QUOTE(agurčikas @ 2010 03 16, 10:52)
O man kiekvienais metais dėl to kyla problemų su draudimo bendrove u- gyvybės draudimą. Aš moku įmokas už vyrą visada, bet jie VMI rodo, kad susimokėjo vyras. Tenka skambinti, aiškintis, kad taisytų duomenis ir rodytų taip kaip yra, t. y. mane kaip mokėtoją.
QUOTE(akvadigi @ 2010 03 16, 11:07)
Kieno vardu sudaryta draudimo sutartis, tas zmogus ir deklaruoja bei susigrazina. (Pvz. vyras yra draudejas, jo vardu sutartis, taciau kartu ir as apdrausta - ta pati sutartis. as moku imokas, taciau deklaruoja vyras)
Iš VMi puslapio apie gyvybės draudimą:
http://www.vmi.lt/lt...?itemId=1014231
"Savo, sutuoktinio arba savo nepilnamečių vaikų (įvaikių) bei iki 18 metų ir vyresnių neįgaliųjų vaikų (įvaikių), kuriems nustatytas specialusis nuolatinės slaugos poreikis (iki 18 metų ir vyresnių neįgaliųjų vaikų (įvaikių), kuriems iki 2005 m. birželio 30 d. buvo nustatyta visiška negalia), naudai sumokėtos gyvybės draudimo įmokos, pagal tokias gyvybės draudimo sutartis, kuriose numatyta, kad draudimo išmoka išmokama ne tik įvykus draudiminiam įvykiui, bet ir pasibaigus draudimo sutarties galiojimo terminui, gal būti atimamos iš gyventojo apmokestinamųjų pajamų."
QUOTE(saulute32 @ 2010 03 16, 11:34)
sveikos, gal padesit
Kaip pasiskaiciuoti koks MNPD priklauso uz 2009 m
juk jis priklause nuo atlyginimo, o mano atlyginimas kiekviena menesi buvo vis kitoks
Formulė prieš 1 ar 2 puslapius įdėta