Įkraunama...
Įkraunama...

Juokingi nutikimai, susiję su gimdymu

QUOTE(Kirameki @ 2011 01 25, 16:15)
Skaičiau ir juokiaus - nu taip panašu į mano gimdymą  lotuliukas.gif Ypač pradžia - sąrėmiai (irgi TIPO nereguliarūs), kamštis, o aš vis galvoju, kad oi ne, dar čia negimdau... cool.gif Tik aš priedo dar niekam neskambinau ir nuo 1 iki 4 val pati viena sau viską kentėjau, net MB nežadinau lotuliukas.gif Paskui jau pasikviečiau MB, kad paskaičiuotų jis minutes, nes man jau nelabai matosi iš to skausmo. Paskaičiuoja - sąrėmiai kas 4 min. Tuo metu dar ir vandenys nubėga. Tai jau kai lėkėm į Antakalnį, tai prie raudono šviesoforo šaukiau "važiuok, nestok!!!". Gerai, kad naktis buvo... O Antakalny kai pasirašiau visus popierius ir paguldė apžiūrėt, tai visi 10 cm buvo atsidarymas. Tai tik greitai (nu.. kaip įmanoma greitai nueiti sienas ramstant iš skausmo) į gimdyklą, viską prijungė ir per maždaug 15 min stangų gimė dukrytė wub.gif

Paskui su vyru bandėm išsiaiškinti, kaip aš taip išsidūriau su tais sąrėmiais. Ir aš jam rimtu veidu aiškinu, kad kai atsikėliau pirmą valandą, tai tikrai nereguliarūs buvo: 7-9-8-9-7 min... Tai pažiūrėjo kaip į paskutinę debilę lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

pavarei su savo dešimt cm blink.gif dar biškį, ir būtum gimdžius mašinoj bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(eLBė @ 2011 01 25, 16:51)
lotuliukas.gif Aha, turejo tiksliai kas 8 min ir 17 sek buti smile.gif

tai aišku lotuliukas.gif

QUOTE(eovyna @ 2011 01 25, 17:54)
pavarei su savo dešimt cm  blink.gif  dar biškį, ir būtum gimdžius mašinoj  bigsmile.gif

nu biggrin.gif nedaug trūko....

kitą kartą, sakiau, nieko nelauksiu jau - tikri/netikri sąrėmiai - žadinu vyrą ir tegu jis sprendžia. Bo man vėl kas nors susišviest gali lotuliukas.gif
Atsakyti
As dabar taip pagalvojau - ale idomus tie vyrai. Kai jiems nakti pasakai: "vaziuojam", jie pasiulo atsigulti ir dar pamiegoti smile.gif Maniskis vos ne piktai liepe gult lotuliukas.gif Galvojo, matyt, kad ta reikala galima darbo valandomis susitvarkyt lotuliukas.gif
Atsakyti

kitą kartą, sakiau, nieko nelauksiu jau - tikri/netikri sąrėmiai - žadinu vyrą ir tegu jis sprendžia. Bo man vėl kas nors susišviest gali lotuliukas.gif
[/quote]

thumbup.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
Na ir gera tema ypač bijančioms gimdymo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
na kur musu pasakotojos dingo rolleyes.gif
vis ateinu pasisemt geru emociju susijusiu su gimdymu ir sau pasakyt kad va kaip smagiai pagimdoma thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(eLBė @ 2011 01 25, 21:18)
As dabar taip pagalvojau - ale idomus tie vyrai. Kai jiems nakti pasakai: "vaziuojam", jie pasiulo atsigulti ir dar pamiegoti  smile.gif Maniskis vos ne piktai liepe gult  lotuliukas.gif Galvojo, matyt, kad ta reikala galima darbo valandomis susitvarkyt  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif eina sau kaip juokinga! thumbup.gif Fainuolis tas tavo vyras, matyt biurokratas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(eLBė @ 2011 01 25, 22:18)
As dabar taip pagalvojau - ale idomus tie vyrai. Kai jiems nakti pasakai: "vaziuojam", jie pasiulo atsigulti ir dar pamiegoti  smile.gif Maniskis vos ne piktai liepe gult  lotuliukas.gif Galvojo, matyt, kad ta reikala galima darbo valandomis susitvarkyt  lotuliukas.gif

Aš kai žadinau savo vyrą (buvo 10 dienų iki termino, trečia valanda nakties), jis man pasakė "Nesvaik!", nusisuko ir atseit toliau miega. Aš jį toliau keliu, dar kažką suburbėjo. Susinervinau, nes man tai baisu, pirmas vaikas, vandenys nubėgo, sąrėmių nėra. Papurčiau, liepiau keltis. Tik tada normaliai pabudo, pradėjo paklaikęs ir drebantis lakstyt.
Tada jau man juokinga, nes jis visiškai nesiorientuoja, pamiršo, kad rūbai laikomi tokiame balde, kuris vadinasi "spinta", nieko neranda. Gerai, kad buvau viską apgalvojus ir jau valandą laiko buvau atsikėlus ir visus daiktus sukrovus. O savo "Nesvaik!" ir poros rusiškų keiksmažodžių jis iki šiol nepripažįsta smile.gif
Atsakyti
tai vyrai pirmieji nuteikia smagiam gimdymui kai zadini ir isgirsti visokiu sposu biggrin.gif
Atsakyti
oj,as tai per saremius parodziau ekstra klasss..as vis sakydavau savo akuserei,kad kokia ji gera,ir kaip as ja myliu biggrin.gif ir dainuodavau tokia daina, Jos akutes kaip miezio zybutes...ir ziaauriai norejau sausainiu... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(eLBė @ 2011 01 25, 22:18)

lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(Linutas @ 2011 02 04, 13:43)
lotuliukas.gif eina sau kaip juokinga!  thumbup.gif Fainuolis tas tavo vyras, matyt biurokratas  lotuliukas.gif

biggrin.gif lotuliukas.gif

MB kai pasakiau kad man vandenys nubėgo (buvo 2 nakties) sako - tai ką dabar reiks daryt blink.gif ???
Atsakyti