as kai atvaziavau gimdyti, vaiksciojau jau po gimdykla su itin seksualiais naktiniais, ir sumasciau, kad noriu valgyt atsisuku i daktara, sakau nevalgius tikrai negimdysiu na kas mane pazysta, tai zino, kad man maistas- tai viskas tai vyras atveze sokolado paskui jau kai artejo gimdymo pabaiga, mano abi kojas laiko du daktarai vyrai, trecias (iki siol nesuprantu is kur jis atsirado) lenkia man galva, kol laukiam saremio kad galeciau stumti, jei visi trys plepa, kazkokius vejus sneka.. o as kad susukau : Uzsiciaupsit jus ar ne???? stumt noriu!!!! ir tai kartojosi kokius tris kartus paskui tam daktarui kuris lenke man galva, atsisukau ir taip graudziai (jei kas matet per Šreką ta katineli) jo paprasiau : Duokit palaikyt ranka.... sako, prasom paemiau ranka ir nezinau kodel gimdymo metu sugebejau uzfiksuot ir mintyse pagalvot : Vedęs
QUOTE(ausryttiaa @ 2011 02 26, 15:30)
as kai atvaziavau gimdyti, vaiksciojau jau po gimdykla su itin seksualiais naktiniais, ir sumasciau, kad noriu valgyt atsisuku i daktara, sakau nevalgius tikrai negimdysiu na kas mane pazysta, tai zino, kad man maistas- tai viskas tai vyras atveze sokolado paskui jau kai artejo gimdymo pabaiga, mano abi kojas laiko du daktarai vyrai, trecias (iki siol nesuprantu is kur jis atsirado) lenkia man galva, kol laukiam saremio kad galeciau stumti, jei visi trys plepa, kazkokius vejus sneka.. o as kad susukau : Uzsiciaupsit jus ar ne???? stumt noriu!!!! ir tai kartojosi kokius tris kartus paskui tam daktarui kuris lenke man galva, atsisukau ir taip graudziai (jei kas matet per Šreką ta katineli) jo paprasiau : Duokit palaikyt ranka.... sako, prasom paemiau ranka ir nezinau kodel gimdymo metu sugebejau uzfiksuot ir mintyse pagalvot : Vedęs
Kas dėl rankos,per gimdymą man gydytojas kišo ranką savo,neva imkit,bus lengviau,o aš jam per nagus tik ir sakau,aš vyrą turiu šiam reikalui,o mb matau tik juokias iš jo pats gydytojas visas išraudo tik ir visą likusį gimdymą atrodo,kad gėdijosi prie manęs prieit
QUOTE(ausryttiaa @ 2011 02 26, 15:30)
paskui tam daktarui kuris lenke man galva, atsisukau ir taip graudziai (jei kas matet per Šreką ta katineli) jo paprasiau : Duokit palaikyt ranka....
apsidarysiu
QUOTE(ausryttiaa @ 2011 02 26, 16:30)
paskui tam daktarui kuris lenke man galva, atsisukau ir taip graudziai (jei kas matet per Šreką ta katineli) jo paprasiau : Duokit palaikyt ranka.... sako, prasom paemiau ranka ir nezinau kodel gimdymo metu sugebejau uzfiksuot ir mintyse pagalvot : Vedęs
geras
QUOTE(Siguliukas @ 2011 03 08, 10:12)
apsidarysiu
tai prisiminus irgi juokiuosi iki asaru bet tuo metu, man tik reikejo rankos tik isikimbu akuserei ar daktarui i ranka, jie man tuoj pat ja uzdeda ant gimdymo kedes o man tik reikejo rankos ko norejau, ta ir gavau
Paskui jau kai pamaciau savo mazytes galvyte, tam daktarui kuris laike mane uz rankos, atsisukau ir visa gerkle zvengdama pasakiau : Ziurek, ten mano vaikas sako taip taip, ten tavo vaikas nu blin kai prisimenu, tai ir pati tuoj apsidarysiu
QUOTE(ausryttiaa @ 2011 03 17, 20:54)
tai prisiminus irgi juokiuosi iki asaru bet tuo metu, man tik reikejo rankos tik isikimbu akuserei ar daktarui i ranka, jie man tuoj pat ja uzdeda ant gimdymo kedes o man tik reikejo rankos ko norejau, ta ir gavau
Paskui jau kai pamaciau savo mazytes galvyte, tam daktarui kuris laike mane uz rankos, atsisukau ir visa gerkle zvengdama pasakiau : Ziurek, ten mano vaikas sako taip taip, ten tavo vaikas nu blin kai prisimenu, tai ir pati tuoj apsidarysiu
smagu pamatyt savo vaika
QUOTE(Apache @ 2011 02 22, 21:29)
tai gerai,kad isejo susitvardyti,nes man niekaip... is sono isvis kaip durne atrodziau turbut bet paguodei,kad as ne vienitele tokia nuo duju verkti noriu
Nors aš dujų negavau, bet vis tiek verkiau irgi matyt veikė vaistai, tik nuo skausmo tik išgirdau, kaip gydytojas sako "gimdom" ir pasileidau visai prablioviau visą gimdymą, pusę neatsimenu gal vaistų dozę padvigubino
Ir dar... labai norėjau ir aš daktaro rankos vis pastverdavau ją, o jis man vėl ją ant rankenos, ot nesupratėlis, bet man laaabai jos reikėjo, kažkaip ramiau su ja buvo, vyro nepakako gydytojas šalia stovėjo, iš vienos pusės vyras, iš kitos - gydytojas, tai ko nebliaut tarp dviejų vyrų
Superinė šita tema NR. 1
[/quote]
Taip vaizdžiai parašėt,kad sėdžiu ir ašarooju jau iš juoko
Kažkiek priminė savąjį gimdymą-užtruko stangos ir kai pagaliau dukrytė užgimė,kad sušukau-"JAU ,JAU ,JAU gimė mano leliukas"
Nuskambėjo taip,lyg tai gimdymas būtų trukęs kokią valandą,o ne parą
[/quote]
Taip vaizdžiai parašėt,kad sėdžiu ir ašarooju jau iš juoko
Kažkiek priminė savąjį gimdymą-užtruko stangos ir kai pagaliau dukrytė užgimė,kad sušukau-"JAU ,JAU ,JAU gimė mano leliukas"
Nuskambėjo taip,lyg tai gimdymas būtų trukęs kokią valandą,o ne parą
Linksmos istorijos ir labai padrasinančios besilaukiančias
Tie gydytojai prisižiūri visko....
Oi, kiek linksmybiu paskaiciau - nezinociau, tai galvociau, kad gimdyme daugiau anekdotu nei skausmo
Ir as gavau prajuokinti personala ne taip jau senai... Zodziu, saremiauju, susirietineju nuo skausmo ir liepa man gydytoja lipt is lovos ir pastoveti isikibus - kad eiga butu greitesne
Beje, buvo gal 6.30 ryto, o man pronozavo - iki 9 val turetum pagimdyti!
Ka gi - isikibau i lovos krasta... Per saremi ant keliu - ajajajaj..... Traukit vaika! Kaip norit taip!!!
Kitas saremis - ajajaj - vel ant keliu - ir isstenu - duokit epidura!!! Nebegaliu!!!
Gydytoja tik nusijuokia - kokia epidura? Tau jau 8 cm!
As - tada saldaini duokit!!!!!
Gydytoja - kokiu dar saldainiu? Uzspringsi dar!
Tada isikisa MB, buves salia,ir paaiskina, ka turejau galvoje - ne, ne! Cia toks posakis yra - prikisi saldaini, vaikiukas iskisa rankyte pasiimt, o tada capt ir istrauki! (na mes taip juokaudavom kartais )
Gydytoja juokesi vos ne iki asaru - na jei dar bajerius skaldai, tikrai gali kenteti!
Zodziu, palinksminom gydytoja, nors ir pro sukastus dantis, bet juokauti dar istengiau
Ir as gavau prajuokinti personala ne taip jau senai... Zodziu, saremiauju, susirietineju nuo skausmo ir liepa man gydytoja lipt is lovos ir pastoveti isikibus - kad eiga butu greitesne
Beje, buvo gal 6.30 ryto, o man pronozavo - iki 9 val turetum pagimdyti!
Ka gi - isikibau i lovos krasta... Per saremi ant keliu - ajajajaj..... Traukit vaika! Kaip norit taip!!!
Kitas saremis - ajajaj - vel ant keliu - ir isstenu - duokit epidura!!! Nebegaliu!!!
Gydytoja tik nusijuokia - kokia epidura? Tau jau 8 cm!
Tada isikisa MB, buves salia,ir paaiskina, ka turejau galvoje - ne, ne! Cia toks posakis yra - prikisi saldaini, vaikiukas iskisa rankyte pasiimt, o tada capt ir istrauki! (na mes taip juokaudavom kartais )
Gydytoja juokesi vos ne iki asaru - na jei dar bajerius skaldai, tikrai gali kenteti!
Zodziu, palinksminom gydytoja, nors ir pro sukastus dantis, bet juokauti dar istengiau
QUOTE(neringushka @ 2011 03 22, 17:46)
QUOTE(neringushka @ 2011 03 22, 18:46)