As galiu papasakoti savo drauges gimdymo pradzia,man tai pasakojo jos vyras,o kadangi as ja labai gerai zinau tai as juom tikiu...nakti miegant jai nubego vandenys,pirma ka ji pagalvojo kad apsisisiojo,pasizadino vyra kuris jai paaiskino kad jai vandenys nubego ir dabar vaziuosim i ligonine....tai ta nubego ruostis,na palindo po dusu ir pasiemus kosmetine pradejo makiaza darytis,vyras pamates pasake kad ar nuprotejai,juk gimdyt vaziuoji...na ta viska metus bego rengtis,spekit i kokius batus ji bande ilysti,ogi i aukstakulnius as isivaizduoju vyro veida...as greiciausiai nenustebciau nes ji yra labai jau didele pedante ir per visa nestuma visada vaiksciodavo su aukstakulniais( smailiais kulniukais) ir labai pasipuosus,netgi i naktini kluba nulekdavo apie namu tvarka tai net nekalbu,nei dulkeles nerastum pas ja...
QUOTE(imdigo @ 2012 04 24, 22:25)
As galiu papasakoti savo drauges gimdymo pradzia,man tai pasakojo jos vyras,o kadangi as ja labai gerai zinau tai as juom tikiu...nakti miegant jai nubego vandenys,pirma ka ji pagalvojo kad apsisisiojo,pasizadino vyra kuris jai paaiskino kad jai vandenys nubego ir dabar vaziuosim i ligonine....tai ta nubego ruostis,na palindo po dusu ir pasiemus kosmetine pradejo makiaza darytis,vyras pamates pasake kad ar nuprotejai,juk gimdyt vaziuoji...na ta viska metus bego rengtis,spekit i kokius batus ji bande ilysti,ogi i aukstakulnius as isivaizduoju vyro veida...as greiciausiai nenustebciau nes ji yra labai jau didele pedante ir per visa nestuma visada vaiksciodavo su aukstakulniais( smailiais kulniukais) ir labai pasipuosus,netgi i naktini kluba nulekdavo apie namu tvarka tai net nekalbu,nei dulkeles nerastum pas ja...
nu as tai blaiviu protu taip vaziavau
cia jau zmogaus prigimtis
vienintelis dalykas kuris man kelia šypsni iš gimdymo:
guliu katik pagimdzius ant to stalo,prieina gydytoja ir sako nuva nikute,toki dieli pagimdei, kitas gimdymas eisis greiciau ir lengviau...
aš jai
- bet ir akyse prašviesejo ir miego nebesinori
guliu katik pagimdzius ant to stalo,prieina gydytoja ir sako nuva nikute,toki dieli pagimdei, kitas gimdymas eisis greiciau ir lengviau...
aš jai
- bet ir akyse prašviesejo ir miego nebesinori
QUOTE(Hot Diamond @ 2012 02 09, 12:57)
Visa gimdykla sprogo juoku, kai aš, raitoma nežmonišku skausmų, pradėjau šaukti:"Eutanazijos, prašau, eutanazijos!!".
Kai sąrėmis praėjo, vyras man sušnabždėjo: Anestezijos, mieloji, ne eutanazijos...
Kai sąrėmis praėjo, vyras man sušnabždėjo: Anestezijos, mieloji, ne eutanazijos...
Papildyta:
QUOTE(ritute23 @ 2012 03 07, 23:10)
na o as papasakosiu drauges istorija....
zodziu jos vyras buvoisvaziaves jie nezinojo kas gims taigi ji pagimde viskas gerai...skkkambina vyrui sako - pagimdziau
vyras- kas gime...
ji - atspek...
vyras - ar berniukas
ji- ne
vyras- o kas tada
zodziu jos vyras buvoisvaziaves jie nezinojo kas gims taigi ji pagimde viskas gerai...skkkambina vyrui sako - pagimdziau
vyras- kas gime...
ji - atspek...
vyras - ar berniukas
ji- ne
vyras- o kas tada
O jė, puiki temutė praskaidrinti nuotaiką nors man neaktualu gimdymas (kol kas ), bet vis įkišu nosį paskaitinėti ir pasijuokti
Super tema. Iš kaikurių nutikimų juokiausi iki ašarų
QUOTE(kantrilot @ 2012 04 17, 08:42)
Saremiu metu i mano palata atejo gydytoja, ir liepe neguleti, kai saremis uzeina.
As jai sakau:
- Negaliu as stovet!
ji man:
- Reikia!
As jai:
- Skrisk!
Ji:
- Ka?
- Kaip tu skrist negali taip as stovet, ar aisku?
As jai sakau:
- Negaliu as stovet!
ji man:
- Reikia!
As jai:
- Skrisk!
Ji:
- Ka?
Nerealiai
Daugiau daugiau - prasom dar idekit juokingu istoriju
QUOTE(sausė @ 2012 04 24, 22:32)
Ir as taip pat blaiviu protu vaziavau mano vyrui tai nieko keisto, o normali kasdienybe Nustebtu, jei isejus buciau nesidazius ir su balerinom
Gerai ,papasakosiu ir as juokinga momenta Tai va ,gimdziau UK , ir sesele atsinese irankius ,kad krauja man is pirsto galetu paimti ,na ir jus isivaizduokit ,man saremiu pats ikarstis ,o as kadangi nuo vaikystes bijau duoti krauja butent is pirsto ,tai aiskinu tai anglu sesutei - sakau arba atsinesk iranga ,kad is venos paimtum arba neduosiu kraujo visai ... tai vargse sesute tik ispute akis ir nuejo ,atsinese kad is venos paimtu Tai iki siol prisiminus ziauriai juokas paima ,kad per pacius gimdymo skausmus bijojau to mazo bakstelejimo skausmo is pirsto
Kai laikiausi, kazkaip su drauge issikalbejom apie kirpima gimdant, sakau "kazin kaip jie ten kirps", o ji - "kaip kaip?sakyk, kad kaip snaige!"
Ta diena (kaip ir buvo paskirta gimdyti), dar net nesiruosiau is tikro, nuo pacio ryto namus tvarkiausi net pasisokdama, muzika garsiai uzsileidus vakare sedziu ant sofos, korcikem tik losiu tik pliumpt, ir nubego vandenys.man pati pirma mintis "APSISISIOJAU!!!!!!" atsistojau, nu ir ka stoviu, ir toliau "SISIOJU" greit uz telefonu, skambinu mb (dar pries iseidamas juokavo, kad neskambinciau ir nejuokauciau, kad jau gimdau), jis tik pakele, o as "nubego vandenys!", ir ragelyje tylu tylu...ir pyp pyp pyp tai parbego per pora minuciu ir kad pradejo po visus namus lakstyt o as sedziu ir juokiuosi is jo saremiu dar nebuvo, tai dar ir pas kaimyne spejau sulakstyt papliurpt
Ta diena (kaip ir buvo paskirta gimdyti), dar net nesiruosiau is tikro, nuo pacio ryto namus tvarkiausi net pasisokdama, muzika garsiai uzsileidus vakare sedziu ant sofos, korcikem tik losiu tik pliumpt, ir nubego vandenys.man pati pirma mintis "APSISISIOJAU!!!!!!" atsistojau, nu ir ka stoviu, ir toliau "SISIOJU" greit uz telefonu, skambinu mb (dar pries iseidamas juokavo, kad neskambinciau ir nejuokauciau, kad jau gimdau), jis tik pakele, o as "nubego vandenys!", ir ragelyje tylu tylu...ir pyp pyp pyp tai parbego per pora minuciu ir kad pradejo po visus namus lakstyt o as sedziu ir juokiuosi is jo saremiu dar nebuvo, tai dar ir pas kaimyne spejau sulakstyt papliurpt
QUOTE(kantrilot @ 2012 04 17, 07:42)
Saremiu metu i mano palata atejo gydytoja, ir liepe neguleti, kai saremis uzeina.
As jai sakau:
- Negaliu as stovet!
ji man:
- Reikia!
As jai:
- Skrisk!
Ji:
- Ka?
As jai sakau:
- Negaliu as stovet!
ji man:
- Reikia!
As jai:
- Skrisk!
Ji:
- Ka?
na ir pripasakojot mergaites istoriju, dabar pilva skauda nuo juoko