QUOTE(medi @ 2010 02 17, 15:11)
Sveikos, iskilo man vienas klausimas del busto paskolu palukanu grazinimosi. Su draugu gyvenam nesusituoke, auginam dukryte, jis pries pusantru metu savo vardu pasieme busto paskola. Kiek zinau norint grazintis pinigus uz busto paskolos palukanas, per metus sumoketa ju suma turi nevirsyti 25 proc. metiniu zmogaus pajamu (atemus npd). Bet paskaiciavom, kad mano draugo pajamu neuztenka, kad grazintis maksimalia suma (ty sumoketos palukanos virsyja 25 proc metiniu jo pajamu). Tokiu atveju gali sutuoktinis grazintis likusia dali, o kaip buna jei pora nesusituokusi? Taip ir nuplaukia ta pinigu dalis? Ar yra galime ir ta dali susigrazinti?
Sveika, sis klausimas aktualus ir man.
As esu pagrindine paskolos moketoja, su vaikinu esame bendraskoliai. Vakar buvom banke, paraseme prasyma, kad norime, jog apie sumoketas palukanas mokesciu inspekcijai duomenys butu pateikti nuo musu abieju. Nezinau tik, ar tai galios praeitiems metams, cia gal reiktu labiau ismananciu komentaro. Kadangi prasymas rasomas laisva forma, tai as dar bankininkes klausiau, ar supras, ka as cia pasakyti norejau
sake supras, toki prasyma gana daznai zmoguciai raso.
Kai turesiu daugiau ziniu, galesiu parasyti
O kol kas siulau ir jum apsilankyti banke ir parasyti ta prasyma
Papildyta:
O siemet man atrodo jau ne GPM305, o GPM308 forma pildysim, ne?