Įkraunama...
Įkraunama...

1 m. gimtadienis

QUOTE(sigutesa @ 2008 01 30, 16:35)
Na ir man prasidejo galvaskausmis del pirmojo gimtadienio,jetau jetau ir dar dvigubo,visi kazko tikisi daugiau nei namie,o kad ir namie nera vietos,o kokie pvz Kaune vaiku kambariai,kur butu galima svesti g.gif Ale maniskiai dar nevaiksto,tai vel klausimas ar jiemten bus idomu g.gif Nors jiem visur idomu,isskyrus nusibodusius namus,nors is kur man zinot,kas ju mazose galvelese do mintys lotuliukas.gif

Bandykit i MOLO Mikes Pukuotuko kambareli, ten gales ir nevaikstatys pazaisti kamuoliukuose ar ant kilimo su zaisliukais tikrai labai saunus ir jaukus kambarelis vaikiukams...
Atsakyti
kaip fainai cia viena mamyte su piratais sugalvojo, ir as taip turbut darysiu, tik va gaila, kad zinau, kad kiti nesupranta tokiu dalyku, ir tikrai nepersirengs personazais verysad.gif , bet visteik darysiu, gal susiges tada kiti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Reginiukas @ 2008 02 01, 16:51)
kaip fainai cia viena mamyte su piratais sugalvojo, ir as taip turbut darysiu, tik va gaila, kad zinau, kad kiti nesupranta tokiu dalyku, ir tikrai nepersirengs personazais  verysad.gif , bet visteik darysiu, gal susiges tada kiti  g.gif

man sitas pulapiukas pagelbejo labai su idejom.
http://web.dansukker...ult.aspx?ID=506
cia yra kitu svenciu vaikams(dziungles, princesiu balius)
as bent kai dariau toky vakarely tai vaikams patiko labai klijuotis taturuotes , klijavosi kur norejo ir kiek norejo. ir teveliai klijavosi tatoo ant veido smagu buvo. biggrin.gif cia buvo atsiminimas is vakarelio didziausias
o tu pakvietime nurodyk, kad butinai turi atvykti persirenge piratais kitaip sventes kaltininke ar kaltininkas nusivils. o jei ir tai nepades tada paruosk pati sveciams atributikos- kepureliu palankstyk, ant galvos sakareliu paiekok ir nupirk. raisciu pagamink ant akies. jei tikiesi, kurie sveciai tikrai atvaziuos be sventines atributikos.
Papildyta:
o cia manosios 2 metukai. gimciuko tema- pasaku salies veikejai
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ritperliukas: 01 vasario 2008 - 17:42
Prisijungsiu ir as prie jusu 4u.gif
Musu didzioji diena buvo dviguba svente.Ta diena krikstijom savo dukryte.Tai visu pirma su visais sveciais vykom i baznycia, kai musu mazule buvo pakrikstyta, vaziavom i fotoatelje fotografuotis smile.gif Po to visi vaziavom i namus, nes svente vyko namuose, kadangi turim nuosava nama, o dar buvo fantastiska diena, tai buvo tikrai smagu. biggrin.gif
Grize i namus priiminejom sveikinimus ir palinkejimus, o po to jau sedom prie stalo (viska pasiruosiau pati ax.gif ), tik mociute padare dideli skruzdelyna.
Namus buvau ispuosusi balionais, tik va apie zaidimus nepagalvojau blush2.gif
Is pradziu buvom namuose, po to persikraustem i lauka doh.gif Visi sveciai rase linkejimus ant sampano butelio, kuri dabar saugau ir atidarysim tik per 18 gimtadieni.Dar visi rase palinkejimus ant baliono, o baliona paleidom i dangu, kad linkejimai issipildytu.
Dovanu daugiausia nese pinigelius (dabar nusprendziau sita mada nutraukti), tik krikstoteveliai dovanojo auksine grandinele su medalionu ir viena teta auksinius auskariukus(kada isiversim dar neaisku smile.gif )
Beje, planavom, kad bus tik artimiausi, o tu artimiausiu isejo apie 30 doh.gif
Mes, teveliai, padovanojom savo dukrelei grazia svente.
Svente baigesi apie 10 val.
Tai toks buvo pirmasis gimtadienis ir krikstynos.Tikrai nesigailiu, kad abu ivikius paminejom ta pacia diena smile.gif
Vasara svesim 3 gimtadieni.Butinai apsilankysiu cia, kad suruosciau savo dukriukui isimintina gimtadieni.(Antraji gimtadieni atsventem ramiai ir paprastai).
Iki, mielos mamytes 4u.gif

Dar prisiminiau blush2.gif Kadangi buvau ka tik issilaikiusi valstybini egzamina(esu muzikos bakalaure-akordeonas),tai sveciai priprase, galima sakyti "isprievartavo", kad pagrociau.Siaip niekada baliuose negroju.Si syki padariau islyga, na o grojimas tai buvo ... jei kas groja, tai supras, kad su priaugintais nagais nelabai imanoma, bet visiems vistiek patiko. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgita21 @ 2008 02 09, 00:55)
Prisijungsiu ir as prie jusu 4u.gif
Dar prisiminiau blush2.gif Kadangi buvau ka tik issilaikiusi valstybini egzamina(esu muzikos bakalaure-akordeonas),tai sveciai priprase, galima sakyti "isprievartavo", kad pagrociau.Siaip niekada baliuose negroju.Si syki padariau islyga, na o grojimas tai buvo ... jei kas groja, tai supras, kad su priaugintais nagais nelabai imanoma, bet visiems vistiek patiko. blush2.gif

Niu smagus gimtadienis turejo buti ir kriksto svente... O akordeonas vaikiukams turejo labai patikti bent jau mano mazius kai senelis pirma karta uzgrojo kad soko patenkintas. O dabar jau paauges ir dainuoja kartu kokius "Du gaidelius" arba "Plauke zasele per ezereli" thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ezytee @ 2008 02 19, 22:13)

va saldainiai  thumbup.gif
kaip juos pasigaminti?

pagaminti saldainiukus galime kiekviens is musu...pasidaryti galima popieriukus, atsispausidinti ir suvynioti sokoladinius sladainiukus...As taip dariau sunelio krikstynoms...labai visiems patiko...Zadu ir 1-ajam gimtadieniui saldainiukus taip supakuoti.....nes tikrai nieko sudetingo mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos merginos, reikia patarimo, savaitgali krikstodukrytes 1-asis gimtadienis, nupirkau stikline kiaule taupykle (is kurios teveliai negales isimti pinigeliu), ir niekaip nesugalvoju ka isgraviruoti ant jos.
Gal turite kokiu ideju
Aciu
Atsakyti
QUOTE(piku_dama @ 2008 03 05, 11:45)
Sveikos merginos, reikia patarimo, savaitgali krikstodukrytes 1-asis gimtadienis, nupirkau stikline kiaule taupykle (is kurios teveliai negales isimti pinigeliu), ir niekaip nesugalvoju ka isgraviruoti ant jos.
Gal turite kokiu ideju
Aciu

man asmeniskai gaila dauzyt butu tokia, o jei dar ir graviruota.... doh.gif nematys vaikas tos taupykles iki paauglystes bigsmile.gif
Atsakyti
Na mūsų pirmasis gimtadienis jau kaipo ir praėjo,... tačiau mes vis tiek švęsime. Bus pakviesti: krikšto mama su vyru ir savo 2 dukrytėm, krikšto tėtė su žmona ir 2 sūneliais wub.gif ir mes 3 viso 11 žmonių. (mano mama toli ir negalės atvykti verysad.gif , anytai į darbą ir be to jos 50-asis gimtadienis- pasirodo švęs sekmadienį- verysad.gif MB dirba, o mes pirmadienį- nes nedarbo diena. )
Šventė bus organizuojama kukliai, labiau vaikams. Jei domina: Bus daug balionų. 1 žvakutė fontanas, 1 žvakutė paprasta- princesė. Tortas (norėjau iš pradžių pati daryti, bet neradau tikro biskvito pirkt- dar prieš porą dienų mačiau o dabar zakon podlasti verysad.gif ), taigis tortą nuėjau ir nupirkau- braškinį- tikėkmės galės valgyt... nedidelį- labiau vaikams. Dar nupirkau vaisinius krepšelius 6- 5 supjaustysiu per pusę- nes dideli- o 1 bus cielas- į jį pasmeigsime žvakutę fontaną blush2.gif . dar bus 2 rūšių žele- 1- su pienu ir spalvotais žele gabaliukais, kita gabaliukai sumaišyti su vaisiais (konservuoti persikai ir abrikosai) , jau padariau tinginį- iš paprastų sausainių, šokolado ir anakardžių riešutų, Nupirkom 1 litrą vaikams obuolių ir melionų sulčių. Bus krepšeliai su naminėmis salotomis- darysiu iš šviežių daržovių, ir bus daug sumuštinukų 4 rūšių: su jautiena, kiauliena, kalakutiena ir rūkyta dešra - su sūriu ir be... turiu sumuštiniams formelių biggrin.gif tai papuošiu sūriu... Bus labiau vaikiška- (mašinytės ir meškiukai) na ir pripirkau kriaušių- papjaustysim... Atrodo tiek nedaug o jau išleidom 200Lt 4u.gif
Atsakyti
Aš tai pat labai ruošiuosi savo pirmagimio šventėje bus pas mus po gero mėn bet tiek visko prisiplanavauu tai kad dabar jau ruošiuosi. Šiuo metu rašau vaiko gyvenimo istorija pirmieji mano 12mėn darysiu su nuotraukomis pirksiu albuma klijuosiu foto ir bus aprašoma kas ir akip mums sekesi augti ta mėnesi. Tai pat ieškau bet niekur nerandu marškinėliu medvilninių vienspalviu noriu dėti užraša man jau vieneri bet niekur tokių vienspalviu ilgom rankovėm nerandu, darys krikšto mamyte saldainiukus su vaiko foto labi jau daug tu ideju tik žiuresiu kaip seksis jas igyvendinti na parasysiu po baliaus kas kaip sekesi kas patiko o kas ne. Sekmes mamytem palnuojant.
Atsakyti
sveikutes, pagaliau prisiruosiau parasyti, vis mat laiko nebudavo.

sauniai atsventeme vaiko piratiska treciaji gimtadieni, buvo 10 vaiku ir teveliai 7. visi tilpom bute, isstumdem kambari baldus, darem svediska stala. kamabari papuosiau baionais, pirtaus tokius iskirpua ir pakainau ant uzuolaidu, veliava turejom piratiska, padariau lobiu zemelapi, vaikams patiko jo ieskoti, o i deze pridejau daug auksiniu sokoladiniu saldainiu. uzsakeme torta laiva, visi indai, serveteles, staltiese uvo su piratais. isdaliom pries tai visiems kvietimus, kuriose nurodeme, kad pageidautina piratisa apranga. manau, gimtdienis buvo super thumbup.gif
Atsakyti
va idedu nuotraukyte is gimtadienio

user posted image
Atsakyti