Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas

QUOTE(Aruša @ 2010 03 16, 16:30)
O man toks klausima kilo - parsisiunčiau pereitų metų deklaraciją, užpildžiau, ir man rodo daugiau nei 200lt didesnę sumą, nei man jie pereitais metais grąžino doh.gif Kaip čia taip gali būti? g.gif

jei viska gerai pildai tai gali buti kad kazkas pakoregavo duomenis ir dabar taip yra. man pvz 2008 metais darudimo kompanija mokejo uz tarpininkavima, bet pas juos tokia kvaila sistema jei klientas kuri as suradau pabego per pirmus metus as uz ji gautus lt turiu grazinti. tai va kazkiek grazinau ir siemet jie pataise suma pazymoj kuria man sumokejo tai as vel is naujo deklaravau uz 2008 metus. tada as VMI turejau sumoketi apie 800 lt, bet kai dabar vel deklaravau tai gavosi apie 60 lt maziau tai tik nzn kaip daba bus. gal jie man siais metais grazins tuos 60 lt ka pernai permokejau g.gif
Atsakyti
sveikos....as cia su idomiu klausymu.....ka dar galima deklaruoti...pjamas, busto paskola uz kompus......o pvz nesideklaruoja vartojamos paskolos....ar ka imi issimoketinai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2010 03 15, 21:58)
paskolą - abu sutuoktiniai
gyvybės draudimą - tik tas kas mokėjo

aha o jeigu imtos 2 paskolos tuo paciu metu viena lengvatine, kita paprasta? Iki siol dalindavom abi ir gaudavom uz abi, o kaip dabar?
O del gyvybes draudumo, jei as apdraudusi savo vyra ir imokas moku as? Iki siol susigrazindavom bet kuris o dabar jei as uz ji moku tai as is susigrazinu? ui kiek neaiskumu...
Atsakyti
Gal kas žinote, kada baigs formuoti preliminarias deklaracijas? Pas mane kol kas nėra suformuota už 2009 metus g.gif

Pernai metais dirbau tik 3 mėn. ir dar mokėjau už mokslą. Tai tikiuosi, kad grąžins kažkiek pinigėlių ax.gif
Atsakyti
QUOTE(me***ta @ 2010 03 16, 16:16)
sveikos....as cia su idomiu klausymu.....ka dar galima deklaruoti...pjamas, busto paskola uz kompus......o pvz nesideklaruoja vartojamos paskolos....ar ka imi issimoketinai doh.gif

Nei vartojamosios, nei išsimokėtinai nesideklaruoja. Kas dar gyvybės draudimas, verta deklaruoti jei nepilni metai dirbti (aišku jei stovėta darbo biržoje, nes kitaip tas PSD), ir jeigu biuliotenių turėjote.
Atsakyti
QUOTE(Singerita @ 2010 03 16, 17:46)
Nei vartojamosios, nei išsimokėtinai nesideklaruoja. Kas dar gyvybės draudimas, verta deklaruoti jei nepilni metai dirbti (aišku jei stovėta darbo biržoje, nes kitaip tas PSD), ir jeigu biuliotenių turėjote.

jei kompas lizingu - tai deklaruojasi ta suma, kuri grazinta (be palukanu). tik berosd velaiusiai 2008 m. kompas turi but pirktas.
Atsakyti
pernai turejau individuale veikla. tai kaip man parodyt islaidas? turiu saskaitas tai irasyt i atitinkama laukeli islaidu suma, pajamu suma ir viskas? o tai kas nors tikrina kiek istikruju as tu islaidu turejau ar kaip?
Atsakyti
labukas,noreciau paklausti nes zalia esu tokiame dalyke blush2.gif
zinau kad grazina uz tai kad dekrete buvai atostogose,biliotenije,ir uz tai kad nedirbai kazkiek ten men...o kaip susigrazinti NPD kazka girdejau kad taip galima... g.gif
Atsakyti
Sveikos,koks pvm tarifas taikomas motinystės išmokoms? (pildant gpm308p reikia nurodyti) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jolukas @ 2010 03 16, 19:50)
Sveikos,koks pvm tarifas taikomas motinystės išmokoms? (pildant gpm308p reikia nurodyti) smile.gif

berots 15 g.gif
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2010 03 15, 22:58)
paskolą - abu sutuoktiniai
gyvybės draudimą - tik tas kas mokėjo

o kurias paskolas galima deklaruoti? tik busto ar ir busto remontui paimta? blush2.gif
aciu uz atsakyma
Atsakyti
sveikos 4u.gif
jei as neisdirbau pilnu metu, tai man reikia pildyti gpm308 forma? ar as kazka ne taip supratau?

anksciau pildydavau tik gpm305 forma.
Atsakyti