QUOTE(Kirameki @ 2011 01 25, 16:15)
Skaičiau ir juokiaus - nu taip panašu į mano gimdymą Ypač pradžia - sąrėmiai (irgi TIPO nereguliarūs), kamštis, o aš vis galvoju, kad oi ne, dar čia negimdau... Tik aš priedo dar niekam neskambinau ir nuo 1 iki 4 val pati viena sau viską kentėjau, net MB nežadinau Paskui jau pasikviečiau MB, kad paskaičiuotų jis minutes, nes man jau nelabai matosi iš to skausmo. Paskaičiuoja - sąrėmiai kas 4 min. Tuo metu dar ir vandenys nubėga. Tai jau kai lėkėm į Antakalnį, tai prie raudono šviesoforo šaukiau "važiuok, nestok!!!". Gerai, kad naktis buvo... O Antakalny kai pasirašiau visus popierius ir paguldė apžiūrėt, tai visi 10 cm buvo atsidarymas. Tai tik greitai (nu.. kaip įmanoma greitai nueiti sienas ramstant iš skausmo) į gimdyklą, viską prijungė ir per maždaug 15 min stangų gimė dukrytė
Paskui su vyru bandėm išsiaiškinti, kaip aš taip išsidūriau su tais sąrėmiais. Ir aš jam rimtu veidu aiškinu, kad kai atsikėliau pirmą valandą, tai tikrai nereguliarūs buvo: 7-9-8-9-7 min... Tai pažiūrėjo kaip į paskutinę debilę
Paskui su vyru bandėm išsiaiškinti, kaip aš taip išsidūriau su tais sąrėmiais. Ir aš jam rimtu veidu aiškinu, kad kai atsikėliau pirmą valandą, tai tikrai nereguliarūs buvo: 7-9-8-9-7 min... Tai pažiūrėjo kaip į paskutinę debilę
pavarei su savo dešimt cm dar biškį, ir būtum gimdžius mašinoj