na jau buvo kokia 16 mano gimdymo valanda , buvau išsekusi bet dar išlaikius blaivų protą,supratau kas vyksta aplinkui, stojo gimdymo veikla, tai į palatą prigūžėjo dar daktarų ir vienas toks malonus vyresnis daktaras, kuris iš kart man kažkodėl labai patiko priėjęs prie manęs ir sako -
"tokia graži moteris ir ko jai čia taip nesigimdo? "
o aš visa patenkinta sakau- "ačiū daktare už komplimenta "
o tas- "ponia, jūs nedėkokit, aš jum vistiek ne į veidą žiūriu "
o skauda viską jau nebegaliu, o juokas ima negaliu sustot ir daktarai šypsos, kad man juokinga
QUOTE(Lime @ 2010 02 17, 15:03)
matyt labai gražiai nudepiliuota buvo, ar net kokia šukuosena padaryta
QUOTE(Uksnė @ 2010 02 17, 16:37)
matyt labai gražiai nudepiliuota buvo, ar net kokia šukuosena padaryta
tai, kad ne po to galvojau ir aš kodel taip sakė, tai sugalvojau, kad klubai platūs, o gimdyt vistiek nesigauna
na as pagaliau irgi susilaukiau savo maziuko... na 4 ryto pajutau skausma nugaroje, pamaniau, kad jau vis tiek nemiegu, tai isiskalbsiu... renku nesvarius rubus ir tik pliurpt, kamstis isejo... as vyra versti is lovos. na cia tik isgastis, nes man jokiu paruosiamuju nebuvo... vyras dar spejo iki pietu padirbti....ligoninej mane sanitaras i vezimeli isodino ir begte per kolidorius, tai lenktynese dar sudalyvavau palatoj karaliavau viena, saremiams uzejus lauziau lova (gerai, kad metaline)... buvau ir keturiomis atsiklaupusi, bet nepalengvejo (tik mama sake, kad akys buvo kaip kamuoliai)... vienu saremiu metu vyrui sugebejau ispyskinti, kad trecio vaiko jam negimdysiu o gimdziau tai pirma karta po gimdymo aisku persigalvojau, sakiau, kad gimdysiu... saremiai mane kankino labai ilgai, bet va gimdymas tai gal vos kelias minutes... mane veza jau ant tos kedes, nes lovoj rekte rekiau, kad vaika isstumsiu... as spagatais perkopiau ant savo kankinimo vietos, nes jutau artejanti saremi... o visos moterys, kad prades saukti, ko as kaip bezdzione karstausi, atsargiai reikia buti, o kad as vaika jau tarp koju jutau, tai jom vis vien... ir kito saremio metu jau savo maziu isstumiau... dar kai kirpo mane, tai uzrekiau piktai ant akuseres, ka ji ten is manes modeliuoja.... tai vat taip truko mano gimdymas... beje, saremiai mane iskankino 22 valandas, bet ir is po ju as nepraradau humoro jausmo...
QUOTE(betoox @ 2010 02 17, 14:23)
Žiauruma
iš tos pačios operos - yra pas mus toks ginius, žodžių nelabai renkantis, tai sykį tokią istoriją iš jo teko girdėt (jei neteisą pasakojo, tai ir aš melagė būsiu):
žodžiu, atveža tokią moterėlę iš kaimo, nelabai švarią ir tvarkingą, ginius eina apžiūros ir drebia jai, nu, blin, maždaug tu ir smirdi, o ta jam - daktarieli, o ten ne rožė, kad jums kvepėtų sakė, kalbos dpvaną kuriam laikui prarado ir daugiau tokiį nesąmonių nebešnekėjo....
Prieš gimdymą čia semdavausi teigiamų emocijų
Kažkaip iš gimdymo nieko neatsimenu juokingo, matyt, nejuokinga tada buvo ...
Dabar atsiminiau tik juokingą momentą, kai po gimdymo į palatą man seselė atnešė žvakutę nuo skausmo, o aš ryte nuėjusi į tualetą su ta žvakute neradau kur ją įsikišti ... Mane susiuvinėjo kaip reikiant ir ten ištino viskas ... Tada tai šokas buvo, o dabar juokinga ...
Kažkaip iš gimdymo nieko neatsimenu juokingo, matyt, nejuokinga tada buvo ...
Dabar atsiminiau tik juokingą momentą, kai po gimdymo į palatą man seselė atnešė žvakutę nuo skausmo, o aš ryte nuėjusi į tualetą su ta žvakute neradau kur ją įsikišti ... Mane susiuvinėjo kaip reikiant ir ten ištino viskas ... Tada tai šokas buvo, o dabar juokinga ...
Na papasakokit dar kokia gera
As tai jau senai gimdziau ir CP dare:D Tik zinau kad po narkozes labai keikiausi Ir pamenu kaip dauze per zandus ir klause ar zinot ka turit? O as taip miego noriu ir rekiu zinau be jusu kad sunus O kaip isimiegojau visiskai ,pramerkiau akis ir taip gert noriu Pirma mintis juk pas teva sklepe visniu vyno naminio yra nezinau kodel taip sove i galva nors as jo visai negeriu
As tai jau senai gimdziau ir CP dare:D Tik zinau kad po narkozes labai keikiausi Ir pamenu kaip dauze per zandus ir klause ar zinot ka turit? O as taip miego noriu ir rekiu zinau be jusu kad sunus O kaip isimiegojau visiskai ,pramerkiau akis ir taip gert noriu Pirma mintis juk pas teva sklepe visniu vyno naminio yra nezinau kodel taip sove i galva nors as jo visai negeriu
Na ir aš porą epizodų papasakosiu
Šiaip pats gimdymas truko gan ilgai, 16 val., ir nebuvo taip labai jau linksma.. Nors jau nebelabai ir prisimenu... Galiu pasakyti, kad ir labai baisu nebuvo - buvau susikaupusi, vykdžiau viską, ką sakė, ir pats stūmimas truko tik 10 min. Jau per porą paskutinių stangų gydytoja su akušere kalbasi: "O, pažiūrėk, kokie plaukučiai!" Ir matau, kad tiesia ranką glostyti, bet galvoju, na kodėl gi aš nieko nejaučiu?? kai dukrytė jau gimė su kuplia šukuosena, paaiškėjo, kad čia jos plaukučius gyrė, ne mano...
Pamenu, labai stebėjausi, kad nėra pilvo. Glosčiau glosčiau, nu sakau, geeeras bet neilgai džiaugiausi - paaiškėjo, kad nesustoja kraujavimas ir reikia daryti narkozę. Atvarė anesteziologė, kalbasi su gydytoja, o aš jos vis klausinėju: "Kokius vaistus man leisit? Kokius leisit? Pasakykit pavadinimą!!!" O ji man: "O ką, jūs medikė??" Sakau: "Ne! Bet noriu žinoti!!"
Po narkozės prabundu po operacine lempa, pasaulis suuuukasi ratu, viskas suuuuukasi... Iš visų pusių suėjo personalas, o aš kad užtraukiau!: "Karusel, karusel, žiznj i radost vesel" juokiasi visos o aš sakau: "O jūs nežinot, kur aš ką tik buvau!" Sako: "Na ir kur gi?" Sakau: "Ogi buvau kosmose, su ateiviais dukrytės gimimo proga gėrėm tikrą šampaną!!!"
Tai vat.
Šiaip pats gimdymas truko gan ilgai, 16 val., ir nebuvo taip labai jau linksma.. Nors jau nebelabai ir prisimenu... Galiu pasakyti, kad ir labai baisu nebuvo - buvau susikaupusi, vykdžiau viską, ką sakė, ir pats stūmimas truko tik 10 min. Jau per porą paskutinių stangų gydytoja su akušere kalbasi: "O, pažiūrėk, kokie plaukučiai!" Ir matau, kad tiesia ranką glostyti, bet galvoju, na kodėl gi aš nieko nejaučiu?? kai dukrytė jau gimė su kuplia šukuosena, paaiškėjo, kad čia jos plaukučius gyrė, ne mano...
Pamenu, labai stebėjausi, kad nėra pilvo. Glosčiau glosčiau, nu sakau, geeeras bet neilgai džiaugiausi - paaiškėjo, kad nesustoja kraujavimas ir reikia daryti narkozę. Atvarė anesteziologė, kalbasi su gydytoja, o aš jos vis klausinėju: "Kokius vaistus man leisit? Kokius leisit? Pasakykit pavadinimą!!!" O ji man: "O ką, jūs medikė??" Sakau: "Ne! Bet noriu žinoti!!"
Po narkozės prabundu po operacine lempa, pasaulis suuuukasi ratu, viskas suuuuukasi... Iš visų pusių suėjo personalas, o aš kad užtraukiau!: "Karusel, karusel, žiznj i radost vesel" juokiasi visos o aš sakau: "O jūs nežinot, kur aš ką tik buvau!" Sako: "Na ir kur gi?" Sakau: "Ogi buvau kosmose, su ateiviais dukrytės gimimo proga gėrėm tikrą šampaną!!!"
Tai vat.
QUOTE(KYM @ 2010 02 13, 14:09)
Nežinau, bet kai kurie išsireiškimai ir keiksmažodžiai - kultūros trūkumas..
Kad visi mes butume kulturingi. Siuo metu tokiu vis maziau ir maziau. O streso ir skausmo metu galima bet ka pasakyti ir issikeikt.
Tik labai labai atsiprasau visu skaitanciu. Man pasakojo istorija apie mergina, kuri gimde su savo vyru. Ji gimde ilgai, labai isvargo, skaudejo. Tai ji is skausmo ir pasako savo vyrui:"Ot, k...va, daugiau p...st negausi". Sako visi gydytojai mire is juoko.
Dar karta atsiprasau uz issireiskimus, bet neskaitau saves nekulturinga.
QUOTE(vikulia 84 @ 2010 04 04, 17:42)
Kad visi mes butume kulturingi. Siuo metu tokiu vis maziau ir maziau. O streso ir skausmo metu galima bet ka pasakyti ir issikeikt.
Tik labai labai atsiprasau visu skaitanciu. Man pasakojo istorija apie mergina, kuri gimde su savo vyru. Ji gimde ilgai, labai isvargo, skaudejo. Tai ji is skausmo ir pasako savo vyrui:"Ot, k...va, daugiau p...st negausi". Sako visi gydytojai mire is juoko.
kai saremiai kartojosi kas dvi minutes, ir man tokia mintis buvo
mano gimdymas apsiejo be ypatingu kuriozu... isimintiniausia, kai palatoj isikibus i lova per saremius ant pirstu galu stodavaus, nes taip atrode maziau skauda. juokingai atrode, mama po gimdymo juokesi is to vaizdo.... guledama gimdykloj ant stalo taip nebesusigaudziau ka pezu, tai mamai sakau: nepyk, mamyt, bet toks jausmas, kad tuoj apsikakosiu akusere taip isikabino i sia mano minti, kad per visa stumimo procesa sauke man: KAKOK, KAKOK
Paskaičiau kai kurių mamų pasisakymus ir prisiminiau. Gimdžiau pirmą dukrą VGN pas Razumą. Tik praėjo rusų Velykos, o mūsų , tą naktį gimdančių, net 8. Trūksta vietų gimdykloj. Priešgimdyvinės irgi perpildytos. Visur pastatytos širmos. Gimdykla kaip konvejeris. Aš guliu prie lango, o už širmos guli kita moteris. Užėjus sąrėmiui, šaukia: parvažiuosiu namo ir vyro turtą ant kaladėlės kirsiu. Pagimdė ji, o akušerė klausia: tai kaip dabar bus su vyru, ar kirsi?- Nea , gaila....
Juokėsi visi iki ašarų.
Juokėsi visi iki ašarų.