Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas

QUOTE(Sim@ @ 2010 01 20, 08:17)
labas. atejau su klausimu_2009m.spalio men. MB pirko lizingu laptoka su programine iranga. Ar dar atiduoda kokius nors % uz isigyta kompiuteru, ar jau nebe?

Kas pirko 2009 jau nebegrazins pinigeliu.
Atsakyti
Užpildžiau deklaraciją ne už praėjusius, o už senesnius metus...Pagalvojau, o gal dar grąžins mano permokas (dirbti ne pilni metai) ax.gif Dabar gavau pranešimą, jog turiu pateikti VMI popierius iš darbovietės. Ar nieko tokio bus jei nepateiksiu? blush2.gif Ta prasme, anuliuos man deklaraciją ar gali ir supykti, kad pildžiau, bet nepateikiau popierių? Nes pinigų nepervedė, tik prašo popierių.

Klausiu šitaip, nes buvęs darbdavys- užsienietis, šiuo metu negyvenantis jau lt, firmos nebėra... Tad manau, kad tą popierių man gauti dabar, ypač tik per 10d., yra misija neįmanoma g.gif O jokių baudų nenoriu doh.gif Šiandien nesuprantu, kam aš išvis vėliausi į tą pildymą doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Be-bop-a-lula @ 2010 01 20, 19:11)
Užpildžiau deklaraciją ne už praėjusius, o už senesnius metus...Pagalvojau, o gal dar grąžins mano permokas (dirbti ne pilni metai) ax.gif Dabar gavau pranešimą, jog turiu pateikti VMI popierius iš darbovietės. Ar nieko tokio bus jei nepateiksiu?  blush2.gif Ta prasme, anuliuos man deklaraciją ar gali ir supykti, kad pildžiau, bet nepateikiau popierių? Nes pinigų nepervedė, tik prašo popierių.

Klausiu šitaip, nes buvęs darbdavys- užsienietis, šiuo metu negyvenantis jau lt, firmos nebėra... Tad manau, kad tą popierių man gauti dabar, ypač tik per 10d., yra misija neįmanoma g.gif O jokių baudų nenoriu doh.gif Šiandien nesuprantu, kam aš išvis vėliausi į tą pildymą doh.gif

paprašė, nes kažka deklaravote ko nėra pažymoje(VMI mato visus duomenys)
Tai kad deklaraciją dar peržvelkit
Atsakyti
Per kur galima pažiūrėti sodrai sumokėtus mokesčius.
Atsakyti
Per E-valdžios vartus. O ten galima patekti per internetinę bankininkystę.
Atsakyti
QUOTE(saulala @ 2010 01 21, 13:23)
Per E-valdžios vartus. O ten galima patekti per internetinę bankininkystę.

Ačiū , 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karina123 @ 2010 01 21, 08:39)
paprašė, nes kažka deklaravote ko nėra pažymoje(VMI mato visus duomenys)
Tai kad deklaraciją dar peržvelkit

O jei deklaracijos nepataisysiu, ją tiesiog anuliuos? Ar jau nebepaliks manęs ramybėje?
Atsakyti
Sveiki,noriu paklausti,jei apsizioplinau blush2.gif ir tik dabar deklaruosiu man mamos dovanota turta(buta)2007 metais,ar negausiu baudos g.gif
Atsakyti
QUOTE(rulle @ 2010 01 21, 18:18)
Sveiki,noriu paklausti,jei apsizioplinau blush2.gif  ir tik dabar deklaruosiu man mamos dovanota turta(buta)2007 metais,ar negausiu baudos g.gif

negausit baudos
Atsakyti
Aciu 4u.gif
Atsakyti
Noriu pasikonsultuoti ir aš.

Noriu deklaruoti už 2009m sumokėtą mokslą. Suma ~2630lt. 2009m nedirbau. Nuo šių metų sausio mėn pradėjau dirbti 0,5 etato. Ar galiu pati deklaruoti tas pajamas??? Ar geriau prašyti tėvų, nors tėvo pajamos irgi nebuvo labai didelės 2009m ? Kaip patartumėte daryti?

Ačiū labai už atsakymą.
Atsakyti
QUOTE(ne_mamukas @ 2010 01 22, 12:30)
Noriu pasikonsultuoti ir aš.

Noriu deklaruoti už  2009m sumokėtą mokslą. Suma ~2630lt. 2009m nedirbau. Nuo šių metų sausio mėn pradėjau dirbti 0,5 etato. Ar galiu pati deklaruoti tas pajamas??? Ar geriau prašyti tėvų, nors tėvo pajamos irgi nebuvo labai didelės 2009m ? Kaip patartumėte daryti?

Ačiū labai už atsakymą.

Jai negavote pajamų, tai nieko negražinsit
tada reikai per tėtį, mama, brolį, sesę, vyrą
Atsakyti