Rafaelo su persikais,tai pertepima darot tada is grietineles/plombyrines varskes butinai ar esat kepusi ir su persikais,bet su pertepimu is recepto,t.y.kondensovkes ir grietineles?
sveikutes,klausykit kaip gelytes is cukrines mases laikosi ant grietinele dengto pavirsiaus,nepradeda tirpti?nes dazniausiai puosiu beze...ir nezinau ka daryti..
Olesta tu cia pas mus grietineles specas gal gali patart,buciau dekinga.
Olesta tu cia pas mus grietineles specas gal gali patart,buciau dekinga.
QUOTE(Wild Flower @ 2009 12 21, 22:31)
Atsiprašau, gal ir kvailas klausimas, bet padėkit Jei kepsiu šitą Raffaello iš 1,5 normos, kokią imti formą skersmens? 26, 28 cm?
Labai ačiū
Labai ačiū
as is 1,5 sian kepiau 30cm formoj,jei tai pades viskas tvarkoj su biskvitais
QUOTE(Evelincik @ 2009 12 21, 23:47)
as is 1,5 sian kepiau 30cm formoj,jei tai pades viskas tvarkoj su biskvitais
Oooo, tai dar geriau! Dėkui