Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai, susiję su gimdymu

QUOTE(Ares @ 2010 08 09, 23:23)
Papasakosiu tumpa nutikima, kaip mano brolis, dalyvaudamas savo sunaus gimime, apsikvailino. lotuliukas.gif

Zodziu, zmona jau stumt pradejo, i jo ranka isikibusi, o jos nagai ne tokie jau ir trumpi. Saremio metu ji taip stipriai suspaude jo ranka, kad net siek tiek kraujo pasirode.O jis jai ir sako:
"Ei, nespausk taip smarkiai. Net neisivaizduoji, kaip man dabar skauda".  lotuliukas.gif

Visi gimdykloj buve daktareliai kaip i idiota pasiziurejo, o po to pratruko juoktis ne tik jie, bet ir mamyte.Tuo tarpu mano brolis, suvokes situacijos absurdiskuma, neturejo kur akiu is gedos det. biggrin.gif Nesusimaste prie lepteledamas.

neisivaizduoja mat gimdyve kaip jam skauda lotuliukas.gif
Atsakyti
Perskaičiau ir aš visas linksmas temas smile.gif Laukimo nuotaiką tikrai praskaidrino smile.gif
Iš mano pirmo gimdymo nelabai kas juokingo ir nutiko, nes buvau nusiteikusi labai rimtai ir stengiausi išlikti rami.
Pamenu tik, po kelių stumimų klausiu, ar dar ilgai - o man atsako - dar kartelis ir viskas. Aš net išsižiojau, kad taip greit smile.gif
O kai jau pagimdžiau, girdžiu sako laiką - 18.50. Man net nebuvo šovusi mintis fiksuoti dukrytės gimimo laiko.
Ir dar, po dukrytės gimimo pakeliu galvą ir sakau - ei, o kur mano pilvas??? Tuo metu pilvas nebeturėjo formos ir oda buvo "subėgusi" į šonus, o kai jau galėjau apžvelgti save veidrodyje - tai tas pilvukas tikrai dar buvo smile.gif
Su nekantrumu ir baime laukiu šio gimdymo. Tikiuosi, viskas bus lengviau. Nors baimė yra, bet stengiuosi kažkaip ją nuvyti. Atrodo, pirmą kartą ne taip bijojau...
Atsakyti
Oi kiek prisijuokiau biggrin.gif
papasakosiu pora gal ir nelabai jau juokingu nutikimu.
Is vakaro atidirbau turguj(sestadieni), mat grynas oras gerai jauciusi o pirmadieni pas gyne skirs kada CP darys, nes sedmenine pirmeiga. Ankstyvas sekmadienio rytas 4 val jauciu slampu, atsistoju vandenys bega, keliu vyra sakau:
-kelkis vaziuojam,
tas is miegu nesuprates,
-Ka i turgu vaziuojam jau?
soko is lovos nesiorentuja lekia keturiom i vonia praustis.
Nu ka sumastau kad dar reik po dusu palyst, juk nieko neskauda. Na vyras sudeda tase isvaziuojam i priemima. Pildo popierius klausia: -labai skauda? as ne biski nemalonu smile.gif. uzraso tonus jau fiksuoja saremius, o man tik pilva suspaudzia ir kvapa uzima, ateina gydytoja eisim ant kedes tada echoskopa zesim ar tikrai sedi.uzlipu ant kedes, mastau na bus koks 1cm, girdziu 8cm blink.gif gydytoja:
-tai kur tu sitiek laiko buvai?
as: -kaip kur nubego vandenys nusimaudziau ir atvaziavau blush2.gif tik girdziu greit ruosiat operacine. palatoj greit laselines kateteris as mastau kokia man cia narkoze geriau pasirinkt, ilekia anestezologas : -bus spinaline ir pabega. Operacinej jau guliu galvoju reik paklaust kodel nedave pasirinkt, sako -a jau mirsti? nu ne, tik mirties atveju pilna darysim. Guliu koju pirstus judinu,o matau jau veiksmas vyksta, sakau as dar koju pirstus jauciu, anesteziologas paziuri ir sypsosi, a kam tau tos kojos reikalingos biggrin.gif
na va kokie epizoda buvo, aisku ten viskas vyko zaibiskai, pakliuvau ant pamainos pasikeitimo ir 7,39 jau turejau savo princese.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brauna: 16 rugpjūčio 2010 - 10:04
ogi pasirodo ir gimdymas kaikam smagus buna biggrin.gif biggrin.gif man jis toks nebuvo, bet viena situacija buvo siek tiek kurioziska, net akusere priverte nusisypsot placiai ax.gif zodziu po visu saremiu, vandens nutekejimu ir panasiu dalykas pagaliau sulaukiau to isganingojo leidimo stumti, tik va neapskaiciavau kad jegu turiu per mazai tam reikalui..stumiau ilgai, oj ilgai..jau pradejau dejuot ir akuserei, ir gydytojai kad viskas, nebeturiu jegu..ir tada akusere atsisukusi i gydytoja negarsiai tarstelejo- reikia ikirpt siek tiek,nes nieko nesigauna biggrin.gif tada jau mano veidas ko gero ne nuo skausmo persikreipe o is baimes, nes to KIRPIMO as bijojau kaip velnio biggrin.gif ir tada tik ikvepiau oro, sugriebiau uz lovos tureklu... purpt...mazute jau akuseres rankose biggrin.gif kaip suzinojau veliau, akusere specialiai taip pasake gydytojai, kad as isgirsciau ir susiimciau, nes prasiau pries tai, kad darytu kiek imanoma viska ,kad tik neplysciau ir nereiktu kirpt, ir tas nekaltas melas suveike, nes kuo puikiausia isstumiau, tereikejo tik siek tiek labiau susiimti blush2.gif
Atsakyti
pasiskaicius jusu istorijas, tai gimdymo baime tam kartui praeina lotuliukas.gif bet ji veliau vel atsiranda, tai pries gimdyma, reiks vel pasiskaityti ir tada leksiu gimdyt smile.gif pirmas gimdymas bus, bet gal ir as turesiu ka papasakoti smile.gif smaguoles 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Labai sauni tema, nors man gimdyti tik pavasari, bet jau dabar baisoka darosi, tai sita tema puikiai tinka baimei nuimti smile.gif Jauciu, kai prasides saremiai, sakysiu vyrui, palauk, dar nevaziuojam gimdyti, noriu juokingu istoriju pasiskaityti biggrin.gif

QUOTE(zurzuli @ 2009 12 29, 18:58)
taigi, mano vyrelis pakeliui ligoninen sustojo mazoj parduotuveleje ir nupirko sakoti ax.gif , bet sviezumo toooookio blush2.gif tinkancio nebent daktaram per saremius galvas trankyt biggrin.gif

Garsiai juokiausi is tokio sakocio apibudinimo thumbup.gif

QUOTE(Renata_Bo @ 2010 07 10, 03:32)
Papasakosiu ir as savo istorija, atejo vyro gimimo diena, iki numatytos gimdymo dienos dar 2 savaites. Vyras isvaziavo dirbti o as atsibudus nusprendziau paruosti jam staigmena.Taigi isokau i kelnes susiskambinau su draugem ir nuvaziavau savo reikalu. Nuvaziavau i maisto parduotuve  ten sutikau mamos drauge kuri paklause manes kada pagaliau gimdysiu, pajuokavau kad siandien  vyro gimtadienis ir reikia gi  sunu jam dovanot. Grizus namo paruosiau valgius, papuosiau namus ir laukiau vyro.Kai vyras grizo, pasedejom, pavalgem, iteikiau dovana ir pasakiau kad svarbiausia dovana gaus paveluotai, bet klydau, nes apie 9 vakaro supratom kad dovanele atsiras pasaulyje laiku.Taip ir atsitiko, ta pati vakara gime sunus.Kai suzinojo mamos drauge tai luzo is juoko, kad as taip prisisnekejau.O svarbiausia kad vyrui tai pati geriausia is visu gimtadienio dovanu.  yahoo.gif

As irgi svajoju vyrui tokia gimtadienio dovana iteikti, mano numatyta gimdymo data geguzes 2, o vyro gimtadienis baladzio 15, tai gal ir pavyks man ikalbeti leliu kiek anksciau ateit smile.gif
Atsakyti
keliu tema i virsu
nejaugi niekas nebegimdo? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Calmness @ 2010 10 13, 20:12)
keliu tema i virsu
nejaugi niekas nebegimdo? biggrin.gif

matyt juokingai nebegimdo biggrin.gif
Atsakyti
na, pas mane buvo vienas isimintinas momentas smile.gif Isismarkavus saremiams, isistveriau i gimdymo stala ir pradejau murmeti :-Mama...mama...mama. O vyras stvere telefona ir mano mamai pradejo skambint biggrin.gif As pakeliau akis ir spejau sulaikyt. O jis: -tai gal tau lengviau bus, jei mama cia pakviesiu. biggrin.gif ai, dar vienas momentas...vaikstom ratu su vyru aplink gimdymo stala (as tam, kad saremius palengvint, o jis, kad nervus nuramint). Praeinu rata, kita...ir man vis akiratin pakliuna prie sienos stovintys balti guminiai batai, bet as "uzsiemus" kvepavimu, tai tik mintyse bandau suvokt kam jie skirti. Uzeina gydytoja, o vyras (jam jie turbut irgi uzkliuvo vaikstant paskui mane) pakraupusiu zvilgsniu klausia: o tai ka, cia tiek kraujo buna, kad su guminiais vaikscioti reikia??? Gydytoja su sypsena leptelejo: pasitaiko smile.gif Vyras nebeatlaike...isbego parukyt biggrin.gif ir paciam gimdyme nedalivavo biggrin.gif gydytoja tik suktelejo per langa, kad gali gryzt, nes tapo teciu. O jis: ka, jau? Negali but? Taip greit?
Atsakyti
QUOTE(Justgirllt @ 2010 10 22, 21:58)
Praeinu rata, kita...ir man vis akiratin pakliuna prie sienos stovintys balti guminiai batai, bet as "uzsiemus" kvepavimu, tai tik mintyse bandau suvokt kam jie skirti. Uzeina gydytoja, o vyras (jam jie turbut irgi uzkliuvo vaikstant paskui mane) pakraupusiu zvilgsniu klausia: o tai ka, cia tiek kraujo buna, kad su guminiais vaikscioti reikia??? Gydytoja su sypsena leptelejo: pasitaiko smile.gif 

lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif Vargšas vyras, taip išgąsdino lotuliukas.gif O jei rimtai, kam kaži jie reikalingi? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Justgirllt @ 2010 10 22, 22:58)
o tai ka, cia tiek kraujo buna, kad su guminiais vaikscioti reikia???

seniai taip skaniai besijuokiau biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Justgirllt,2010 10 22, 22:58]
na, pas mane buvo vienas isimintinas momentas smile.gif Isismarkavus saremiams, isistveriau i gimdymo stala ir pradejau murmeti :-Mama...mama...mama. O vyras stvere telefona ir mano mamai pradejo skambint biggrin.gif As pakeliau akis ir spejau sulaikyt. O jis: -tai gal tau lengviau bus, jei mama cia pakviesiu. biggrin.gif ai, dar vienas momentas...vaikstom ratu su vyru aplink gimdymo stala (as tam, kad saremius palengvint, o jis, kad nervus nuramint). Praeinu rata, kita...ir man vis akiratin pakliuna prie sienos stovintys balti guminiai batai, bet as "uzsiemus" kvepavimu, tai tik mintyse bandau suvokt kam jie skirti. Uzeina gydytoja, o vyras (jam jie turbut irgi uzkliuvo vaikstant paskui mane) pakraupusiu zvilgsniu klausia: o tai ka, cia tiek kraujo buna, kad su guminiais vaikscioti reikia??? Gydytoja su sypsena leptelejo: pasitaiko smile.gif Vyras nebeatlaike...isbego parukyt biggrin.gif ir paciam gimdyme nedalivavo biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif cia tai geras...
Atsakyti