Pakvieciau kriksto mama ir keleta mazu puseseriu. Kazkodel dukros nuotaika ta diena buvo ne kokia, nors paprastai ji visada su sypsena. Kadangi saldumynu tuo metu mes jai neduodavome, tai torta slave didesnieji, o solinezante valge sausainiukus

Sedziu ir mastau
ne uzkalnu mano vaiku gimtadieniai ir nieko nesumastau
mazajam bus pirmoji svente, o vyresneliui 8 metukai. Blogybe tame, kad abu yra gime ta pati menesi ir ta pacia diena
Tai galvosukis: kaip suderinti vaiku poreikius, kad ne vienas neliktu nuskriaustas

Dukrytes 1 gimtadienis sparciai arteja, ta proga padariau keleta dalykeliu

Dar reikia pripusti balionu, atspausdinti girlianda, papuosti sventini stala. Manau, po sventes bus daugiau foto

Dar reikia pripusti balionu, atspausdinti girlianda, papuosti sventini stala. Manau, po sventes bus daugiau foto

sveikos mamytes mums sio menesio 28 sueis wieneri...kaip greit praejo tie metai
..tai stai zadam uzsakyti torta dideli,del jo man didziausia dilema,,noriu kad butu ant jo uzrasytas vaikucio vardas,bet nzn kaip suformuluoti ta uzrasyma,juk gi neparasysi ''Evanai'' ir 1
tad lb noreciau,kad padetumet ka nors sugalwoti,kad nebutu ilgas uzrasas..lb laukiu !!!

QUOTE(bliutaite @ 2009 05 05, 01:07)
sveikos mamytes mums sio menesio 28 sueis wieneri...kaip greit praejo tie metai
..tai stai zadam uzsakyti torta dideli,del jo man didziausia dilema,,noriu kad butu ant jo uzrasytas vaikucio vardas,bet nzn kaip suformuluoti ta uzrasyma,juk gi neparasysi ''Evanai'' ir 1
tad lb noreciau,kad padetumet ka nors sugalwoti,kad nebutu ilgas uzrasas..lb laukiu !!!

Galima parasyti "Man jau 1!" arba "Evanai vieneri"

Labu mamytes,labai labai prasau patarimo nes pasimeciau visiskai. Musu klecko gimtadienis pirmas birzelio 11d ispuola ketvirtadienis,tai geriau svesti ketvirtadieni ar perkelti i sestadieni....bet kazkaip man nzn,pirmaji gimtadieni norisi svesti tada kai jis yra ta pacia diena....kaip jus darote mamytes?noriu sawo kleckui padaryti nerealia svente!!!

As manau pirkciau du skirtingus tortus niena mazajam,kita vyresneliui,ir jei to 8mecio draugai bus tai jiems tiesiog padaryti atskira staliuka mini:) o ziurekite,mano maziaus gimtadienis ispuola ketvirtadieni pats pirmasis,tai ji geriua ir swesti ketvirtadieni ar perkleti i sestadieni?kaip jus darote mamytes???

QUOTE(salibaba @ 2009 05 06, 11:08)
Labu mamytes,labai labai prasau patarimo nes pasimeciau visiskai. Musu klecko gimtadienis pirmas birzelio 11d ispuola ketvirtadienis,tai geriau svesti ketvirtadieni ar perkelti i sestadieni....bet kazkaip man nzn,pirmaji gimtadieni norisi svesti tada kai jis yra ta pacia diena....kaip jus darote mamytes?noriu sawo kleckui padaryti nerealia svente!!! 

jei darai vaikų balių, tai kogi ne tikrają dieną

arba galima mažytę šeimos šventę padaryt tikrą dieną. su mažu torčiuku, balionais, pasifotkinti. o savaitgalį svečius sukviesti

QUOTE(salibaba @ 2009 05 06, 11:08)

nors musu pirmoji didzioji svente tik uz 4menesiu bet as viska planuoju i prieki

mane irgi daugiau prie gamtos traukia bet ketvirtadieni po darbu manau visi bus pavarge
o juolab musu giminej pirmas vaikiukas cia- tai mano sunelis
jokiu vaiku tirai nenusimato ,tik suaugusieji ir mano stebuklelis
,tai manau darysiu ketvirtadieni kas gales tas,dzin,nesusksiu del kitu galvos
irgi sakiau sampanas bus,ir kokio alaus gal,tikrai jokios degtines ar kas virs 30 laipsniu
nusimato daug daug balionu,laaabai grazus tortas
ir kolkas viskas dar mintyje

mes jau taip pat sukam galveles kaip padaryti suneliui svente pirmojo gimtadienio proga
truputis minciu yra jau tik neaisku kaip gausis iseina sestadienis birzelio 6 o uosvio gimtadeinis birzelio 7 ir dar jubiliejus 50 tai sves turbut sestadieni
o taip norejosi tikra diena pakviest vaiku savo amziukui ir atsvest linksmai vaiku buri gimtadieni
tikekimes gausis kaip planuojam ir viskas bus
tik gal kas dar kokiu ideju idomiu turit?