Prisijungsiu ir as prie jusu
Musu didzioji diena buvo dviguba svente.Ta diena krikstijom savo dukryte.Tai visu pirma su visais sveciais vykom i baznycia, kai musu mazule buvo pakrikstyta, vaziavom i fotoatelje fotografuotis

Po to visi vaziavom i namus, nes svente vyko namuose, kadangi turim nuosava nama, o dar buvo fantastiska diena, tai buvo tikrai smagu.
Grize i namus priiminejom sveikinimus ir palinkejimus, o po to jau sedom prie stalo (viska pasiruosiau pati

), tik mociute padare dideli skruzdelyna.
Namus buvau ispuosusi balionais, tik va apie zaidimus nepagalvojau
Is pradziu buvom namuose, po to persikraustem i lauka

Visi sveciai rase linkejimus ant sampano butelio, kuri dabar saugau ir atidarysim tik per 18 gimtadieni.Dar visi rase palinkejimus ant baliono, o baliona paleidom i dangu, kad linkejimai issipildytu.
Dovanu daugiausia nese pinigelius (dabar nusprendziau sita mada nutraukti), tik krikstoteveliai dovanojo auksine grandinele su medalionu ir viena teta auksinius auskariukus(kada isiversim dar neaisku

)
Beje, planavom, kad bus tik artimiausi, o tu artimiausiu isejo apie 30
Mes, teveliai, padovanojom savo dukrelei grazia svente.
Svente baigesi apie 10 val.
Tai toks buvo pirmasis gimtadienis ir krikstynos.Tikrai nesigailiu, kad abu ivikius paminejom ta pacia diena
Vasara svesim 3 gimtadieni.Butinai apsilankysiu cia, kad suruosciau savo dukriukui isimintina gimtadieni.(Antraji gimtadieni atsventem ramiai ir paprastai).
Iki, mielos mamytes
Dar prisiminiau

Kadangi buvau ka tik issilaikiusi valstybini egzamina(esu muzikos bakalaure-akordeonas),tai sveciai priprase, galima sakyti "isprievartavo", kad pagrociau.Siaip niekada baliuose negroju.Si syki padariau islyga, na o grojimas tai buvo ... jei kas groja, tai supras, kad su priaugintais nagais nelabai imanoma, bet visiems vistiek patiko.