QUOTE(mili55 @ 2010 03 16, 14:03)
PADEKIT[SIZE=7]
sweiki, esu gan nepatyrusi, ir nesusidurusi su tokiais dalykais kaip mokesciu inspekcija,.. turiu toki klausima, gal kas zinot,.. bandau deklaruoti pajamas internetu, ffdata formatu, bet kazkodel neleidzia? ar taip gali buti? arba as nemoku
praitais metais man padejo imones buhaltere,.. bet kai su ja kalbejau, lyg ir sake, kad dar neparuosta el. forma,..
sweiki, esu gan nepatyrusi, ir nesusidurusi su tokiais dalykais kaip mokesciu inspekcija,.. turiu toki klausima, gal kas zinot,.. bandau deklaruoti pajamas internetu, ffdata formatu, bet kazkodel neleidzia? ar taip gali buti? arba as nemoku
praitais metais man padejo imones buhaltere,.. bet kai su ja kalbejau, lyg ir sake, kad dar neparuosta el. forma,..
QUOTE(mili55 @ 2010 03 16, 14:11)
ACIU KAD NESUTEIKETE INFO
per 8 minutes
Sunku atsakyt į taip suformuluotą klausimą ir per 80 minučių
"Kažkodėl neleidžia.. ar gali taip būt..."
Nu jeigu neleidžia, reiškia gali
O dėl ko neleidžia iš jūsų paklausimo labai sunku suprast.
Aš už konsultavimą norėčiau gauti pinigėlius, bet kažkodėl niekas nemoka... Ar gali taip būt?
Na matyt gali.
QUOTE(*Rūta* @ 2010 03 16, 14:05)
Prašau pagalbos MB iki kovo 21d. dirbo (gavo iseitine virs 4000lt) iki tol alga 900, issidarbino kitur ir isejo i vaiko preiziuros atostogas po 2 dienu, nuo balandzio iki lapkricio (vaiko prieziuros atostogose) pajamos apie 900lt, nuo lapkricio vidurio iki gruodzio vidurio bedarbis, nuo grodzio vidurio i DB istojo kaip su tuo NPD auginam 2 metu dukriuka
Sudėkit visas pajamas ir įrašykit į formulę į "metinės apmokestinamosios pajamos" (pajamos iš darbo biržos neįsiskaičiuoja)
QUOTE(berniukumama @ 2010 03 16, 14:23)
Sveikos
Ar as cia kazko jau nebesuprantu, ar cia pas mus LT tikrai kuo toliau tuo graziau
Taip iseina, kad kurios 2009m, buvome vaiko auginimo atostogose, turesime grazinti 864lt?????
Pildau deklaracija, kurioje nusiteikus buvau susigrazinti man priklausancius pinigus, uz studijas ir t.t. o rezultate matau geroka suma su minus zenklu
Taip ir norisi visiems sn.... isdauzyti
Ir dar klausimas, kaip suprantu jeigu buvo verslo liudijimas per siuos metus pajamas as privalau deklaruoti, tikriausiai tik uz gautas pajamas verslo liudijimo nebutu imanoma
Jeigu neteikciau deklaracijos, nereiketu moketi tos sumos
Ar as cia kazko jau nebesuprantu, ar cia pas mus LT tikrai kuo toliau tuo graziau
Taip iseina, kad kurios 2009m, buvome vaiko auginimo atostogose, turesime grazinti 864lt?????
Pildau deklaracija, kurioje nusiteikus buvau susigrazinti man priklausancius pinigus, uz studijas ir t.t. o rezultate matau geroka suma su minus zenklu
Taip ir norisi visiems sn.... isdauzyti
Ir dar klausimas, kaip suprantu jeigu buvo verslo liudijimas per siuos metus pajamas as privalau deklaruoti, tikriausiai tik uz gautas pajamas verslo liudijimo nebutu imanoma
Jeigu neteikciau deklaracijos, nereiketu moketi tos sumos
Ne ne, tikrai nereikės mokėt 864 Lt
Deklaracijoje įrašykit ne tik išskaičiuotą GPM, bet ir išskaičiuotą sveikatos draudimo mokestį.
Be to šiemet, kad gautumėte permokos/nepriemokos sumą, reikia sudėti 2 laukelių 33 ir 45 skaičius
jeigu buvo įsigytas verslo liūdijimas deklaruoti privaloma.
QUOTE(juskirena @ 2010 03 16, 14:32)
o tai iskur istraukti savo metines apmokestinamas pajamas
Susidėt visas per 2009 m. gautas pajamas, tiksliau net ne gautas, o priskaičiuotas. (iš sodros, iš darbo, kitos pajamos)