Įkraunama...
Įkraunama...

1 m. gimtadienis

pirmasis gimtaidienis buvo linksmas, su daug zmoniu, tiesiog svente Spokui ir mums, nes tai Pirmasis gimtadienis:)
Mes nedarem jokiu saldainiu popieriuku, nupirkom fejerveka, super drugelio torta ir daug visokiu kitokiu dalyku, kurie vaikams suteike dziaugsmo, balionai, linksmos serveteles, lekstutes ir pan....saldainiu popieriukai issimeto ir viskas, po darbo unsure.gif tada jau geriau sampano etiketes daryti....tikrai super, o paskui i ta buteli, reikia sudeti palinkejimus, ir uzdaryti,iteikti vaikiukui kai bus kokiu 18m., mes taip ir padarem, dabar butelys stovi bare ir laukia Gabrieles 18niolikto thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki,

gaila,kad sioje temoj nera tokio dalyko kaip pastukas ir pan,kuriame butu galima rasti iv.info ,ir nebereiketu klausti po kelis kartus 4u.gif

Norejau paklausti tas zaidimas ,kur reikia prisegti uodega prie kokio personazo ,tai pacios darotes,ar buna ju pirkti g.gif ?
Atsakyti
Gimtadienio papuošimai:
user posted image
Atsakyti
Pasiskaiciau siek tiek temele (ne visa), nu grazios nuotraukos, grazios sventes, bet nerandu to, kas arciau mano idejos. Arteja maniskes gimtadienis, darysim paminejima, bet labai nedideli, tik patys patys artimiausi. Pasisedesim, paplepesim, ispuosim mazaja, nuotraukyciu padarysim ir tiek. Balionu ideja labai patiko. Mano mazoji dievina juos. Labai noreciau kokio sveiko pyrago recepto, kuri galetu ir mazoji paragauti. Man atrodo taip nesazininga, kad ant stalo stovetu koks grazus glazuruotas sokoladinis (ar kitoks) tortas, o mazoji jo paragauti net negaletu, nes man vieneri metukai ir sokoladas dar nesisieja. Zinau, daug mano draugu jau pareiske, kad juk nepakenks cia viena diena tas tortas, vis tiek nevalgys ir t.t. Tai kam tureti ta torta, jei vis tiek nevalgys. As noreciau, kad tai butu koks torciukas ar pyragas, kurio atpjovus ir mazoji galetu valgyti. Bet niekur nerandu tokio pasiulymo... Kazkokiam puslapyje kazkada maciau atskirai pyraga nedideli padaryta tik jubiliatei, nuotrauka tokia grazi gavosi. Mazas torciukas, viena zvakute ir jubiliate galinti tiesiai su rankyte kabinti ta torciuka, nes jis tik jai vienai pagamintas. Gal mamytes turi koki receptuka pasiulyti?
Atsakyti
QUOTE(smiler @ 2011 04 15, 11:15)
Labai noreciau kokio sveiko pyrago recepto, kuri galetu ir mazoji paragauti. Man atrodo taip nesazininga, kad ant stalo stovetu koks grazus glazuruotas sokoladinis (ar kitoks) tortas, o mazoji jo paragauti net negaletu, nes man vieneri metukai ir sokoladas dar nesisieja. Zinau, daug mano draugu jau pareiske, kad juk nepakenks cia viena diena tas tortas, vis tiek nevalgys ir t.t. Tai kam tureti ta torta, jei vis tiek nevalgys. As noreciau, kad tai butu koks torciukas ar pyragas, kurio atpjovus ir mazoji galetu valgyti. Bet niekur nerandu tokio pasiulymo... Kazkokiam puslapyje kazkada maciau atskirai pyraga nedideli padaryta tik jubiliatei, nuotrauka tokia grazi gavosi. Mazas torciukas, viena zvakute ir jubiliate galinti tiesiai su rankyte kabinti ta torciuka, nes jis tik jai vienai pagamintas. Gal mamytes turi koki receptuka pasiulyti?

As irgi norejau savo kukuliui torto. Del sveikumo negarantuoju, bet nieko neismascius dariau toki: emiau Hipp kudikiu sausainiu, tryniau i miltus, sumaisiau su tyrele. Tokia mase dejau i lekstute, islyginau, padengiau pjaustytais bananais. Paskui vel sausainius, tada pjaustytus kivius ir uzdengiau vel sausainiais. Vualia - tortas! Tik labai saldus gavosi, geriau vietoj tyreles vandeni naudot, tik jo nepadaugint, kad nenuskystetu.
Atsakyti
QUOTE(smiler @ 2011 04 15, 12:15)
Pasiskaiciau siek tiek temele (ne visa), nu grazios nuotraukos, grazios sventes, bet nerandu to, kas arciau mano idejos. Arteja maniskes gimtadienis, darysim paminejima, bet labai nedideli, tik patys patys artimiausi. Pasisedesim, paplepesim, ispuosim mazaja, nuotraukyciu padarysim ir tiek. Balionu ideja labai patiko. Mano mazoji dievina juos. Labai noreciau kokio sveiko pyrago recepto, kuri galetu ir mazoji paragauti. Man atrodo taip nesazininga, kad ant stalo stovetu koks grazus glazuruotas sokoladinis (ar kitoks) tortas, o mazoji jo paragauti net negaletu, nes man vieneri metukai ir sokoladas dar nesisieja. Zinau, daug mano draugu jau pareiske, kad juk nepakenks cia viena diena tas tortas, vis tiek nevalgys ir t.t. Tai kam tureti ta torta, jei vis tiek nevalgys. As noreciau, kad tai butu koks torciukas ar pyragas, kurio atpjovus ir mazoji galetu valgyti. Bet niekur nerandu tokio pasiulymo... Kazkokiam puslapyje kazkada maciau atskirai pyraga nedideli padaryta tik jubiliatei, nuotrauka tokia grazi gavosi. Mazas torciukas, viena zvakute ir jubiliate galinti tiesiai su rankyte kabinti ta torciuka, nes jis tik jai vienai pagamintas. Gal mamytes turi koki receptuka pasiulyti?

Darykit bet koki jogurtini tortuka smile.gif Ten idaras paprastai buna varske + jogurtas+ grietinele. Ir koks nors biskvitas pagal skoni (sviesus arba sokoladinis). As toki dariau mazajai, tai nebaisu buvo duoti paragauti smile.gif
Atsakyti
ir mano spirgis greit metuku bus,ieskau ideju torcikui g.gif bet noris ,kad butu koks nors grazumas,akip eziukas,ar liutukas ar dar koks kitas dalykas,nu ne nuobodus tortas,gal turit tokiu receptu? blush2.gif
Atsakyti
yra čia SM kažkur maisto temoj atskira temutė apie gimtadienio tortus... aš ją buvau radus visai atsitiktinai... pabandykit ir jūs pasieiškot.... gal per google bus greičiau
Atsakyti
sveikos,

kaip smagu kad yra SM ir visiems gyvenimo atvejams po tema thumbup.gif thumbup.gif dar pries kelias valandas net neisivazidavau savo pupos primo gimtadienio o jau dabar turiu visa vizija, tema, uzkandzius...zodziu aciu aciu kad netingit parasyt ir pasidalint 4u.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

tik va del atributikos, pati nieko nemaketuoju ir manau ne laikas butu ekperimentams tai gal galit pasiulyt kokia mamyte kuri galetu siek tiek padaryt atributikos ax.gif ax.gif nedaug, planuoju tik raistukus vaikuciams ant ranku ir keleta buteliu aplipint ax.gif

is ankto dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(smiler @ 2011 04 15, 10:15)

Siūlau Jums pačiai išsikepti kokį pyragą ar tortuką, kurį galėtų ir vaikutis valgyti. Mūsų mažasis, nuo vienos mano draugės, dovanų gavo namuose gamintą Medaus tortą, ir skaniai suvalgė nedidelį gabalėlį. Kadangi tortas patiko mums visiems, tai gavau jo receptą ir jau ne kartą vaišinau juo mūsų svečius.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 17 gegužės 2011 - 11:05
QUOTE(sidrulka @ 2011 04 22, 12:40)
yra čia SM kažkur maisto temoj atskira temutė apie gimtadienio tortus... aš ją buvau radus visai atsitiktinai... pabandykit ir jūs pasieiškot....  gal per google bus greičiau

http://www.supermama...?...4&st=396cia galit paklausti del torciuku 4u.gif

i 
Primenu, kad forume yra draudžiama prekiauti maisto produktais, taip pat priiminėti užsakymus jų gamybai. Todėl nurodytoje temoje, kaip ir visame skyriuje Saldumynai, galite tik pasimokyti, kaip gaminti tortus ir gauti patarimų iš kitų forumiečių.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 17 gegužės 2011 - 11:09
Na - ateinu su foto reportažu iš 1-ojo Saulutės gimtadienio šventės

šventėme savo namo kieme, o oras buvo ne koks, žvarbokas, bet šventė praėjo nuostabiai šauniai

Mūsų gimtadienio tortas iki pakeitimų bigsmile.gif
user posted image

Tortas po Saulutės korekcijos doh.gif - truputį iškabino saulytei akis ir "papešiojo antakius" doh.gif
user posted image

balionus iš vakaro slėmpėm nuo jubiliatės dušinėje doh.gif
user posted image

visur dominavo saulytės wub.gif
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Buvau padarius tą šeimos traukinuką - supr gavosi (vos ne 3 metrų ilgio)

Jis padarytas iš spalvoto kieto kartono. garvežiukas ne pieštas, o nufotografuotas, foto padidinta ir iškirpta
čia traukinukas gal geriau matosi.
user posted image

Uploaded with ImageShack.us
taigi žaidėme vaikiškus žaidimukus:

1. Ergoterapinį medinį žaislą daviau dviems žmonėms: vienas turėjo suskaičiuoti vienus rutuliukus kurie pirklausė mėnuliukui, kitas kitus - kurie priklausė saulutei.
2. Žaidimas "Kas dėžutėje" (daiktas susijęs su jubiliate, t.y. saule) Buvo degtukų dėžutė - magnetukas ant šaldytuvo kabinti. kaip susiję su jubiliate - ant degtukų dėžutės dailininko nupiešta saulytė ir parašyta "saulytei".
3. daviau tokį žaidimą , kur nupiešta saulė ir reikia tokius magnetukus suvaryti į magnetines duobeles. Ant laiko.
4. Iš puzlinio kilimelio sudetos dvi dezes, virsūnėje kad būtų skylės ir po du žmones mėtyt kamuoliukus turėjo, kas daugiau kartų pataikys per laiką.
5. Pirktinis žaidimas "Fantas"
6. Padėjau vystymo lentą ir du žmonės (pora) turėjo ant jos dviems minktiems žaisliukams (meškučiui ir peliukui) uždėti sauskelnes. Žmonės rinkti specialiai pagyvenę ir viakus auginę sovietmečiu. Aišku uždėjo neteisingai lotuliukas.gif

Dar prikabinėjau 12 vnt. atvirukų su saulutėm ir kiekviename parašiau ką kokį mėnesį dukrytė pradėjo daryti.
Aišku visur geltoni balionai ir viskas geltona

(ups, - šiek tiek išsiplėčiau) blush2.gif

PAMIRŠAU SVARBIAUSIA - padėkoti šiam skyreliui, daug idėjų sėmiausi iš čia thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 18 gegužės 2011 - 21:50