Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai, susiję su gimdymu

Sorry uz of Topic. bet paskaiciau Deimantes Mazutes istorija - ir man toks pat klausimas iskilo. Gert tai gi nieks nedraudzia, gerk kiek nori, bent jau pas mus. Bet vat slapimo pusle tau turejo istustint (man vede kateteri, nes pati irgi nenorejau ).
Atsakyti
Prisiminus savo gimdyma dabar juokinga pasidaro, o tada kuo rimciausias ivykis blush2.gif Neperliukas buvau blush2.gif

Viskas prasidejo gimdykloj. Guliu man saremiai, daktare nuleido vandenis, bet ji sunerimo, nes buvo zali ir tirsti... Prisikviete patareju, zodziu gale koju, pries visas mano grozybesstovii minimus 10 zmoniu baltais chalatais. Visi nutaise protingus veidus, bet galvoj minciu nekyla, nes visi kaip susitare tyli. Mane pradeda imt nervas - zmoniu pilna gimdykla, saremiai ir vyras pastoviai glostantis galva. Bet jis tai dare arba negalvodamas arba as labai apgailetinai atrodziau, nes judesys seke po judesio. Paciam saremio smagume atsisukau i vyra ir uzriaumojau - nustosi tu pagaliau glostyt ar ne? Tikriausiai atrodziau kaip butybe is siaubo filmo, nes vyras atsoko nuo manes per metra, o ir daktarai kazkaip atsitrauke rolleyes.gif

Kadangi viskas vyksta ne taip kaip noretume, nusprendzia daryti ekstra cezari. Nuveza i operacine, leidzia epidura, uz lango vyras su daktaru. O viena sesele (tikriausiai) vis laksto aplink mane ir sneka - na kur as ta vyra maciau (mano vyra!). Ir kaip uzsukta vista - kur as ji maciau, kur as ji maciau. Neapsikentus prasiziojau ir as - ''idomu, kur ji buvo galima pamatyt? O jei ka tai AS gimdau!'' Po tu zodziu operacinej stojo tyla blush2.gif

Ir vel viskas ne pagal plana - epiduras nepakankamai veikia, o laukti negalima, nusprendzia man duoti pilna narkoze. Palata ir daktarai persoka per mane ir saldus miegelis... ax.gif Sunkiai merkiasi akys, bandau susivokti kur esu ir kas atsitiko, pribega kazkokia moteriske ir sako - mergaite, mergaite. O as jai atgal - kokia as mergaite, jei gimdyt atvaziavau. O ji man svelniai atsako - na ne jus mergaite, o jums mergaite gime (mes nezinojom, ko laukemes). Tada ibego vyras, sako, mergaite mums gime, bet zalia tokia istrauke. Mano akys placiai prasivere - neduok D ateivi pagimdziau... bet vyras matyt perskaite mano mintis siaubo istiktam veide ir is kart paaiskino, kad ji zalia del vandenu, o dabar jau nuprausta grazi rozine panele. Vat tada ramiai ir uzsnudau...
Atsakyti
Gulejau patologiniam, atejo akusere, pakviete apziurai. Uzeinu i gydytojos kabineta ir matau visa komanda - gydytoja, akusere ir 3 praktikantes doh.gif Aisku niekas neklause sutinku as ar ne, bet galvoju nieko blogo, tegu mokosi merginos. Sako lipk ant kedes. O as lankiaus privaciai ir tokios senovines kedes net maciusi nebuvau, lipu ir galvoju tuoj apsiversiu su visa kede doh.gif Uzlipau siaip ne taip, gydytoja pradejo apziura ir visos tos praktikantes palinkusios spoksojo biggrin.gif Kaip supratau pirma karta dalyvavo apziuroj.
Apziurejo mane gydytoja ir sako praktikantei "Kaklelis atsidares vos vos, ateik cia, paciupinesi". Paciupinejo. Paskui antroji. Paskui trecioji doh.gif lotuliukas.gif Paskui gydytoja pradejo kazka aiskint merginom, o as aisku vis dar ant tos kedes guliu. Klausiu, ar galiu keltis? Sako ne, palauk dar, dar ateis viena gydytoja paziures. Nu ir gulejau taip kokias 10 minuciu kol atejo kita gydytoja ir vel su visom praktikantem apziurejo. Jauciausi kaip muziejaus eksponatas lotuliukas.gif

Papildyta:
QUOTE(LINUTE24 @ 2011 01 10, 00:19)
Sunkiai merkiasi akys, bandau susivokti kur esu ir kas atsitiko, pribega kazkokia moteriske ir sako - mergaite, mergaite. O as jai atgal - kokia as mergaite, jei gimdyt atvaziavau. O ji man svelniai atsako - na ne jus mergaite, o jums mergaite gime (mes nezinojom, ko laukemes).

lotuliukas.gif

Atsakyti
QUOTE(marina861 @ 2011 01 10, 00:46)
... Uzeinu i gydytojos kabineta ir matau visa komanda - gydytoja, akusere ir 3 praktikantes doh.gif

idomu kur cia sitaip zmogaus teises pazeidinejamos.
Atsakyti
QUOTE(marina861 @ 2011 01 10, 01:46)
Gulejau patologiniam

QUOTE(<emigrante> @ 2011 01 10, 02:17)
idomu kur cia sitaip zmogaus teises pazeidinejamos.

Gal marina861 ligoninej pildydama dokumentus netycia varnele ne ten uzdejo ir sutiko, kad praktikantai dalyvautu.... g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(marina861 @ 2011 01 10, 01:46)
Apziurejo mane gydytoja ir sako praktikantei "Kaklelis atsidares vos vos, ateik cia, paciupinesi". Paciupinejo. Paskui antroji. Paskui trecioji doh.gif  lotuliukas.gif Paskui gydytoja pradejo kazka aiskint merginom, o as aisku vis dar ant tos kedes guliu. Klausiu, ar galiu keltis? Sako ne, palauk dar, dar ateis viena gydytoja paziures. Nu ir gulejau taip kokias 10 minuciu kol atejo kita gydytoja ir vel su visom praktikantem apziurejo. Jauciausi kaip muziejaus eksponatas lotuliukas.gif

Nu jo.... Tai trečiai jau būčiau spyrus iš kojos lotuliukas.gif

Panašiai jaučiaus kai man po gimdymo tarpvietės siūles apžiūrinėjo gydytoja. Po to pasikvietė dar vieną gydytoją, po to dar vienas atėjo. Ir taip visi trys spoksojo man į klyną doh.gif

O gimdant aš sugebėjau labai durną klausimą užduoti akušerei. Kai jau užgimė galvytė paklausiau: "koks TEN keistas jausmas ?" Akušerė sako: "nieko nieko, jau galvytė išlindus". Nu galvoju, durniau paklaust negalėjau doh.gif
Atsakyti
man labiausiai įsiminė, kai pildant dokumentus pasakiau, kad esu studentė ir t.t. tai per gimdymą akušerė ir klausia:" nu, tai kuo UŽAUGUS būsit?" Taip juokas suėmė, juk gimdau jau antrą vaiką, o visdar klausinėja kaip pradinukės...

į "gimdymo" krepšį pamiršau įsimest vandens ir užkąst, o taip norėjos. žiūriu pro gimdyklos langą - duoną atvežė sunkvežimis bigsmile.gif sakau MB "davai nubėk, paimk kepalą juodos ir batono thumbup.gif" taip apsidžiaugiau, bet niekas nebėgo... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(LINUTE24 @ 2011 01 10, 00:19)
Prisiminus savo gimdyma dabar juokinga pasidaro, o tada kuo rimciausias ivykis  blush2.gif Neperliukas buvau  blush2.gif

Viskas prasidejo gimdykloj. Guliu man saremiai, daktare nuleido vandenis, bet ji sunerimo, nes buvo zali ir tirsti... Prisikviete patareju, zodziu gale koju, pries visas mano  grozybesstovii minimus 10 zmoniu baltais chalatais. Visi nutaise protingus veidus, bet galvoj minciu nekyla, nes visi kaip susitare tyli. Mane pradeda imt nervas - zmoniu pilna gimdykla, saremiai ir vyras pastoviai glostantis galva. Bet jis tai dare arba negalvodamas arba as labai apgailetinai atrodziau, nes judesys seke po judesio. Paciam saremio smagume atsisukau i vyra ir uzriaumojau - nustosi tu pagaliau glostyt ar ne? Tikriausiai atrodziau kaip butybe is siaubo filmo, nes vyras atsoko nuo manes per metra, o ir daktarai kazkaip atsitrauke rolleyes.gif

Kadangi viskas vyksta ne taip kaip noretume, nusprendzia daryti ekstra cezari. Nuveza i operacine, leidzia epidura, uz lango vyras su daktaru. O viena sesele (tikriausiai) vis laksto aplink mane ir sneka - na kur as ta vyra maciau (mano vyra!). Ir kaip uzsukta vista - kur as ji maciau, kur as ji maciau. Neapsikentus prasiziojau ir as - ''idomu, kur ji buvo galima pamatyt? O jei ka tai AS gimdau!'' Po tu zodziu operacinej stojo tyla blush2.gif

Ir vel viskas ne pagal plana - epiduras nepakankamai veikia, o  laukti negalima, nusprendzia man duoti pilna narkoze. Palata ir  daktarai persoka per mane ir saldus miegelis...  ax.gif  Sunkiai merkiasi akys, bandau susivokti kur esu ir kas atsitiko, pribega kazkokia moteriske ir sako - mergaite, mergaite. O as jai atgal - kokia as mergaite, jei gimdyt atvaziavau. O ji man svelniai atsako - na ne jus mergaite, o jums mergaite gime (mes nezinojom, ko laukemes). Tada ibego vyras, sako, mergaite mums gime, bet zalia tokia istrauke. Mano akys placiai prasivere - neduok D ateivi pagimdziau... bet vyras matyt perskaite mano mintis siaubo istiktam veide ir is kart paaiskino, kad ji zalia del vandenu, o dabar jau nuprausta grazi rozine panele. Vat tada ramiai ir uzsnudau...

thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Cia Klaipedoj taip su praktikantem. Nemanau kad cia kazkoks teisiu pazeidimas, anketoj lyg ir nebuvo to klausimo ar sutinku. Na bet tos praktikantes labai atsargios ir draugiskos buvo, galvoju tegu mokosi. Gal antra vaika pas kuria nors is ju gimdysiu biggrin.gif , visko gali but. Jei visos priestaraus kad jos paziuretu, tai kaip jom ismokt? Beje apziurejo svelniau nei gydytoja, pacios labai bijojo ir nuolat klausinejo ar neskauda.
Atsakyti
QUOTE(marina861 @ 2011 01 10, 16:57)
Cia Klaipedoj taip su praktikantem. Nemanau kad cia kazkoks teisiu pazeidimas, anketoj lyg ir nebuvo to klausimo ar sutinku. Na bet tos praktikantes labai atsargios ir draugiskos buvo, galvoju tegu mokosi. Gal antra vaika pas kuria nors is ju gimdysiu biggrin.gif , visko gali but. Jei visos priestaraus kad jos paziuretu, tai kaip jom ismokt? Beje apziurejo svelniau nei gydytoja, pacios labai bijojo ir nuolat klausinejo ar neskauda.

cia teisiu pazeidimas mirksiukas.gif
Atsakyti
marina, as nesakau, kad reikia priestaraut ir neleist praktikantu prie saves. Bet is tavo posto supratau, kad tau sitaip nepatiko. Va ir priminiau, kad taip gydytojai negalejo elgtis. Jie turejo gaut tavo sutikima mirksiukas.gif As pati gimdziau irgi prie praktikantes, ir antra taip pat darysiu, bet kai pasirasinejau - pareikalavau kad nebutu viso burio, tik viena mergina. Taip ir buvo.
O kad nebutu off topic, Priesgimdyvinis momentas:

Ejom su vyru apziuret gimdymo palatos (rinksiuos sikart gimdyma vandeni, nes su pirma apsiejau be epiduro ir visokiu petidinu, tai gavau palaiminima i naturalu gimdyma). Tai drebtelejo jis i odine kede prie baseiniuko. Oooo, sako cia geriau, nes praeita karta net 5 val turejau stovet doh.gif . Sakau, ''brangusis'' gal noretum vietoj manes i lova, o as tada vietoj taves pastovesiu''. Uztilo iskart.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo <emigrante>: 10 sausio 2011 - 21:39
Na gimdziau as be jokiu praktikanciu, zinau kad reikia sutikimo. Manau jei buciau paprasiusi iseiti jos butu isejusios. Man tikrai nebuvo nemalonu ar pikta, tik truputi keista ir juokinga kai visos spokso tau tarp koju palinkusios lotuliukas.gif

Paskaiciau, ko tik nenutinka per gimdyma, dabar juokinga prisiminti, o tada gal nelabai juokinga buvo lotuliukas.gif
Atsakyti