Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai, susiję su gimdymu

As jau gimdymo gale buvau taip pavargusi, kad nieko nebenorejau tik viska uzbaigti, o man pabaiga sunkoka buvo, del nugaros skausmo...Tai as sulaukiu saremiu ir galvoju, viskas sitas saremis pasibaigia stojuosi ir einu namo, nes man jau atsibodo....paskui vel saremis ir vel as ta pati galvoju, kad viskas jau uztenka , pasibaigia saremis ir as namo eisiu..Tai dabar net paciai ima juokas lotuliukas.gif Gerai kad taip ir nebespejau susiruosti i tuos namus, gime dukryte ir praejo visi skausmai. ir noras i namus kai vaikelio galvyte jau tarpukojy dabar atrodo juokingas, bet stumimo metu tai atrode pati genealiausia idea lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(guandolina @ 2011 03 23, 03:19)
As jau gimdymo gale buvau taip pavargusi, kad nieko nebenorejau tik viska uzbaigti, o man pabaiga sunkoka buvo, del nugaros skausmo...Tai as sulaukiu saremiu ir galvoju, viskas sitas saremis pasibaigia stojuosi ir einu namo, nes man jau atsibodo....paskui vel saremis ir vel as ta pati galvoju, kad viskas jau uztenka , pasibaigia saremis ir as namo eisiu..Tai dabar net paciai ima juokas  lotuliukas.gif Gerai kad taip ir nebespejau susiruosti i tuos namus, gime dukryte ir praejo visi skausmai. ir noras i namus kai vaikelio galvyte jau tarpukojy dabar atrodo juokingas, bet stumimo metu tai atrode pati genealiausia idea  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

nu jo, ir kkių tik minčių nekyla lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif linksma tema smile.gif skaiciau ja kai norejau gimdymo baimes isvaikyt smile.gif padejo smile.gif

as irgi sakiau, kad noriu namo biggrin.gif ir svajojau kad tik greiciau baigtusi doh.gif vis i laikrodi ziurejau....pasiziuriu 15 val....pamastau, kad dar kokios 4 val ir turesiu leliu smile.gif panasiai atspejau smile.gif 19.09 gime sunelis wub.gif dar dabar akyse stovi vaizdas-pats uzgimimas wub.gif . Uzdeda man sunu ant pilvo, o tas mane apsika doh.gif , vel nuima,apvalo mane...nepamenu ar nese tada ji nupraust g.gif ..nu nesvarbu...vel uzdeda...apspjauna mane doh.gif
Mane kirpo....siuva daktaras...sakau siuvinejat? Sako "Jo. Bus pupyte su gelytem" biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliuke159 @ 2011 03 23, 16:58)
Uzdeda man sunu ant pilvo, o tas mane apsika doh.gif , vel nuima,apvalo mane...nepamenu ar nese tada ji nupraust g.gif ..nu nesvarbu...vel uzdeda...apspjauna mane doh.gif

Nu va, as zadu prasyti gydytojos, kad tik gimusi leliu man ant pilvo padetu (nezinau, ar salyje, kurioje gyvenu, taip daroma), bet pasirodo ta akimirka gali buti ne tokia romantiska, kaip isivaizduoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ruby Tuesday @ 2011 03 23, 22:56)
Nu va, as zadu prasyti gydytojos, kad tik gimusi leliu man ant pilvo padetu (nezinau, ar salyje, kurioje gyvenu, taip daroma), bet pasirodo ta akimirka gali buti ne tokia romantiska, kaip isivaizduoju biggrin.gif

Mane irgi apkakojo iskarto kai tik gimusia uzdejo ant krutines, man tai tik sypsena sukele ir viskas, a taip ar taip visa pavargusi, suprakaitavusi...man tai visai nerupejo tas kakutis 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(joniene @ 2010 01 19, 15:41)
Cia aisku gal ir ne visai i tema bet... 4u.gif
mokykla baigiau dar tarybiniais laikais, o tuo metu  baigus 8 klases buvo privaloma pereiti med. komisija-stomotologas, ginekologas ir kt. - logai. Na zodziu, as pirma karta praveriu moteru konsultacijos duris, sedi gydytoja su sesute. As drasiai paaiskinu ko cia atejau. Truputi pasisnekejom ir gyd. liepia sestis ant ginekologines kedes apziurai, o as jos gyvenime nesu maciusi  doh.gif , o tuo labiau sedejusi. Pasiziuriu as i ta "aparata" ir niekaip negaliu suprasti kaip gi ten teks isitaisyti  g.gif Nusirengusi apziuriu ta kede ir "isitaisau" joje taip kaip man atrode teisinga - atsiklaupiu ant laipteliu, galva  (tiksliau kakla) ikisu i ta sedynes ispjovima, o rankas uzkeliu ant laikikliu kojoms... ir laukiu kas gi cia bus... doh.gif  doh.gif  doh.gif paklupiu kelias minutes ir staiga isgirstu garsu juoka ir gyd. klausima: tai i kur man ziuret reiks?  doh.gif As is gedos nezinojau kur akis padeti, bet gerai sesele supratinga pasitaike, pakele ji mane, pamoke kaip toje kedeje isitaisyti... Ko gero visa gyvenima lipdama ant ginekologines kedes prisiminsiu savo pirmaji apsilankyma... blush2.gif
Beje klases drauge taip pat neprastai tuomet pasirode, kai jai buvo liepta nusirengti ir atsisesti ant kedes apziurai, si net nepagalvojo, kad tas "aparatas" ir yra vadinamas kede... doh.gif  Tai ji vargse nusirenge ir pliku uzpakaliu prisedo prie gydytojos stalo stovincios paprastos kedes... ir dar sako, spejau pagalvoti tai kaip ji mane apziures jei as sedziu, nu bet gal pati atsiklaups kaip nors?  ax.gif

oi prisijuokiau, 5 minutes negalejau sustoti. nu viskas, pilva skauda. istorija tai super thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(marina861 @ 2011 01 10, 02:46)
Gulejau patologiniam, atejo akusere, pakviete apziurai. Uzeinu i gydytojos kabineta ir matau visa komanda - gydytoja, akusere ir 3 praktikantes doh.gif Aisku niekas neklause sutinku as ar ne, bet galvoju nieko blogo, tegu mokosi merginos. Sako lipk ant kedes. O as lankiaus privaciai ir tokios senovines kedes net maciusi nebuvau, lipu ir galvoju tuoj apsiversiu su visa kede doh.gif Uzlipau siaip ne taip, gydytoja pradejo apziura ir visos tos praktikantes palinkusios spoksojo biggrin.gif Kaip supratau pirma karta dalyvavo apziuroj.
Apziurejo mane gydytoja ir sako praktikantei "Kaklelis atsidares vos vos, ateik cia, paciupinesi". Paciupinejo. Paskui antroji. Paskui trecioji doh.gif  lotuliukas.gif Paskui gydytoja pradejo kazka aiskint merginom, o as aisku vis dar ant tos kedes guliu. Klausiu, ar galiu keltis? Sako ne, palauk dar, dar ateis viena gydytoja paziures. Nu ir gulejau taip kokias 10 minuciu kol atejo kita gydytoja ir vel su visom praktikantem apziurejo. Jauciausi kaip muziejaus eksponatas lotuliukas.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif

Nu viršūnė aišku kai gimdai tai ne tas mintis tuos praktikantus vaikyti ir pasakyti, kad ne 10 žmonių čiupinėjimams atvykau, o gimdyti, kažin su savo būdu aš būčiau atšovus griežtai NE schmoll.gif

Atsakyti
QUOTE(mazuliuke159 @ 2011 03 23, 14:58)
Mane kirpo....siuva daktaras...sakau siuvinejat? Sako "Jo. Bus pupyte su gelytem" biggrin.gif lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Ale jumoristas toks daktarelis papuole lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mazuliuke159 @ 2011 03 23, 14:58)
Uzdeda man sunu ant pilvo, o tas mane apsika doh.gif , vel nuima,apvalo mane...nepamenu ar nese tada ji nupraust g.gif ..nu nesvarbu...vel uzdeda...apspjauna mane doh.gif
Mane kirpo....siuva daktaras...sakau siuvinejat? Sako "Jo. Bus pupyte su gelytem" biggrin.gif lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Nu čia geras thumbup.gif
Atsakyti
Kai aš gimdžiau, ginė vis lįsdavo fainon vietelėn pasiciekavint, kaip sekasi mano kakleliui. rolleyes.gif Jau link pilno atsidarymo judam, ginė pasikviečia dar vieną kolegą pasikonsultuoti. Tas sukiša ranką tarp kojų (man jau žalios varlės akyse šokinėja iš skausmo), jis ten čiupinėja, kalbasi su kolege ir nusprendžia palaukti ir pažiūrėti kaip kaklelis elgsis sąrėmio metu swoon.gif Na pažiūrėjo ir toliau ten $%&*&&^^%^% po velniais knebinėjasi wacko.gif . Tada jau man nervai neatlaikė ir dejuodama sakau: 'Ištraaaaaukit...." Ginius: "Kaip gi aš jums ištrauksiu tą vaiką?" Aš: "Ne vaiką.... Ranką..." biggrin.gif
Atsakyti
hi.gif siokia tokia istorija papasakosiu ir as. 2 savaitem iki termino 7 ryto nubego man vandenys, pradzioj pagalvojau, kad apsisysiojau, zengiu zingsni.... vel ale sysius. pasizadinu vyra ir ziurim abu ax.gif pasiskambinau savo mamai, tad kolektyviai nusprendem, jog tai vandenys. Atsiprausiu, susiruosiu i ligonine, o vaziuot reikejo 120km. pirmas gimdymas, nelabai issiaiskinus kiek tu vandenu isbega ir ar bega toliau, o as... grazuole... isidejusi dienini iklota bandziau sausai pasiekt ligonine. lotuliukas.gif Pacios suprantat, kad nessekmingai tongue.gif uzpildo dokumentus, nuveda i palata, jokia veikla nevyksta, uz gimdyklos lango parkelis, kuriame ryte atrado zmogaus kuna, vykst tyrimas, veiksmo daug, ateina akuseres ir kitas personalas pro langa paspoksot doh.gif veikla vis nevyksta, nusprende paskatint. O as buvau isitikinusi , jog pagimdysiu pati, jokiu nuskausminamuju man nereikes ir pan. Vyksta saremiai, skausmelis siaubingas, teko nusileist principams ir paprasciau epiduro. Skatinamieji mazino vaiko tonusus, tad teko daryti Cs, suejo 3 gydytojai, staigiai liepe kazka pasirasyt, perkele i vezama lova, o as verkiu krokodilo asarom ir uzveliu... kaip blogai, kad CS darys, du metus negalesiu vaiku turet... dar ne to paties neisoperave, o as jau apie 2 spangau doh.gif doh.gif iki siol MB juokiasi is manes uz tuos zodzius 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Super istorijos thumbup.gif lotuliukas.gif

Pirmas vaikas gime per extra CP (skubiai, itemptai viskas vyko, nes stojo sirdele). Gime lelius thumbup.gif , issinese ji, o gydytojai siudami mane kalbasi:"O kas gime? unsure.gif Lyg mergaite? g.gif " Kazkas dar pritare... Man tai visai jokio skirtumo kokios lyties-svarbu gyvas gime. Guliu ir mastau:"Per visus ultragarsus garantavo, kad berniukas, o vistiek mergyte gime!" biggrin.gif
Atnese man dar begulint ant stalo pabuciuoti, pabuciavau mastydama, kad dukryte wub.gif , ir tik tada isejo kalba, kad gavo 7/8 balus pagal Apgar jusu SUNELIS bigsmile.gif Atsiprasinejo paskui "siuvejai" manes uz nesusipratima biggrin.gif

Antras CP vyko sklandziai, ta pati gydytoja dalyvavo, tai dar nenukirpus virksteles iskele leliu ir parode, kad tikrai mergyte si karta lotuliukas.gif, nes po ano karto juokavom, kad sukeite vaikus man laugh.gif
Tik si kart labai ilgai siuvo mane, tai pabodus gulet klausiau: "Kiek dar liko? Turbut spalvotais siulais ir kryzeliu siuvinejat, kad taip ilgai? Nevarkit, tiks ir vienspalviai man!" laugh.gif
Atsakyti