Įkraunama...
Įkraunama...

1 m. gimtadienis

Musu ir bus pirmasis gimtadienis.
Taciau del seimos santykiu peripetiju, darysim du gimtadienius smile.gif

Eh, gaila, kad mano seimyna nera nusiteikusi visokiems zaidimeliams ir panasiai, bet gal sestadieni pavyks ka padaryt,

istiesu as turiu tokia ideja,
padarytis savo dukrytes linkejimu pasto dezute, kur sveciai galetu imesti palinkejimus,
kambari papuost balionais, paleist vaiksika muzikele smile.gif tik noreciau ta dezute padaryt labai grazia, bet nezinau ar spesiu, galvojau dar uzsigruntuot kartona ir nupiest koki vaikiska paveiksla. smile.gif eh. bet cia tik idejos.

uzkandziai, suriai, sumustinukai su ikra, galbut lasisa, dar galima pasidaryt toki skanu padaziuka ant ciabatos uzsitept su cesnaku, pomidoriukais be sulciu, aliujum ir druskyte niam niam, ir lazanija arba picos.

gaila draugu maziuku nelabai turim, bet jau kitais metais tikiuosi bus kitaip smile.gif
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif
kaip jus cia graziai aprasot,patariat del pirmo vaikiuko gimtadienio thumbup.gif
na vat ir as susidursiu greitai su savo sunaus pirmoju gimtadieniu... smile.gif ,tik beda ta kad net neisivaizduoju kaip ji padaryt.....,kadangi sunus gime gruodzio 31d. doh.gif .,juk ta diena visi svencia naujuosius metus... thumbup.gif ,gal galit patarti kaip padaryti gimtadieni?kelinta svest? ryte gimtadieni,o vakare naujuosius?????? doh.gif ,oj net neisivaizduoju ka daryti g.gif
Atsakyti
Musu 1 gimtadieniui jau beveik viskas suruosta bigsmile.gif
Papuosime kambarius ir koridoriu. Aisku bus balionai. Jau nupiesiau ir plakata su gimtadieniu bei kambaryje kur bus stalas ant sienos bus uzrasas o man jau 1 (tik viskas rusiskai mirksiukas.gif ). Aplink ta uzrasa klijuosiu tokias dovaneles is popieriaus.

Su vyru padarem filmuka apie maziu. Tik galvoju ar ne bus per ilgas. Gavosi 26 min. Bet ir cia jau apkarpiau kaip galejau doh.gif

Per pacia svente bus 3 zaidimai.
Tik jau as be karsto patiekalo neissisuksiu, todel maisto ruosimo bus tikrai nemazai. Bet kaip nors spesiu rolleyes.gif Torta darysiu pries pora dienu.

Tikiuosi viskas bus gerai, svarbiausia, kad sventes kaltininko nuotaika butu gera lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo olga25: 26 lapkričio 2009 - 12:57
Na stai mes jau atsventem 1 gimtadieni. Viskas vyko puikiai:4u: Parodau koks gavosi mano tortas ir dar padariau toki saldainiu medi 4u.gif

Sekmes visoms besiruosiancioms 4u.gif Nors daug kas sako, kad vaikas to neivertins, bet man atrodo, kad visos pastangos atsiperka su kaupu. Juk liks prisiminimai o 1 gimtadienis daugiau nepasikartos.

user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(mindaiva @ 2009 11 16, 23:56)
o gal kas minčių turite, kaip švęst metukus, kurie sutampa su Didžiosiomis Šventėmis?  blush2.gif

Ziuriu kad naparodziau savo dukrytes gimtadienio, bet veliau imesiu foto.
O tu nori ir vaikms ir suaugusiems uzimtumo?
O ta didzioji svente tai bus per Kaledas ar Naujuosius?
Imesciau kelias idejas.

Olga 25, thumbup.gif tu teisi, pirmasis gimtadienis jau nesugris, olinksmos akimirkos isliks tik foto, o filmukas tai neperilgas, juk idejei vaikelio gyvenimo graziausias akimirkas nuo jo gimimo iki metuku. 4u.gif
As filmuka saugosiu iki 16m, kad jau didele budama pamatytu. Nes as prisimenu kaip per mano 16 gimtadieni teta paviesino mano isdaugas prie sveciu kuriu as neatsimenu, buvo geda blush2.gif bet prisimenu iki dabar thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benomama: 07 gruodžio 2009 - 14:56
QUOTE(benomama @ 2009 12 07, 15:53)
Ziuriu kad naparodziau savo dukrytes gimtadienio, bet veliau imesiu foto.
O tu nori ir vaikms ir suaugusiems uzimtumo?
O ta didzioji svente tai bus per Kaledas ar Naujuosius?
Imesciau kelias idejas.

Olga 25,  thumbup.gif  tu teisi, pirmasis gimtadienis jau nesugris, olinksmos akimirkos isliks tik foto, o filmukas tai neperilgas, juk idejei vaikelio gyvenimo graziausias akimirkas nuo jo gimimo iki metuku. 4u.gif
As filmuka saugosiu iki 16m, kad jau didele budama pamatytu. Nes as prisimenu kaip per mano 16 gimtadieni teta paviesino mano isdaugas prie sveciu kuriu as neatsimenu, buvo geda blush2.gif  bet prisimenu iki dabar  thumbup.gif

per Kalėdas, mažylė mūsų gimus 23d. , tai 23d planuojam, kad ateis draugai su vaikais, o jau 25d. seneliai , krikšto tėvai, tai tik suaugę... oi kaip norėčiau idėjų ax.gif ax.gif ax.gif ir faina būtų pamatyti jūsų nuotraukytes rolleyes.gif
Atsakyti
Cia musu torciukas
user posted image
Cia staliukas
user posted image
Taip valgem torta thumbup.gif
user posted image
Cia medaliai sveciams, kitoje puseje vaiko foto.
user posted image
Cia uzrasas
user posted image
Visos sienos buvo iskabinetos boruzelemis, ir ant sienos koliazas is vaiko metuku laikotarpio (jis kaba dar ir dabar) wub.gif
Pilni namai buvo balionu, neseniai paskutiniai susprogo verysad.gif , is puzles buvau vaikams padariusi kilima per viduriuka solizantes varda isdeliojo brolis thumbup.gif atrode gerai. Vaikai buvo ivairaus amziaus tai sake eilerascius, sokome visi anciuku soki, kas vaikams labiausiai patiko, nes reikejo pasikraipyti.
Visi vyrem kose (dainavom vire vire kose), ladutes darem .
Fejerverka issoveme ir vaikam medalius iteikiau prisiminimui.
Mindaiva parasysiu i AZ.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo benomama: 07 gruodžio 2009 - 18:26
kaip fainai thumbup.gif wub.gif
o kaip darėt tuos medalius? ir tortas koks super thumbup.gif namai papuošti wub.gif
Atsakyti
Medalius tai ant beržo klijavau. skersai supjaustė ir skylutes išgręžiojom.
Dar buvau pasiruošusi kad vaikai papieštu ir liktu kaip knygutė, bet jau nebuvo kada, nes vaikai ėjo galvom thumbup.gif butas buvo kaip po karo doh.gif plintusus nulupo mažieji, kampučius nuo jų ilgokai ieškoti teko lotuliukas.gif Dar namuose turime supynes, tai eilutė nemaža buvo norinčių pasisupti mirksiukas.gif
Man tai patiko vieno svečio klausimėlis išeinant. Rengiasi vaikas (4metukai) ir klausia mamos, o kada vėl Viltės gimtadienis bus thumbup.gif dar nespėjo išeiti jau nori švęsti thumbup.gif Šiaip visą gimtadienio eiga dar surašiau į mažylės knyga, kaip scenarijų, kaip mokės skaityti, pati pasiskaitys
Atsakyti
QUOTE(mindaiva @ 2009 12 07, 14:39)
wau  wub.gif  wub.gif  wub.gif  nu bet šaunuolė 4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif  4u.gif

Oj labai aciu blush2.gif Pamirsau pasakyti, kad mes dar sveciams uzsakeme kalendoriukus su maziaus nuotrauka. Seneliai ir proseneliai tikrai labai apsidziauge.
Atsakyti
Sveikos mamytes, maniskei po menesiuko irgi metukai sueina tai vis ieskau kur ce atsvest, nesinori namie, noretusi aplinka pakeist. Gal yra koks centriukas vilniuje (kaip ce minejo viena mamyte kad yra kaune), gal kas sventete tokiose vietose?
Atsakyti
As manyciau, kad pirmaji gimtadieni vistik geriau svesti namie. Nes vaikui ir taip yspudziu pakankamai, o jei dar svetima aplinka... Musiskis tikrai bendraujantis ir demesys jam patinka, bet per savo svente arciau manes laikesi. Ir tai, kai paskui reikejo uzmigti... kol nusiramino...
Vaiku salyje neseniai sventeme pusseseres ketvirtaji gimtadieni, tai ir tai visos karstykles vaikams buvo zymiai ydomiau, nei gimtadieniukes programa. Nors teveliams zinoma patogu.
Atsakyti