Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai, susiję su gimdymu

Taip šiltai aprašyti momentai su uošviu smile.gif Pas mane per daug kompleksu butu tokiam gimdymui...
Atsakyti
QUOTE(nuar @ 2011 07 06, 00:26)
Taip šiltai aprašyti momentai su uošviu smile.gif Pas mane per daug kompleksu butu tokiam gimdymui...

kokie kompleksai? tuo metu jis dirba gydytoju o ne uošviu. cool.gif
Atsakyti
QUOTE(nuar @ 2011 07 06, 00:26)

buvo laikas, kai as irgi sakiau "nu cia dabar, vienas i mane nuoga ziuri, o dar cia ir tevas ziures, nu jau ne" blush2.gif bet turbut subrendau per ta nestumo laikotarpi ir pradejau suvokti, kad akuserija - uosvio pasaukimas, jis daro tai, ka moka geriausiai - padeda mums, mamoms, susitikti su stebukliukais smile.gif tuo gymdymo momentu as jam - dar viena busima mama, su tais paciais troskimais, skausmais, keiksmazodziais ir pan. Nei as gedijaus, nei jis stebejosi. O toks ramus, emociskai stabilus zmogus ir dar be visa ko - artimas - man labai padejo moraliskai.
Vyro i gimdymo palata - jokiais budais neileidau. Kai kviete kirpt virkstele, as rekiau "ne ne neleiskit jo. Jus senelis jus ir kirpkit" smile.gif

QUOTE(Siguliukas @ 2011 07 06, 21:24)
kokie kompleksai? tuo metu jis dirba gydytoju o ne uošviu.  cool.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Rajnele @ 2011 07 19, 22:34)
Vyro i gimdymo palata - jokiais budais neileidau. Kai kviete kirpt virkstele, as rekiau "ne ne neleiskit jo. Jus senelis jus ir kirpkit" smile.gif

biggrin.gif šaunuolė manau vyrui gal ir ne taip jauku būtų buvę kaip tau.
Atsakyti
Keliu temą į viršų 4u.gif
Vasarą daug mergaičių gimdė, gal turi kas ką papasakoti
Atsakyti
QUOTE(joniene @ 2010 01 19, 16:41)
Cia aisku gal ir ne visai i tema bet... 4u.gif
mokykla baigiau dar tarybiniais laikais, o tuo metu  baigus 8 klases buvo privaloma pereiti med. komisija-stomotologas, ginekologas ir kt. - logai. Na zodziu, as pirma karta praveriu moteru konsultacijos duris, sedi gydytoja su sesute. As drasiai paaiskinu ko cia atejau. Truputi pasisnekejom ir gyd. liepia sestis ant ginekologines kedes apziurai, o as jos gyvenime nesu maciusi  doh.gif , o tuo labiau sedejusi. Pasiziuriu as i ta "aparata" ir niekaip negaliu suprasti kaip gi ten teks isitaisyti  g.gif Nusirengusi apziuriu ta kede ir "isitaisau" joje taip kaip man atrode teisinga - atsiklaupiu ant laipteliu, galva  (tiksliau kakla) ikisu i ta sedynes ispjovima, o rankas uzkeliu ant laikikliu kojoms... ir laukiu kas gi cia bus... doh.gif  doh.gif  doh.gif paklupiu kelias minutes ir staiga isgirstu garsu juoka ir gyd. klausima: tai i kur man ziuret reiks?  doh.gif As is gedos nezinojau kur akis padeti, bet gerai sesele supratinga pasitaike, pakele ji mane, pamoke kaip toje kedeje isitaisyti... Ko gero visa gyvenima lipdama ant ginekologines kedes prisiminsiu savo pirmaji apsilankyma... blush2.gif
Beje klases drauge taip pat neprastai tuomet pasirode, kai jai buvo liepta nusirengti ir atsisesti ant kedes apziurai, si net nepagalvojo, kad tas "aparatas" ir yra vadinamas kede... doh.gif  Tai ji vargse nusirenge ir pliku uzpakaliu prisedo prie gydytojos stalo stovincios paprastos kedes... ir dar sako, spejau pagalvoti tai kaip ji mane apziures jei as sedziu, nu bet gal pati atsiklaups kaip nors?  ax.gif

maniau numirsiu is juoko lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Oi gerai cia su ta ginekologine kede lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Parkeliavom ir mes ant dienu namo smile.gif Nelabai buvo juokingu situaciju, nes teko patirti toookius skausmus, kokiu su pirmu gimdymu tikrai neturejau. Bet visgi keli bajeriukai. Po gimdymo 'stogas pavaziavo', isstumiau vaika, pagriebiau gydytojo ranka ir pabuciavau blush2.gif ir padekojau aisku, kad viskas gerai baigesi biggrin.gif
Kai jau siuvo, vis aiskinau, kad nereikia ten siuti, po pirmo gimdymo dar netokie plysimai sugijo ir cia savaime sugis. Tai gydytojas pareiske, kad jam geriau zinot ir isvis, jei nori, galiu viska uzsiut. As apsidziaugiau, gerai uzsiukit VISKA, vis tiek daugiau nebegimdysiu. O cia akusere, o kaip gi vyras, o kaip gi vyras .... doh.gif
Atsakyti
QUOTE(janone @ 2011 09 23, 15:27)
As apsidziaugiau, gerai uzsiukit VISKA, vis tiek daugiau nebegimdysiu. O cia akusere, o kaip gi vyras, o kaip gi vyras .... doh.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Va dar vienas 4u.gif
Siuna siuna gydytojas ir karts nuo karto taip skaudziai iduria. As jam 'baikit badytis', o jis 'o tai kaip siuti neibedus?' Pauze. ir cia vel duris. As 'na va ir vel', o jis 'tai cia as tycia'. doh.gif
Sekancia diena atejo i palata aplankyt. Gydytojui sakau, kad labai gerai susiuvot mane, tik truputi skauda, bet uztai galiu ir judet normaliai ir pasilenkt be problemu. Tas juoktis, na va, sako, gal reiketu persikvalifikuot i siuvejus... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(janone @ 2011 09 23, 15:27)
Po gimdymo 'stogas pavaziavo', isstumiau vaika, pagriebiau gydytojo ranka ir pabuciavau  blush2.gif

Jau is sito kaip prisijuokiau lotuliukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(Wildsoul @ 2011 09 26, 14:07)
Jau is sito kaip prisijuokiau lotuliukas.gif .

oj mergaites prisijuokiau is jusu istoriju. dabar parašysiu aš apie savo du gimdymus.nes laukiuosi trečio man 30sav. nestuke.gif pirmas gimdymas vyko vokietijoj.uzejus saremiam pirma karta unsure.gif nieko apie juos nezinojau ir nesupratau kad tai tik paruosemieji doh.gif .issikvieciu greituke ir lekiam gimdyt.veiksmas ligoninej atsidarymas tik 1cm. pragulejau ligononej sav.gryzau namo nakty pajutau saremius regulairius is ryto su vaiko tevo nuvarom dar y kavine pusryciaut ,o man jau nejuokais skauda. as jam sakau nagi tu varyk y darba, o as y ligonine autobusu .nuvykus atsidarymas 2cm.valio namo nepaleidzia bigsmile.gif kosmaras saremiai dingsta doh.gif su visu personalu draugauju iki sekmadienio.jauna faina daktarike ir tokia vedma akusere susitare mane patvarkyt kad as tipo nesikankinciau sutepa mano sventenybe skatinanciuoju geliu thumbup.gif ir paleidzia sekmes nulipus nuo lektuvo saremiai pasidare reguliarus galvoju nu blin ar negalejo taip padaryti ankciau doh.gif patologineje palatoje gulejom dviese .tai man ta moteriske papasakojo savo pirmo gimdymo bajery,nubega jai vandenys kelia vyra sako varom.vyras is miegu nesupranta kas vyksta ojis dar vis su pizama velkasi palituka ir jau eis pro duris.drauge jam ir sako tu pirma apsirenk po to as su tavim vaziuosiu ir tases nepamirsk.apsirenge nusiprause uz tases ir laukan .zmona paliko namie uztrekias jai pries nosy duris.tipo jisai cia gimdo lotuliukas.gif atvykus prie ligonines griebia tase ir begdamas pas akuseria saukia as gimdau.zmona masinoj uzrakinta doh.gif akusere sako gerai kad gimdai ,o kur zmona.veiksmas gimdykloj po visko.vyras atsidusta pagimdziau ir isvaro y lauka parukyt,bet toli nenuejo.atysitokejas atbega atgal y gimdykla sako otai kas gime.akusere pasake kad sunus .o zmona paprase kad duotu jam kavos ir dar ilgai juokesi nes visas gimdymas buvo linksmas.toliau apie maneguliu saremiauju bareius skaldau aiswku po gimdymo neiko neprisiminiau bet kambario drau ge verke is juoko ir sake kad per mane pagimdys anksciau laiko jai dar tik buvo 32sav.jau saremiai nerialus as ant lovos ir salia ir kur tik manes ner.drauge sako gal jau sesute kviest sakau davai tokia visa tongue.gif eiti neleido tai ta vargse s\buvo paguldyta su gresinciu.kartu su sesute stume mane y gimdykla o as jau netokia is smulkiuju nestuke.gif .guliu gimdykloje atsidarymas 5cm.dingsta gimdykloje elektra nu ka akusere sako keliaujam y kita as su seksi apatiniais pro elektrika einu susireitus .bet cia pamatau wc sakau noriu.sako eik niekop nesigavo doh.gif guliu kitoj gimdykloj saremiauiju ateina anasteziologe daryt epiduro sneket negaliu nes jau laaaabai sakauda.kol ji dokus uzpilde sprogo mano placenta.taip kaip pripiltas vandens balionas fontanas nerealus visa gimdykla paskandinau.dar praejo kazkiek laiko be nespejo man to epiduro padaryt akusere sako stumk.sa klausau stumiu.sako galvute islindo nestum as negirdejau dar vienas saremis ir mano sunytis lauke.neplysai thumbup.gif .buvo vienas tarpas tarp stumimu kai prasviesejo protas atsimerkiu o gi ziuriu kad prie mano vienos kojos stovi fainas bafuriukas pagalvojau gerai kad nors vienas vyras.sutvarko mane as atsistoju nuo gimdymo stalo ir einu prie savo lovos.akusere prisoka sako tu kur .o as tai kad man nieko neskauda blush2.gif tai va toks mano buvo gimdymas 8 val.ir dvi sav.atostogu ligoninej.
Atsakyti