QUOTE(hefaiste @ 2009 11 28, 22:36)
Negi daugiau niekam nieko juokingo nenutiko?
nutiko
"gimdziau" is viso 3 savaites, kol galiausiai pervargau, ir gydytoja pasiule nuleisti vandenis, (ir neklydo, 2 d pernesiojau, bet jau su spalva jie buvo).... As, pasiskaiciusi SM istoriju, bei SI SKYRELI, nepescia sakau: "dabar atsinesit toki kabli ir bandysit su juo gasdint?" (saremiai matyt aptemde prota, bet paklausiau gan zaismingai ir gan mandagiai). Proceduros metu sukandusi dantis lemenau: "Greiciau, neistversiu". Gydytoja sypsojosi, zinoma.
Toliau seke 12 valandu bevandenis laikotarpis, per kuri niekas ten man neatsidarinejo, bet as is skausmo visokiausius veiksmus darau, kad tik be epiduro. Ieina akusere i gimdykla, sako, nu kaip sekasi? o man uzeina saremis, as isiremiu i lova kaip suniuku stoveciau, ir pirmyn atgal tokiom vos ne nesvankiom pozom ratus suku Akusere sako: "Matau gerai darbuojiesi"
Paskui jau stumti teko 2 valandas. Neiskenciau ir sakau, gal mazu cezario prireiks? Gydytoja:
- O tau buna, kad viduriai uzkieteja?
- Daznai...
- Tai ka tada darai, kai taip buna?? stumi. cia juk panasiai..
- Ne velnio. Tokiu atveju atidedu kitai dienai, arba klizma darausi...
- .....
na, paskui kirpo, siuvo. Man nebuvo nieko juokingo, nes tris kartus nuskausinamuju leido, plius epidura, o nenusiskausmino... bet subego visas personalas paziureti, kaip ka tik pagimdziusi ir sokinejanti nuo duriu moteriske dainuoja lopsines vaikui, ir dar i tona pataiko
tuo metu dar reklamavau si skyreli, pasakojau juokingas istorijas personalui ir sakiau, kad per daug neuzsiutu, nes va tokia ir tokia istorija skaiciau...
po 2 valandu atsistojau ir su akuseres pagalba sekiau paskui vyra su mergyte, teko lipti i antra auksta. einu ir galvoju, kad gimdyt buvo lengviau, dar akuseres paklausiau, ar nemirsiu, nes lyg alpt norisi, o ta busena mane gasdino...