Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-4

QUOTE(Debesuota @ 2009 12 18, 16:00)
Sveikos,
Ar galetu kas nors pasakyti ar suteptas Napoleonas gali savaite stoveti? Vakar sutepiau ir siandien suabejojau ar iki kaledu nesuges jis  g.gif

Nu gal biski per anksti tu cia sutepei.
Nors man teko valgyti ir puses men senumo,kaip matai gyva po siai dienai...
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 12 18, 19:47)
Nu gal biski per anksti tu cia sutepei.
Nors man teko valgyti ir puses men senumo,kaip matai gyva po siai dienai...

manau dar klausimas kuo suteptas? jei sviestas+kondensofke tai manau tikrai nieko nebus. tik apdengt gerai kad kvapu neprisigertu is saldytuvo. o jei virtas kremas,tai nezinau... g.gif
Atsakyti
Pas mane kaip tik virtas kremas ir yra blush2.gif Zinau kad biski anksti cia pasistengiau, bet kepiau ji pazystamui kurio jau iki kaledu daugiau nematysiu. Reikes paerpeti kad ilgai nelaikytu, nes dar maza kas doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Reikia pagalbos ir patarimo. Turiu napoleono lakstu pirktiniu, plonyciu, bet mums nepatinka tas napoleoninis kremas viduje. Kuo galima butu pakeisti? Ar tiktu koks nors kitas? blush2.gif Prasau, patarkit. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Awdrute @ 2009 12 19, 09:50)
Sveikos  4u.gif  Reikia pagalbos ir patarimo. Turiu napoleono lakstu pirktiniu, plonyciu, bet mums nepatinka tas napoleoninis kremas viduje. Kuo galima butu pakeisti? Ar tiktu koks nors kitas?  blush2.gif Prasau, patarkit.  4u.gif

Tai pertepk pvz trintom spanguolem,o ant ju plaktos grietineles rolleyes.gif
Atsakyti
Skanu pertepti su Rududu ir rugstesne uogiene.
Atsakyti
Sveikos kepejeles, noreciau pabandyti iskepti torta tik bijau , kad neiseis . Issirinkau Rafaelo svajone, graikisku riesutu tortas, kunigaikstis , kuri lengviau padaryti, kuris skanesnis? O gal dar kuri nors rekomenduotumet tik be sokolado ir kakavos.
Atsakyti
QUOTE(obelele @ 2009 12 19, 16:04)
Sveikos kepejeles, noreciau pabandyti iskepti torta tik bijau , kad neiseis . Issirinkau Rafaelo svajone, graikisku riesutu tortas, kunigaikstis , kuri lengviau padaryti, kuris skanesnis? O gal dar kuri nors rekomenduotumet tik be sokolado ir kakavos.

Na jeigu megstat kokosus tai rafaelo svajone tikrai thumbup.gif Ir nera labai jau sunkus.
Atsakyti
QUOTE(olga25 @ 2009 12 19, 15:06)
Na jeigu megstat kokosus tai rafaelo svajone tikrai thumbup.gif Ir nera labai jau sunkus.

Bandysiu rytoj kepti rafaelo svajone , bet nelabai suprantu kai tesla padarai ja reik padalint i 4 dalis ir tada kepti viena 10 min. ar reikia padaryti tesla ja supilti i kepimo forma ir kai iskeps padalinti i 4 dalis g.gif
Atsakyti
QUOTE(obelele @ 2009 12 19, 22:07)
Bandysiu rytoj kepti rafaelo svajone , bet nelabai suprantu kai tesla padarai ja reik padalint i 4 dalis ir tada kepti viena 10 min. ar reikia padaryti tesla ja supilti i kepimo forma ir kai iskeps padalinti i 4 dalis g.gif

Na cia man atrodo kaip jums labiau patinka. As tai visaip bandziau, bet kazkaip geriausiai man tai tesla padalinti per puse, iskepti ir perpjauti. Gaunasi 4 lygus biskvitai. Bet pries pjaunant reikia palaukti, kad jie labai gerai atvestu. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(olga25 @ 2009 12 19, 20:24)
Na cia man atrodo kaip jums labiau patinka. As tai visaip bandziau, bet kazkaip geriausiai man tai tesla padalinti per puse, iskepti ir perpjauti. Gaunasi 4 lygus biskvitai. Bet pries pjaunant reikia palaukti, kad jie labai gerai atvestu. :4u:

As 10 min ikisu i saldikli ir tada pjaunu
Atsakyti
QUOTE(olga25 @ 2009 12 19, 21:24)
Na cia man atrodo kaip jums labiau patinka. As tai visaip bandziau, bet kazkaip geriausiai man tai tesla padalinti per puse, iskepti ir perpjauti. Gaunasi 4 lygus biskvitai. Bet pries pjaunant reikia palaukti, kad jie labai gerai atvestu. 4u.gif

QUOTE(Astulenka @ 2009 12 19, 23:53)
As 10 min ikisu i saldikli ir tada pjaunu

aciu 4u.gif
Atsakyti