Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai, susiję su gimdymu

O dieve doh.gif Jau net ašaros rieda iš juoko. Einu į antrą dalį pažvengt thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nojura: 26 spalio 2010 - 13:45
thumbup.gif
mano gimdymas juokingas nebuvo ,bet finala dar dabar atsimenu smile.gif))
kai padare cp isnese dukra tevui parodyt ,o ji 3 draugai atveze ie lauke prie GN ( moraliskai palike tipo biggrin.gif )atsibodo matyt laukt uzejo i laukiamaji susirado MB ir mazi kaip tik atnesa sesele :
-kuris tevas?
o jie rankytes uz nugaros
-visi kazkiek cia prisidejom blush2.gif (bent sesutes bajeri suprato biggrin.gif)

po to visgi ikiso ne tam ,teko parodyt kuris tetis biggrin.gif

o mb pirmas ispudis apie vaika :
-maciau virkstele(!!!!!!!!!) ir laaabai panasus i tavo teva :DDDD
Atsakyti
QUOTE(iewoote @ 2010 10 30, 12:50)
thumbup.gif
kai padare cp isnese dukra tevui parodyt ,o ji 3 draugai atveze ie lauke prie GN ( moraliskai palike tipo biggrin.gif )atsibodo matyt laukt uzejo i laukiamaji susirado MB ir mazi kaip tik atnesa sesele :
-kuris tevas?
-visi kazkiek cia prisidejom  blush2.gif  (bent sesutes bajeri suprato biggrin.gif)

Super lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Kurmelis @ 2010 10 22, 23:22)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  thumbup.gif  thumbup.gif Vargšas vyras, taip išgąsdino lotuliukas.gif O jei rimtai, kam kaži jie reikalingi? g.gif

Juos apsiauni, kai visas procesas prasideda - tada ramia sirdim gali isipirt i akusere, jei reik biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Noe @ 2010 10 31, 23:47)
Juos apsiauni, kai visas procesas prasideda - tada ramia sirdim gali isipirt i akusere, jei reik  biggrin.gif

iš serijos "aš gimdžiau net nespėjusi nusiimti guminių batų" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kristute.u @ 2010 05 15, 23:51)
O nutiko man istorija va tokia. Gimdziau pirma kart pries 7 metus (is vakaro cepelinu pririjau, ryte vandenys nubego). Priimamajam surase ten viska kas priklauso ir akusere isejo. Prisistate kazkokia, tarybiniu laiku sukirpimo bobele, klizmos statyt. Pagulde ant sono, susiruose na ir pila. O as guliu ir jauciu kad viskas labai arti kaupiasi. Guliu toliau (nu pirmas kartas, gal taip ir turi but) ir laukiu kas bus toliau. Ir zinot jauciu, kad tikrai jau neviskas gerai, nes ji ten isijuosus vis pila, o as jau negaliu kentet. As jai ir sakau: Man jau i tualeta reikia, ji man gulek ramiai dar ne viskas. Kenciu jau gerokai uzspaudus ir toliau deruosi, kad i tualeta leistu: Sakau labai jau cia viskas apacioj kaupiasi, nebegaliu kentet; O ji vistiek savo: Gulek ramiai... ir ant tu jos zodziu viskas prasiverzia    blush2.gif  ir aisku ant jos. O man toks juokas sueme, juokiuosi ir guliu toliau kaip paguldyta (nu lyg ir nepatogu, bet vistiek juokiuosi), o ta moteriske valo grindis ir bumba, kad visai nejuokinga. Susitvarke, susitvarke ir tik tada pabaige procedura atlikt. Ir viskas tikrai nebesikaupe apacioj, nusprendziau kad tikrai taip neturejo buti.
Nu juokemes paskui abu su vyru is to nutikimo.

aaaa nebegaliu mirstu is juoko~!!!!!!!!!!!! biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu mamkos, nu duodat lotuliukas.gif Kvatoju storą pilvą užsiėmusi. "Duok no-špos", "Galima ir aš pakvėpuosiu..." "Klūpo, meldžiasi ir geria valerijonus"... lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Galvoju, kas pas mane tokio juokingo buvo? Na gal tik tai, kai pasakiau SB, kad JAU, LAIKAS ATĖJO, tai vyrukas drebančiom rankom vos nenusipjovė nosies nesiskusdamas doh.gif Tokia apklijuota ir važiavom.

O kai gulėjom jau pogimdyminėje palatoje, akušerė išmokė dėti ant krūtų degtinės ir kopūstų kompresus.
Vienos vizitacijos metu įeina neonatologas apžiūrėti mano pupos, o visu grožiu ant spintelės stovi praimtas Kaznačeiskaja degtinės butelis, o šalia - kopūsto lapai. Gydytojo akys buvo va tokios user posted image Ir tyliai pridūrė: "Nu prastoka užkanda, prastoka..." biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rusmenė @ 2010 11 16, 19:41)
Vienos vizitacijos metu įeina neonatologas apžiūrėti mano pupos, o visu grožiu ant spintelės stovi praimtas Kaznačeiskaja degtinės butelis, o šalia - kopūsto lapai. Gydytojo akys buvo va tokios user posted image Ir tyliai pridūrė: "Nu prastoka užkanda, prastoka..."  biggrin.gif

prisimyšiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(joniene @ 2010 01 19, 17:41)
Cia aisku gal ir ne visai i tema bet... 4u.gif
mokykla baigiau dar tarybiniais laikais, o tuo metu  baigus 8 klases buvo privaloma pereiti med. komisija-stomotologas, ginekologas ir kt. - logai. Na zodziu, as pirma karta praveriu moteru konsultacijos duris, sedi gydytoja su sesute.

thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(joniene @ 2010 02 06, 22:27)
Sveikutes dar karteli  4u.gif
Noriu papasakoti dar viena istorija, kuri nutiko mano draugei...  blush2.gif
Zodziu nuvaziuoja mergina gimdyti, kadangi dar saremiu nera, o terminas jau "praziopsiotas" paguldo ja dienai i palata, o gyd. po apziuros nusprendzia paskatinti. Po vaistuku jau nesaldu - jos zodziais "laksto po palata ir dusauja. Isikimba i lovagali ir linguoja, o per saremiu pika tiek susilenke ir netycia galva ikiso tarp tu metaliniu virbu. Ir ka - galva tarp virbu uzstrigo, uzpakalis i paradine duru puse atkistas  doh.gif . Sako, kad pradejau bliaut ant visos palatos, bet ne del to, kad labai skauda, bet su ta mintimi, kaip jai dabar galva istraukti.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif superine tema thumbup.gif prisijuokiau uz visa savaite lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(joniene @ 2010 02 06, 17:27)
Sveikutes dar karteli  4u.gif
Sako, kad pradejau bliaut ant visos palatos, bet ne del to, kad labai skauda, bet su ta mintimi, kaip jai dabar galva istraukti.

Juoko asarom apsipyliau prisiminusi savo panasias istrigimoistorijas. lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Svarbiausia, kad tokiu atveju tikrai nejuokinga ir tik bliaut gali, taip ir matau ja su pilvu ir galva tarp grotu... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Jonienes ir jos drauges istorijos pirma karta pas ginekologe nepamirstamos. thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(iewoote @ 2010 10 30, 12:50)
thumbup.gif
-kuris tevas?
-visi kazkiek cia prisidejom  blush2.gif  (bent sesutes bajeri suprato biggrin.gif)

Mano MB per gimdymą vis skambino mano mamai ir pasakojo ką man darys, ta ir taip plaukus rovės, o jis paskambina jai ir sako nu jau pjaut išvežė, draugei irgi sms parašė "jau pjauna", o kai sūnelį pamatė irgi sakė, kad panašus į mano tėvą lotuliukas.gif
geriausiai tai operacinėj mačiau viską, jaučiau kaip gramdo pilve kažką ir sakau "man skauda", aišku, nieks neureagavo smile.gif po to kai leliuką jau man atnešė, priglaudė prie veido kažkaip fazė man dingo, sapnuoju, kad žvejot einu, bet miegas toks nerealiai geras, net keltis nenorėjau, o nuo operacinės stalo MB mane nusikėlė smile.gif
Atsakyti
Kaip pirmą kartą (prieš 14 metų) gimdžiau, tai nesupratau, kad vandenys nubėgo, galvojau, kad apsisisiojau, ir dar į lovą. Bet po kiek laiko supratau kas čia darosi. Tada sugalvojau, kad reikia vyrui paskambinti. Mobilių tada neturėjom, o telefonas aparatas buvo ligoninės koridoriaus gale. Nulingavau, paskambinau, bet jaučiu, kad vėl bėga per kojas, bala darosi prie telefono. Atėjo valytoja, pavalė, aš einu ilgu koridoriumi į palatą, o pusiaukelėj vėl ėmė vanduo bėgti. Atsitupiau, kad visas jau išbėgtų, o valytoja paskui mane su skuduru šiūruoja. Taip iki lovos.... Todėl kai kitos sako, kad vandens yra mažai, aš visada prisimenu savo potvynį...
Atsakyti