Įkraunama...
Įkraunama...

1 m. gimtadienis

Mes abiems vaikuciams 1-ojo gimtadieno proga, nupirkom torta, uzdegem zvakute ir fererverka, o paskui leidom su tuo tortu daryt ka nori, jau laimes buvo thumbup.gif biggrin.gif bent musu vaikuciams ir vienam ir kitam buvo turbut ispudingiausia svente bigsmile.gif
Atsakyti
vistiek jie nieko neprisimins uzauge apart islikusiu nuotrauku:D
Atsakyti
Sveikos, supermamos! biggrin.gif
Sauniai atsventeme krikstynas, greit bus gimtadienis, todel nesinori, kad jis butu blankesnis bigsmile.gif . Zinau, kad cia tiek daug gabiu, talentingu mamyciu, tai nusprendziau pasisemti ideju is jusu flirt.gif . Tikiuosi, atsiras mamyciu, kurios pasidalins mintimis, kaip sauniai suorganizuoti vieneriu metuku svente... aciuks.gif mastau.gif
Atsakyti
sveikos mamytes 4u.gif

iki mano maziukes gimtadienio dar menesiukas, bet jau nusprendziau pradeti ruostis, galvoti ir svarstyti ka cia tokio padarius g.gif todel ir i sia temuke ilindau, paskaitineti ir savo kelis sumanymus parasyti ax.gif visu pirma tai galvoju padaryti dukrytes pirmuju metu knyga, su svarbiom nuotraukom ir pasiekimais, jau radau savam mieste ( kedainiuose) kur irisa i kieta virseli, dabar tik reiks uzsiimti kurybiniu darbu ir sukurti knygos lapus. dar reiktu kokiu keliu zaidimuku g.gif na bet cia rasim. dar galvoju kad papuosimams aisku balionai ir pati padarysiu ivairiu etikeciu, popiereliu, serveteliu ir t.t. ir pan. kas puosia grazu ir miela g.gif

ai dar skaitinedama sia tema maciau kad viena mamyte idejo eilerasti " kol dar nebuvau mama" bet jis nevisas, todel idedu visa, gal kam pravers ax.gif

Kol dar nebuvau mama,
Darydavau ir valgydavau karštą maistą.
Mano rūbai nebuvo dėmėti.
Telefonu kalbėdavau ramiai.
Kol dar nebuvau mama,
Miegodavau tiek, kiek norėdavau.
Ir niekada nesijaudindavau dėl to, kad vėlai ėjau gulti.
Šukuodavausi ir valydavausi dantis kasdien.
Kol dar nebuvau mama,
Tvarkydavau namus kasdien.
Ir niekada nesuklupdavau ant žaislų ir nepamiršdavau lopšinės žodžių.
Kol dar nebuvau mama,
Net nesusimąstydavau, ar kambarinės gėlės nenuodingos.
Ir niekada negalvodavau apie skiepus.
Kol dar nebuvau mama,
Niekas nebuvo manęs
Apkakojęs,
Apvėmęs,
Apkramtęs,
Apsisiojęs,
Apžnaibęs savo mažais pirščiukais.
Kol dar nebuvau mama,
Pilnai atsakiau už savo protą,
Savo mintis,
Ir savo kūną.
Miegodavau visą naktį.
Kol dar nebuvau mama,
Niekada neverkiau matydama ašaras.
Niekada nesikraustydavau iš proto iš laimės
Vien dėl paprasčiausios šypsenos.
Niekada nesėdėdavau naktį
Žiūrėdama į miegantį vaiką.
Kol dar nebuvau mama,
Niekada nelaikydavau rankose miegančio vaiko,
Nes gaila padėti.
Niekada mano širdid nesubyrėdavo į tūkstančius dalelių,
Kad kažkam negalėjau palengvinti skausmo.
Neikada nemaniau, kad kažkas toks mažas
Gali pakeisti mano gyvenimą taip stipriai.
Aš nežinojau, kad galėjau kažką taip stipriai mylėti.
Ir nežinojau, kad man patiks būti mama.
Kol dar nebuvau mama,
Nežinojau ką reiškia jausti,
Tarsi širdis būtų išlipusi iš kūno.
Ir nežinojau, koks ypatingas jausmas yra
Pamaitinti alkaną kūdikį.
Nežinojau, kad vaiką ir mamą sieja tiek daug.
Ir nežinojau, kad kažkas toks mažas
Galėtų paversti mane tokia svarbia.
Kol dar nebuvau mama,
Aš niekada neatsikeldavau kas 10 minučių
Tiesiog įsitikinti, kad viskas...tvarkoje.
Ir niekada nejutau tos šilumos,
Džiaugsmo,
Meilės,
Stebuklo,
Pasitenkinimo būti mama.
Aš nežinojau, kad galiu jausti tiek daug, kol dar nebuvau mama
Atsakyti
Skaitydama temele radau zaidimuka Bingo. Man jis pasirode gana saunus, todel noreciau pasiulyti sveciams ji pazaisti, o uz tai apdovanoti. g.gif Gal kuri mamyte zino sio zaidimo taisykles? prasyciau pasidalinti mintimis ir pamokyti ji zaisti. wub.gif
Atsakyti
Per pirma sunelio gimtadieni nuvaziavome pas fotografe, dvieju valandu fotosesija ji tiesiog isvargino, bet rezultatai to verti, jokiu sveciu nekvieteme, tik mociute su seneliu atejo.
Nesuprantu tu tevu kurie prisikviecia kruva sveciu, kurie labai greitai pamirsta ko atejo, vaikas tik pavargsta. O musu nuotraukos ant sienos kiekviena diena mums primena apie musu zuikio pima svente 4u.gif
Atsakyti
LAbas vakaras 4u.gif
Reiketu keletos graziu linkejimu vaikuciams 1m proga. gal kas galetu padeti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryt99 @ 2008 09 10, 01:28)
LAbas vakaras  4u.gif
Reiketu keletos graziu linkejimu vaikuciams 1m proga. gal kas galetu padeti?  blush2.gif

man sitas labai grazus, paprastas bet mielas ax.gif

Tavo vaikiskas, mazas pasaulis
Dar apgaubtas stebuklu skraiste,
Ir veidukas dar svyti kaip saule,
Kai miegodamas sypsais sapne.

Tu tyra ir trapi asmenybe
Dar nei melo, klastos nezinai...
Tavo vaikiskas mazas pasaulis
Tegul buna ilgai, dar ilgai....

Atsakyti
Pasiskaitykit skyrelyje Kertele sielai temele Grazios mintys apie vaikus. mirksiukas.gif Manau, tikrai kazka tinkamo rasite biggrin.gif
Atsakyti
sveikos mamytes planuoju ruosti 1gimtadieni bet neismastau ka skanaus pagaminti jiems, kad butu grazu vaikiska skanu ir greita g.gif g.gif g.gif g.gif , gal kas kokiu ideju turite
Atsakyti
sveikutes 4u.gif

mes savo dukrytei pirmaji gimtadieni darom seimos rate, nieko daug ir nieko ipatingo bet grazu,silta ir jauku ( tikiuosi kad taip bus rolleyes.gif ) gimtadienio mintis - ramuniu pievoje tarp drugeliu wub.gif kambari ispuosim mazu balioneliu gelytemis, drugeliais, ant stalo taip pat bus geles ir drugeliai. kvietimus jau issiuntem, padariau pati, atspauzdinau ant gero storo blizgaus popieriaus ir issiunciau, bus prisiminimui. stai tokie musu kvietimai wub.gif

user posted image

zinau kad maziuke neatsimins sio gimtadienio bet ta diena turetu buti smagu, jai patinka zaisti su balionais, o ryskios spalvos, ispuostas kambarys vis kaskas kitaip ax.gif
Atsakyti

QUOTE(dani84 @ 2008 09 17, 09:45)
sveikutes  4u.gif

mes savo dukrytei pirmaji gimtadieni darom seimos rate, nieko daug ir nieko ipatingo bet grazu,silta ir jauku ( tikiuosi kad taip bus  rolleyes.gif )  gimtadienio mintis - ramuniu pievoje tarp drugeliu  wub.gif  kambari ispuosim mazu balioneliu gelytemis, drugeliais, ant stalo taip pat bus geles ir drugeliai. kvietimus jau issiuntem, padariau pati, atspauzdinau ant gero storo blizgaus popieriaus ir issiunciau, bus prisiminimui. stai tokie musu kvietimai  wub.gif

user posted image

zinau kad maziuke neatsimins sio gimtadienio bet ta diena turetu buti smagu, jai patinka zaisti su balionais, o ryskios spalvos, ispuostas kambarys vis kaskas kitaip  ax.gif

LABAI GRAZUS KVIETIMAS.... wub.gif

mes irgi dareme pirmo gimtadienio svente. bigsmile.gif ...buvo daug draugu kurie vieni jau vaiksciojo kiti ropinejo wub.gif ....aisku jiems tai eiline diena tarp balionu ,zaislu...
bet mano sirdeleje ilgai ta diena liks prisiminimuose wub.gif ...o maziukui liks jo gimtadienio foto...tikiuos kad ivertins mano pastangas kad jo 1 ir visi kiti gimtadieniai butu pamineti..... smile.gif
Atsakyti