Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai, susiję su gimdymu

QUOTE(archeologe @ 2011 04 30, 19:59)
Mes pradžioj tik atvaževią davėm akušerei 100Lt ir pasakėm čia pradžiai, o po gimdymo mano brangusis įkišo jai į kišenę dar kažkiek, nežinau kiek, o ji sako nereikėjo, juk greitas gimdymas nieko aš čia nedariau, tai MB sugebėjo išsitraukt atgal tuos pinigus  blink.gif  aš supratus ką jis padarė vos iš tos gimdymo lovos neiškritau lotuliukas.gif

pribaiget mane lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(*amira* @ 2011 04 30, 21:46)
pribaiget mane lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

bet tikrai prejuokino lotuliukas.gif , super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(archeologe @ 2011 04 30, 18:59)
Mes pradžioj tik atvaževią davėm akušerei 100Lt ir pasakėm čia pradžiai, o po gimdymo mano brangusis įkišo jai į kišenę dar kažkiek, nežinau kiek, o ji sako nereikėjo, juk greitas gimdymas nieko aš čia nedariau, tai MB sugebėjo išsitraukt atgal tuos pinigus  blink.gif  aš supratus ką jis padarė vos iš tos gimdymo lovos neiškritau lotuliukas.gif

As tai sakyciau labai protingas vyras biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
tikras saunuolis, geriau tuos pinigelius leliukui skirs biggrin.gif
Atsakyti
papasakosiu ir savo maza nutikima.
jau po gimdymo, mazyte tvarko, valo sluosto, mb stovi prie jos grozisi. tuo tarpu gyd, apziurineja ar kas neplyso ir pan. nes mazute pasirode netokia mazute 4kg ir gime su nepilnu atsidarimu.... na tai va apziurineja as nusikalusi guliu ir jauciu kad kazkas, man ten gnaido... pakeliu galva ir sakau daktareliui: a ka ten darai? blink.gif bigsmile.gif
tas nepasimete sako: siuvineju, dukryte mergystes pleve suplese, tai siuvineju, kad vyrui po to maloniau butu... ax.gif
as: aaaa nu gerai, tik neuztrukit doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nu prisijuokt cia galima. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Filotija: 22 lapkričio 2011 - 09:17
Keliu tema i virsu. Seniai jau niekas nerase 4u.gif
Atsakyti

lotuliukas.gif Numirt is juoko galima lotuliukas.gif
Atsakyti
hah, na ir as trumpai smile.gif

gimdziau pas uosvi ax.gif tai cia pirmas dalykas ka visi bajeriu vadina: vieni juokias, kiti akis ispucia lotuliukas.gif

o per pati gimdyma, kai saremiai jau belekokie buvo, as visa uzsinervinus sakau "Dieve, nu daryk ka nors, kad viskas greiciau baigtusi, nes as jau nieko nebenoriu". Uosvis sone stovi ir sako tokiu ramiu ramiu tevisku balsu "as ne Dievas, as Algirdas" lotuliukas.gif

dar...aplink sesutes laksto laksto...viena trinas aplink mane, ramina, kalbina... sako "ar isrinkot jau vaikiukui varda?". o man saremis kad uzeis ir dar toks "nepigus". as jai tooookiu piktu tonu "TAIP, isrinkom. Pasakysiu kai saremis praeis". po keliu min tokiu mielu balseliu sakau: "Rokas jis bus, Rokas".

o geriausia buvo pabaiga: as jau stvarkyta, guli mazius ant krutines, vyras salia (jau ileistas), dziaugiames palaima... Izengia uosvis su 3 taurem: 2 viskio ir man sampo. Sako "na ka, seimyna, uz grazia pabaiga" lotuliukas.gif

vat taip smagiai as gimdziau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rajnele @ 2011 06 22, 01:33)
Izengia uosvis su 3 taurem: 2 viskio ir man sampo. Sako "na ka, seimyna, uz grazia pabaiga" lotuliukas.gif

wub.gif čia labai faina wub.gif
Atsakyti

Tema ziauriai pakelia nuotaika! Bet jau su tuo kysiu tai is viso super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rajnele @ 2011 06 22, 01:33)
vat taip smagiai as gimdziau  4u.gif

bigsmile.gif o cia tai geras thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rajnele @ 2011 06 22, 00:33)
Uosvis sone stovi ir sako tokiu ramiu ramiu tevisku balsu "as ne Dievas, as Algirdas" lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti