Įkraunama...
Įkraunama...

Gyventojų pajamų mokesčio deklaravimas

QUOTE(Sim@ @ 2009 12 21, 23:07)
o tai, uz
2008 m. man reikia deklaruot kokias nors pajamas, jei buvau tik Vaiko auginimo ir prieziuros atostogose? g.gif

jai turėsit ką susigražinti, ten rodos 2008, sdodra nenauduojo PNPD gruodžio mėn, tai gaunasi apie 50 gra-inti rodos, na priklauso nuo jusų PNPD didžio
Atsakyti
jei as deklaracija uzpildziau tik dabar uz 2007metus...ir man gavosi grzintina moketina suma 272lt tai kur galima suzinoti ar ta suma grazins? blush2.gif
Atsakyti
Gal kas gales man padet blush2.gif
Ar priklauso man sumoket mokescius is pasalpos, kuria man moka UK?
Esu vaiko prieziuros atostogose, gyvenu Lietuvoj.
Atsakyti
QUOTE(Astutelama @ 2009 12 23, 00:31)
jei as deklaracija uzpildziau tik dabar uz 2007metus...ir man gavosi grzintina moketina suma 272lt tai kur galima suzinoti ar ta suma grazins? blush2.gif

jai gavosi kad gražintina tai turi gražinti per 90 k.d
Atsakyti
QUOTE(Karina123 @ 2009 12 23, 10:48)
jai gavosi kad gražintina tai turi gražinti per 90 k.d

aciu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki,gal kas gales man atsakyti. Siemet istojau i magistra dienini, sumokejau kiek reikejo,bet ar galesiu kazkiek susigrazinti kitais metais deklaruojant? ar magistro studijoms tai netaikoma?

Dekui uz ats 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(raganiukste25 @ 2009 12 23, 21:03)
Sveiki,gal kas gales man atsakyti. Siemet istojau i magistra dienini, sumokejau kiek reikejo,bet ar galesiu kazkiek susigrazinti kitais metais deklaruojant? ar magistro studijoms tai netaikoma?

Dekui uz ats  4u.gif

taikoma
Atsakyti
As ir nelabai suprantu ar galima bus atsiimti uz 2009 m. mokslo pinigus, baigiau kolegija dabar mokinuosi VU pokoleginese. g.gif
Atsakyti
nuo 2009 m. sausio 1 d. buvo panaikintos lengvatos, suteikiančios teisę susigrąžinti gyventojų pajamų mokestį, perkant asmeninį kompiuterį ir mokant būsto kredito palūkanas. Tuo tarpu lengvatos už gyvybės draudimo įmokas, įmokas į trečios pakopos pensijų fondus bei lengvata už studijas yra paliktos galioti.

Vis dėlto, gyventojai, kurie būsto kreditą buvo paėmę arba asmeninį kompiuterį išsimokėtinai buvo įsigiję iki 2009 m. sausio 1 d., dalį sumokėto gyventojų pajamų mokesčio ir toliau turės teisę susigrąžinti.
Atsakyti
gal gali kas man kvailutei paaiskint blush2.gif jei internetu nemoku,zadu vmi deklaruot mokescius.man ten reik kazkokius dokumentus pristatyt?jei as nesu susigrazinus nei uz mokslus,nei uz kompa,man ten viska tuo pat metu ir sutvarkytu? blush2.gif
gal nelabai aiskiai parasiau,sorry ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Karina123 @ 2009 12 29, 14:27)
nuo 2009 m. sausio 1 d. buvo panaikintos lengvatos, suteikiančios teisę susigrąžinti gyventojų pajamų mokestį, perkant asmeninį kompiuterį ir mokant būsto kredito palūkanas. Tuo tarpu lengvatos už gyvybės draudimo įmokas, įmokas į trečios pakopos pensijų fondus bei lengvata už studijas yra paliktos galioti.

Vis dėlto, gyventojai, kurie būsto kreditą buvo paėmę arba asmeninį kompiuterį išsimokėtinai buvo įsigiję iki 2009 m. sausio 1 d., dalį sumokėto gyventojų pajamų mokesčio ir toliau turės teisę susigrąžinti.

O čia tai naujiena doh.gif Vadinas dar šiais metais galėsiu susigražint už paskolos palūkanas, bet kitais metais jaui nebe? Taip supratau? Ar tie kurie pasiėmė būsto paskolas iki 2009 m .galės ir toliau susigražint pinigėlius už palūkanas? Na ir suvėliau, bet gal kas supras ko norėjau paklaust blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bumbasi: 04 sausio 2010 - 16:51
QUOTE(ievvuuze @ 2010 01 04, 16:04)
gal gali kas man kvailutei paaiskint blush2.gif  jei internetu nemoku,zadu vmi deklaruot mokescius.man ten reik kazkokius dokumentus pristatyt?jei as nesu susigrazinus nei uz mokslus,nei uz kompa,man ten viska tuo pat metu ir sutvarkytu? blush2.gif
gal nelabai aiskiai parasiau,sorry ax.gif

vmi turi visas beveik duominis nuo 2005 metų
Atsakyti