Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai, susiję su gimdymu

QUOTE(ramuniuxxxx @ 2011 11 20, 00:57)
biggrin.gif kad jau ,,nuvaziavom nuo temos" tai pridesiu dar ir toki  atveja:
Mano pirmos dukros gimimas sutapo su musu katytes ,,persileidimo" laikotarpiu.
Isivaizduokit musu namai pilni naujagymio sulaukimo dziaugsmo, o musu vargse kate savo vaiko netekties depresijoj. Nors ji turejo vaikuotis pirmaji karta ir ta pati nesekmingai neteko palikuoniu, gyvuno motiniski instinktai buvo dideli. Ji eme savintis musu pirmagimi lyg savo vaika. Teko pakovoti del ,,motinos statuso". Vos tik suvergdavo musu mergyte, kate sokteldavo ant lovos, pati lysdavo po anklode ir murgdama vadindavosi vaika. Matydama, kad naujagymis dar nepejegus pats paskui ja eiti, akim prasydavo man ja pakisti po aklode salia ,,motinos". Tariama motina istisomis dienomis nesitraukdavo nuo musu dukreles, reikedavo net pasaugoti nuo perdetos meiles. Ypac lauke, kai mazoji miegodavo vezimelyje. Dukryte miegodavo, o ji salia budedavo arba nepastebeta stengdavosi po vezimeliu i pirkiniu krepsi prigulti. Jei tik vaikelis suvergdavo, kate iskart drykt i vezimeli ir lysdavo zindyti. Pora kart net nepastebeta i parduotuve kartu su vezimeliu nusivezusi buvau. kai pamaciau ausis kysant pirkiniu krepsy, tai nei pirmyn, nei atgal. Mazajai paaugus, ''motina" eme vaikui peles tysti. Parnesa sugauta grobi, deda prie lovos ir kniaukia vadindama vaika. Nezinodavau nei kaip elgtis  doh.gif  Tada juokinga buvo, dabar kai rasau sia istorija prabege jau 12 metuku. Ziuriu i sia situacija ir pro kita prizme, prisiminus ir graudoka pasidaro...

Gaila katytės,norėjo ir ji vaikiuko unsure.gif bet tuo pačiu ir juokinga,visgi rūpestinga katė buvo thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos mamytes,jei galima ir as noreciau juokinga nutikima papasakoti,is kurio dar dabar juokiames su vyru biggrin.gif Zodziu,atejus lemtingai dienai,paaiskejo,kad vietoj parasto gimdymo teks daryti cezary...kagi pirmas vaikas,stresas,baime...jau matau kad,mano vyriskis pasimetes laksto is vieno kampo i kita prarades orientacija,ateina akusere vesti manes i operacine ir sako vyrui-"pabuciuokit,kad viskas sektusi",o jis zingsni link akuseres zengia ir jau lenksis buciuot lotuliukas.gif akusere sako-"taigi ne mane,o zmona reik pabuciuot " lotuliukas.gif .Zinokit taip zvengiau,kad i operacine vos nuejau... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(axma @ 2011 11 21, 13:37)
akusere sako-"taigi ne mane,o zmona reik pabuciuot " lotuliukas.gif .Zinokit taip zvengiau,kad i operacine vos nuejau... lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif užtat visa baimė tavo dingo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(axma @ 2011 11 21, 14:37)
Sveikos mamytes,jei galima ir as noreciau juokinga nutikima papasakoti,is kurio dar dabar juokiames su vyru  biggrin.gif Zodziu,atejus lemtingai dienai,paaiskejo,kad vietoj parasto gimdymo teks daryti cezary...kagi pirmas vaikas,stresas,baime...jau matau kad,mano vyriskis pasimetes laksto is vieno kampo i kita prarades orientacija,ateina akusere vesti manes i operacine ir sako vyrui-"pabuciuokit,kad viskas sektusi",o jis zingsni link akuseres zengia ir jau lenksis buciuot  lotuliukas.gif akusere sako-"taigi ne mane,o zmona reik pabuciuot " lotuliukas.gif .Zinokit taip zvengiau,kad i operacine vos nuejau... lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif oj geras thumbup.gif
Atsakyti
Super tema!!! thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(axma @ 2011 11 21, 13:37)
Sveikos mamytes,jei galima ir as noreciau juokinga nutikima papasakoti,is kurio dar dabar juokiames su vyru  biggrin.gif Zodziu,atejus lemtingai dienai,paaiskejo,kad vietoj parasto gimdymo teks daryti cezary...kagi pirmas vaikas,stresas,baime...jau matau kad,mano vyriskis pasimetes laksto is vieno kampo i kita prarades orientacija,ateina akusere vesti manes i operacine ir sako vyrui-"pabuciuokit,kad viskas sektusi",o jis zingsni link akuseres zengia ir jau lenksis buciuot  lotuliukas.gif akusere sako-"taigi ne mane,o zmona reik pabuciuot " lotuliukas.gif .Zinokit taip zvengiau,kad i operacine vos nuejau... lotuliukas.gif

oi negaliu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(axma @ 2011 11 21, 14:37)

Juokiausi iki ašarų thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo NimfeO: 23 lapkričio 2011 - 00:04
Oj geros istorijos, skaiciau pries gimdyma , o pagimdzius ir uzsimirso si temele biggrin.gif

Ispudingu nuotikiu neteko patirti, bet sio bei to juokingo ivyko.
Pirma istorija, tai gulejau pataloginiam su dviem kaimynem. Laukiu savo gimdymo dienos, o jos jau po terminu.. na viskas normaliai, o naktim prasidedavo, vienai paruosiamieji, kita vel prastai jaucias abi per naktis po palata, kolidoriais vaiksciodavo. Ateina budintis paziureti kaip kaimynems sekasi, ir klausia juokais ''tai vis negimdot, paziurekit kaimyne miega, o jus cia triuksmaujat'' ir dar pridure ''pamatysit, ji dar anksciau uz jumis pagimdys'' na ir ka kita ryta man nubega vandenys krausto i gimdykla, o daktaras dar spejo nosi ikist i palata ir kaimynems pasakyti ''o ka as jums sakiau'' biggrin.gif
Antroji jau prasidejo gimdykloje, kadangi kazkas blogai su tonusais vaiko, nusprende daryti cp, mes vis dar gimdykloj ateina vyras kazkoks su blanku( nezinau ar normalu kad tokiu momentu pamaniau koks simpatiskas vyras biggrin.gif ) ir kad prades sesutem kazka aiskinti, ko cia tipo lektuvo koja nepritvirtinta kazkaip, paskui dar del kazko joms ten priekaistavo, o as guliu ir galvoju , kas cia patikrinimas ar kas g.gif veza mane i operacine, o as sesuciu ir klausiu ko cia tas vyras toks piktas, o jos juokiasi sako nepiktas jis visa laika toks, pasirodo tai mano anestziologas. Na prasidejo operacija, o tas anestiziologas ir slampinejo po palata ir staiga vidury operacijos jis manes ir klausia. O kas yra Vadeikis? blink.gif sakau jus cia manes klausiat, sako taip, (matyt kortelei mano paskaite kad gyvenu Vadeikio g. ) sakes galvojau nezinau, sakau as jam nezinau (kokia geda) doh.gif o jis tada prie daktares ir kitu sesuciu klausti to paties, kaip jums atrodo kas yra Vadeikis? daktares juoktis pradejo, sako jam cia operacija vyksta ne viktorina biggrin.gif Tai jis pats man pradejo aiskinti kad jam atrodo kad vadeikis buvo mokytojas kazkoks biggrin.gif
Dabar kai pagalvoju pralinksmino operacija, linksmas vyrukas biggrin.gif teko su juo dar ir po visko pooperacinej palatoj bendrauti, nes jis to skyriaus vedejas ar kas irgi palinksmino kaip reikiant biggrin.gif
Atsakyti
Tai visgi kas buvo tas Vadeikis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(pelkių Monas @ 2011 11 26, 22:43)
Tai visgi kas buvo tas Vadeikis? biggrin.gif

taip ir iki dabar dar nepasidomejau lotuliukas.gif Bet jei tiketi daktaru, tai jis buvo lygtai mokytojas lotuliukas.gif
Atsakyti
Pirmasis knygų apie indėnus vertėjas Jonas Vadeikis biggrin.gif
Atsakyti
Is serijos "Gimdai ir mokaisi" :DDDDDDDDD thumbup.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti