Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai, susiję su gimdymu

as kai atvaziavau gimdyti, vaiksciojau jau po gimdykla su itin seksualiais naktiniais, ir sumasciau, kad noriu valgyt smile.gif atsisuku i daktara, sakau nevalgius tikrai negimdysiu biggrin.gif na kas mane pazysta, tai zino, kad man maistas- tai viskas smile.gif tai vyras atveze sokolado smile.gif paskui jau kai artejo gimdymo pabaiga, mano abi kojas laiko du daktarai vyrai, trecias (iki siol nesuprantu is kur jis atsirado) lenkia man galva, kol laukiam saremio kad galeciau stumti, jei visi trys plepa, kazkokius vejus sneka.. o as kad susukau : Uzsiciaupsit jus ar ne???? stumt noriu!!!! biggrin.gif ir tai kartojosi kokius tris kartus biggrin.gif paskui tam daktarui kuris lenke man galva, atsisukau ir taip graudziai (jei kas matet per Šreką ta katineli) jo paprasiau : Duokit palaikyt ranka....cray.gif lotuliukas.gif sako, prasom biggrin.gif paemiau ranka ir nezinau kodel gimdymo metu sugebejau uzfiksuot ir mintyse pagalvot : Vedęs lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryttiaa @ 2011 02 26, 15:30)
as kai atvaziavau gimdyti, vaiksciojau jau po gimdykla su itin seksualiais naktiniais, ir sumasciau, kad noriu valgyt smile.gif atsisuku i daktara, sakau nevalgius tikrai negimdysiu  biggrin.gif  na kas mane pazysta, tai zino, kad man maistas- tai viskas smile.gif tai vyras atveze sokolado smile.gif paskui jau kai artejo gimdymo pabaiga, mano abi kojas laiko du daktarai vyrai, trecias (iki siol nesuprantu is kur jis atsirado) lenkia man galva, kol laukiam saremio kad galeciau stumti, jei visi trys plepa, kazkokius vejus sneka.. o as kad susukau : Uzsiciaupsit jus ar ne???? stumt noriu!!!! biggrin.gif ir tai kartojosi kokius tris kartus  biggrin.gif  paskui tam daktarui kuris lenke man galva, atsisukau ir taip graudziai (jei kas matet per Šreką ta katineli) jo paprasiau : Duokit palaikyt ranka....cray.gif  lotuliukas.gif  sako, prasom biggrin.gif paemiau ranka ir nezinau kodel gimdymo metu sugebejau uzfiksuot ir mintyse pagalvot : Vedęs  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif thumbup.gif
Kas dėl rankos,per gimdymą man gydytojas kišo ranką savo,neva imkit,bus lengviau,o aš jam per nagus tik ir sakau,aš vyrą turiu šiam reikalui,o mb matau tik juokias iš jo biggrin.gif pats gydytojas visas išraudo tik ir visą likusį gimdymą atrodo,kad gėdijosi prie manęs prieit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryttiaa @ 2011 02 26, 15:30)
paskui tam daktarui kuris lenke man galva, atsisukau ir taip graudziai (jei kas matet per Šreką ta katineli) jo paprasiau : Duokit palaikyt ranka....cray.gif 

apsidarysiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryttiaa @ 2011 02 26, 16:30)
paskui tam daktarui kuris lenke man galva, atsisukau ir taip graudziai (jei kas matet per Šreką ta katineli) jo paprasiau : Duokit palaikyt ranka....cray.gif  lotuliukas.gif  sako, prasom biggrin.gif paemiau ranka ir nezinau kodel gimdymo metu sugebejau uzfiksuot ir mintyse pagalvot : Vedęs  lotuliukas.gif

smile.gif geras
Atsakyti
QUOTE(Siguliukas @ 2011 03 08, 10:12)
apsidarysiu  lotuliukas.gif

tai prisiminus irgi juokiuosi iki asaru biggrin.gif bet tuo metu, man tik reikejo rankos biggrin.gif tik isikimbu akuserei ar daktarui i ranka, jie man tuoj pat ja uzdeda ant gimdymo kedes doh.gif o man tik reikejo rankos ax.gif lotuliukas.gif ko norejau, ta ir gavau biggrin.gif
Paskui jau kai pamaciau savo mazytes galvyte, tam daktarui kuris laike mane uz rankos, atsisukau ir visa gerkle zvengdama lotuliukas.gif pasakiau : Ziurek, ten mano vaikas lotuliukas.gif sako taip taip, ten tavo vaikas lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu blin kai prisimenu, tai ir pati tuoj apsidarysiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausryttiaa @ 2011 03 17, 20:54)
tai prisiminus irgi juokiuosi iki asaru biggrin.gif bet tuo metu, man tik reikejo rankos biggrin.gif tik isikimbu akuserei ar daktarui i ranka, jie man tuoj pat ja uzdeda ant gimdymo kedes  doh.gif  o man tik reikejo rankos  ax.gif  lotuliukas.gif  ko norejau, ta ir gavau biggrin.gif
Paskui jau kai pamaciau savo mazytes galvyte, tam daktarui kuris laike mane uz rankos, atsisukau ir visa gerkle zvengdama  lotuliukas.gif  pasakiau : Ziurek, ten mano vaikas  lotuliukas.gif  sako taip taip, ten tavo vaikas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  nu blin kai prisimenu, tai ir pati tuoj apsidarysiu  doh.gif  lotuliukas.gif

smagu pamatyt savo vaika thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Apache @ 2011 02 22, 21:29)
thumbup.gif  lotuliukas.gif  tai gerai,kad isejo susitvardyti,nes man niekaip...  doh.gif  is sono isvis kaip durne atrodziau turbut  lotuliukas.gif bet paguodei,kad as ne vienitele tokia nuo duju verkti noriu  biggrin.gif

Nors aš dujų negavau, bet vis tiek verkiau doh.gif irgi matyt veikė vaistai, tik nuo skausmo ax.gif tik išgirdau, kaip gydytojas sako "gimdom" ir pasileidau visai doh.gif prablioviau visą gimdymą, pusę neatsimenu doh.gif gal vaistų dozę padvigubino cool.gif

Ir dar... labai norėjau ir aš daktaro rankos blush2.gif vis pastverdavau ją, o jis man vėl ją ant rankenos, ot nesupratėlis, bet man laaabai jos reikėjo, kažkaip ramiau su ja buvo, vyro nepakako biggrin.gif blush2.gif gydytojas šalia stovėjo, iš vienos pusės vyras, iš kitos - gydytojas, tai ko nebliaut tarp dviejų vyrų doh.gif lotuliukas.gif

Superinė šita tema NR. 1 thumbup.gif
Atsakyti
Paskui jau kai pamaciau savo mazytes galvyte, tam daktarui kuris laike mane uz rankos, atsisukau ir visa gerkle zvengdama lotuliukas.gif pasakiau : Ziurek, ten mano vaikas lotuliukas.gif sako taip taip, ten tavo vaikas lotuliukas.gif lotuliukas.gif nu blin kai prisimenu, tai ir pati tuoj apsidarysiu doh.gif lotuliukas.gif
[/quote]

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Taip vaizdžiai parašėt,kad sėdžiu ir ašarooju jau iš juoko lotuliukas.gif

Kažkiek priminė savąjį gimdymą-užtruko stangos ir kai pagaliau dukrytė užgimė,kad sušukau-"JAU ,JAU ,JAU gimė mano leliukas" lotuliukas.gif
Nuskambėjo taip,lyg tai gimdymas būtų trukęs kokią valandą,o ne parą lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Linksmos istorijos ir labai padrasinančios besilaukiančias thumbup.gif
Tie gydytojai prisižiūri visko.... smile.gif
Atsakyti
Oi, kiek linksmybiu paskaiciau - nezinociau, tai galvociau, kad gimdyme daugiau anekdotu nei skausmo smile.gif
Ir as gavau prajuokinti personala ne taip jau senai... Zodziu, saremiauju, susirietineju nuo skausmo ir liepa man gydytoja lipt is lovos ir pastoveti isikibus - kad eiga butu greitesne unsure.gif
Beje, buvo gal 6.30 ryto, o man pronozavo - iki 9 val turetum pagimdyti!
Ka gi - isikibau i lovos krasta... Per saremi ant keliu - ajajajaj..... Traukit vaika! Kaip norit taip!!!
Kitas saremis - ajajaj - vel ant keliu - ir isstenu - duokit epidura!!! Nebegaliu!!! blink.gif
Gydytoja tik nusijuokia - kokia epidura? Tau jau 8 cm!
As - tada saldaini duokit!!!!! rolleyes.gif
Gydytoja - kokiu dar saldainiu? Uzspringsi dar!
Tada isikisa MB, buves salia,ir paaiskina, ka turejau galvoje - ne, ne! Cia toks posakis yra - prikisi saldaini, vaikiukas iskisa rankyte pasiimt, o tada capt ir istrauki! lotuliukas.gif (na mes taip juokaudavom kartais smile.gif)
Gydytoja juokesi vos ne iki asaru - na jei dar bajerius skaldai, tikrai gali kenteti!

Zodziu, palinksminom gydytoja, nors ir pro sukastus dantis, bet juokauti dar istengiau smile.gif

Atsakyti
QUOTE(neringushka @ 2011 03 22, 17:46)
As - tada saldaini duokit!!!!!  rolleyes.gif
Tada isikisa MB, buves salia,ir  paaiskina, ka turejau galvoje - ne, ne! Cia toks posakis yra - prikisi saldaini, vaikiukas iskisa rankyte pasiimt, o tada capt ir istrauki!  lotuliukas.gif  (na mes taip juokaudavom kartais smile.gif)
Gydytoja juokesi vos ne iki asaru - na jei dar bajerius skaldai, tikrai gali kenteti!

Zodziu, palinksminom gydytoja, nors ir pro sukastus dantis, bet juokauti dar istengiau smile.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(neringushka @ 2011 03 22, 18:46)
As - tada saldaini duokit!!!!!  rolleyes.gif
Tada isikisa MB, buves salia,ir  paaiskina, ka turejau galvoje - ne, ne! Cia toks posakis yra - prikisi saldaini, vaikiukas iskisa rankyte pasiimt, o tada capt ir istrauki!  lotuliukas.gif  (na mes taip juokaudavom kartais smile.gif)

thumbup.gif thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti