Įkraunama...
Įkraunama...

1 m. gimtadienis

user posted image
[B]PATI TURIU TOKIAS FORMELES,KURIAS PANAUDOJAU DARANT VAIKISKUS SUMUSTINUKUS ,TAIP PAT TINKA IR SAUSAINIU GAMINIMUI
Atsakyti
IMESIU GRAZIU IR IDOMIU ZVAKUCIU,KAD TORTUKAS BUTU IDOMESNIS IR KAD VAIKAMS PATIKTU:)user posted imageuser posted imageuser posted imageuser posted image
Atsakyti
Sveikutes,
Ryt musu dukrytes pirmas gimtadieniukas. wub.gif Pasidariau pati zurnaliuka, "Busima profesija" korteles, kadangi gimtadienio tema "Winnie the Pooh" tai uzsisakem torta su Winnie Pohu, nusipirkom viska ko reikejo stalui su Winnie The Pooh, siandien dar kepsiu siam forume surastus sausainiukus "suniukus", ikeliu foto
user posted image
ruostis namie nereikes, nes busime uzsakytame zaidimu kambaryje bigsmile.gif (aciu Dievui laugh.gif )
Po gimtadienio ikelsiu foto, parasysiu kaip sekesi gossip.gif birthday.gif
Atsakyti
Atsventeme ir mes savo 1-aji gimtadieni 4u.gif
Viskas praejo sauniai, dukrytei labai patiko viskas, buvo 7val nemiegojusi(turejo miegoti pietu miegeli), bet nei pyko, nei zirze, kaip tik - zaide, dziaugesi biggrin.gif Torta uzsisakem "Pas Gulbiniene" - patiko labai, aisku nepigus... Sventeme "Zaidimu kambaryje Pupa", vaikams labai patiko, is pradziu personazo dukryte issigando, bet ji issigasta visu nepazistamuju, o paskui taip susidraugavo! Personazas labai uzsieme su vaikais, net ir su suaugusiais! Tema buvo Winnie the Pooh, tai viska derinome su ja wub.gif Dar dariau gimtadienio laikrastuka, bet nespejau nufotografuoti, isdalinau, tai imetu maketo pirma foto. Ir kepiau tuos sausainiukus, truput neisejo, bet pagyre grozi. Viskas siaip praejo sauniai, o cia foto:
user posted image
user posted image
user posted image
BALIAUS KALTININKE
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
ISBANDOME DOVANAS
user posted image
user posted image

Smagiu visiems pasiruosimu pirmam gimtadieniui ir sventimu! 4u.gif
Atsakyti
Štai mūsų gimtadienio idėjos maistui ir kelios akimirkos. Dariau užduotis svečiams, dovanėles. Gimtadienis praėjo labai sklandžiai, mažoji buvo labai patenkinta jai rodomu dėmesiu wub.gif
Atsakyti
sveikos mano princeses gimtadienis jau neuzkalnu, beveik viska esu sugalvojusi ir net padariusi, trumpai pasidalinsiu. svesim namie nes turim pakanka\mi daug vietos. zmoniu bus apie 20 . pasidariau atributika , saldainio poperiukai, sampano etiketes su duktytes nuotraukom. tai pat profesijos korteles. mazaji diplomas ant kurio bus parasyti visi jos pasiekimai kuriuos ivigde per sios metus (pvz 8 men pradejo vaikcioti ) su vyru kurem is nuotrauku ir vidio filmuka '' Metiles pirmieji gyvenimo metai'' ji parodysime sveciam . tai pat sveciam visokios uzduotis. uz atlikta uzduoti padariaui sveciam dovana 2010 metu kalendoriu su metiles nuotrauka. tai par ant uzuolaidu pakabinsiu drugelisu kitoje puseja parsysiu klausima susijusi su dukryte ( pvz. kada prasikale pirmaisi dantukas ) i sunkesnisu klausimus dupsi tris atsakimo varijantus. papuosiu kambari balionais ir is balionu padarytais leliukais. nupirksiu torta . valgi stengsiuos puopuosti ivareis sketukais is vaisiu ir saldainiu sudaryti piramides. karstas patiekals bus saslykai. maziukai gal negales ju valgyti tai teks galvoti jiem ka kita. tai pat zadu prikepti vafliu ir is ju padaryti rozytes. tai pat kiekvienam sveciu duosiu baliona kad ant jo parasytu palinkejima ir juo paleism i ora. musu dovana mazajai bus fotosesija. nes manu zaislu ji ir taip gaus. o toki kaip triratuka ir arkliuka turi. o po gimtadienio [adarysiu albuma '' mano pimasis gimtadienis '' i ji idesiu visuokiu nuotrauku is metiles gimatdienio pradesiu nuo to kaip jam ruosesmes buteme balionus, padarysiu sveciu venjiete kad butu visi kas dalivavo jame. ir daug daug nuotrauku dideliu ir mazu. as dievimu nuotraukas poperines. mazoji jau turi tris pilnus albumus. kuriuose yra tiksi kiekvienos nuotraukos tada, manau kad dukrytei patiks tureti tai.
Atsakyti
nepykit,bet nematau cia nieko originalaus,stalas su nusibodusiais sumustiniais,sintetiniu spalvu(nezinau skoniu) tortai,tarybines misraines,tie DISNEY personazai,nu,jau tokio gimtadienio pas mane niekada nebus
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 10 22, 10:44)
nepykit,bet nematau cia nieko originalaus,stalas su nusibodusiais sumustiniais,sintetiniu spalvu(nezinau skoniu) tortai,tarybines misraines,tie DISNEY personazai,nu,jau tokio gimtadienio pas mane niekada nebus

Butu labai malonu išgirsti naujas idėjas del maisto ir namu dekoro, o dar geriau pamatyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vetruze @ 2009 10 22, 10:44)

Kaip suprantu cia jau man doh.gif Noresiu pamatyti jusu gimtadienio foto. Beje dariau ne jums, o savo vaikui. Tortas gal foto ir neypatingai atrodo, bet buvo labai skanus, grazus ir ne is kokios pigios kepyklos, o is Gulbinienes tortu! Kainavo taip pat nemazai. Nesakiau, kad gimtadienis originalus.... NE del to idejau foto, tiesiog norejau su NEPAGIEZINGOMIS mamytemis pasidziaugti, kad dukrytei jau vieneri metukai.
Beje, zaidimu kambario savininke neleido atsinesti nei vieno savo pagaminto gaminio (is maisto), issiprasem sumustinuku, ir mama atnese kepta duona (neatsiklausus), daugiau nieko! O ju kavines meniu neplatus... Bet siaip likome patenkinti. Namie pas mus vietos nedaug, o jei butu buve daugiau buciau sugalvojusi labai daug visokiu imantrybiu... Bet yra kaip yra.
Dar beje-tie kaip jus sakete Disney personazai vaikams labai patinka! Gal jums patinka Dolce&gabbana... Gimtadienis juk vaiku, atsiprasau...
Darnumo jums ax.gif
Nepykite jei ka rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Invincible: 22 spalio 2009 - 13:29
QUOTE(Invincible @ 2009 10 22, 14:24)
Kaip suprantu cia jau man  doh.gif

Kaip suprantu, čia daug kam skirta mirksiukas.gif nes pas dauguma iš čia semiančių idėjas yra akcentas į disney personažus, mišraines ir gražus tortai (kokia sintetika ten bebūtų) 4u.gif
Dėl to ir rašiau, kad man (manau ir kitom mamytėm) butu malonu ir įdomu išgirsti naujoviškas(novatoriškas) idėjas, o dar geriau jas pamatyti, nes rašyti be "įrodymų" kiekvieną gali mirksiukas.gif
Atsakyti
hm labai jau juokinga pasidare . savu ideju jokiu nepasake ir isejo g.gif

norejau paskausti gal kas kur klaipedoje mate pirkti tu graziu formyciu ax.gif nors iki dukrytes gimtadienio dar menuo bet nenoriu paskutine akimirka begti ieskoti , tai jai kas uzmatet pirkti arba pacios pirkot praneskit mirksiukas.gif
Atsakyti
Sestadieni ir mes turesim musu mazosios 1-ojo gimtadienio svente.

Galvoju daug daug balionu. Du atskirus stalus - vaikams ir teveliams. Gal dar koki zaidima sugalvot g.gif . Kazkur skaiciau, kad sudet visu sveciu nuotraukas (vaikystes, kudikystes) i viena inda, o per gimtadieni traukti ir atspet kieno nuotrauka. Gal ir idomu butu.
Atsakyti